Onze promotie artikelen over gezondheid zijn interessant voor wanneer je werkt binnen de gezondheidsbranche. Denk aan gepersonaliseerde tandenborstels, zakdoeken of pleisters met logo van jouw bedrijf. Zo geef je een relatief saai product een leuke en persoonlijke twist. Hiermee creëer je meer zichtbaarheid van jouw merk. Deel je deze producten uit op bijvoorbeeld een evenement? Dan geef je tegelijkertijd aan dat je geeft om de gezondheid van je potentiële klant. Dit wekt vertrouwen.

Reflecterende veiligheidshesjes · Zichtbaarheidsartikelen · EHBO-sets · Pillendoosje met logo · Gezondheidsartikelen · Meer producten


5 artikel(en)

 • Pleisters in een plastic doosje kleur blauw tweede weergave

  Pleisters BandAid

  Pleisters in een plastic doosje
  Dit plastic doosje bevat vijf pleisters en kan bedrukt worden met het logo van je bedrijf om als promotie geschenk aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Papieren zakdoekjes met opdruk

  Papieren zakdoekjes Sneeze

  Papieren zakdoekjes met opdruk
  Als je op zoek bent naar een goedkoop en origineel promotieartikel, zijn deze papieren zakdoekjes met opdruk een goede keuze.

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Warmtepad met logo voor reclame

  Warmtepad Heat

  Warmtepad met logo voor reclame
  Warmtepads zijn originele relatiegeschenken voor in de winter. Bedruk ze met een bedrijfslogo en de handen van je klanten zullen heerlijk warm blijven.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Oordopjes in doosje voor reclame

  Oordopjes Protect

  Oordopjes in doosje voor reclame
  Bedruk de doosjes van deze oordopjes met een kleurenlogo en gebruik ze als merchandising. Zo kunnen klanten van hun rust genieten terwijl jij je merk promoot.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Tandenborstel met bamboe handvat

  Tandenborstel Bamboo

  Tandenborstel met bamboe handvat
  Deze milieuvriendelijke tandenborstels vallen op door hun bamboe handvat. Ze worden geleverd in een doos.

  Prijs vanaf: € 0,50

5 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >