Winterse geschenken en kerstpakket staan centraal tijdens de feestdagen, bestel ze gemakkelijk online

Sluit het jaar goed af met een van onze vele winterse geschenken. Van klein tot groot, van goedkoop tot luxe: bij ons vind je een uitgebreid aanbod bijvoorbeeld een fleece deken bedrukken voor de klant. Deze zijn ook leuk om weg te geven aan je personeel in een kerstpakket. Laat bijvoorbeeld een warme muts bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. Zo zit iedereen er lekker warmpjes bij deze winter! Ook inzetbaar voor op evenementen en bedrijfsbezoeken.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Fuchsia
Paars
Goud
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 239

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 239

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WINTER BEDRIJFSGESCHENKEN

Bieden jullie winter artikelen aan?

Absoluut! Net als ons assortiment aan zomer promotionele geschenken hebben wij ook een speciaal aanbod voor de winter. Dit is wellicht het meest populaire moment in het jaar voor bedrijven om een geschenk aan hun zakenpartners of werknemers te geven. Daarnaast hebben wij ook veel items die prima los van de kerst besteld kunnen worden. Van musthaves om buiten lekker warm te blijven (zoals beanies met logo, bedrukte mutsen en wanten) tot aan paraplu’s. De bedrukte paraplu’s zijn in regenachtig Nederland meer dan welkom en beschikken tevens over een groot bedrukking gebied. Meer zichtbaarheid van jouw logo gegarandeerd dus! Laat je verrassen door ons assortiment en kijk ook verder bij onze andere collecties. Eigenlijk volstaat vrijwel elk artikel uit ons aanbod als winters relatiegeschenk. Laat je verrassen.

Kan ik ook een pakket samenstellen met winter relatiegeschenken?

Wanneer je diverse items uit ons assortiment voor de winter wil combineren met elkaar in een pakket, dan kan dit uiteraard. Eigenlijk zoals we net al hebben aangegeven bij de uitleg voor kerstpakketten voor je personeel. Wat wij je adviseren is bij ons van ieder item een virtueel voorbeeld aan te vragen. Ons team zal deze combineren en een budget toevoegen van alle producten die je hebt aangevraagd. Lever je hierbij ook nog een logo aan, dan sturen wij je graag een virtueel voorbeeld van hoe deze op de producten komt te staan. Op deze manier krijg jij een duidelijk beeld van hoe het gehele pakket er uit komt te zien! Stel bijvoorbeeld een pakket samen met winterse geschenken zoals een fijne fleecedeken gecombineerd met een warme trui, perfect te combineren met bijvoorbeeld thermosbekers bedrukken.

Zijn jullie kerst geschenken ook geschikt voor personeel?

Ja! Je kunt deze gepersonaliseerde promotieartikelen ook prima uitdelen aan je werknemers als kerstpakket. Ongetwijfeld dat dit in goede aarde gaat vallen bij je team. Afhankelijk van je branche of jouw bedrijf is er meer dan voldoende aanbod. Zo hebben wij leuke geschenken die perfect passen bij de Kerstsferen. Zoals kerstballen en ornamenten. Of denk aan vrolijke kaarshouders met een kerstfiguur. Je kunt deze items goed combineren met een van onze vele andere producten. Populair voor in het kerstpakket aan werknemers zijn bijvoorbeeld onze keuken artikelen zoals bedrukte snijplanken of wijnsets. Deze kunnen direct toegepast worden tijdens het kerstdiner. Maar ook onze bedrukte speakers en koptelefoons doen het heel goed. Deze items kunnen vervolgens het gehele jaar gebruikt worden, zowel thuis als op kantoor. Een multifunctioneel cadeau dus!

Zijn jullie printtechnieken bestand tegen de kou?

Dit hangt af van het gekozen winterproduct. Tampondruk en zeefdruk zijn twee printtechnieken die veel worden toegepast. Ze maken het mogelijk om het logo in een of meer kleuren op verschillende ondergronden aan te brengen. Zowel goedkoop als snel. Ook kun je voor sommige producten voor transfer kiezen. Dit is perfect voor meer complexe ontwerpen. Uiteraard kun je voor sommige textielproducten kiezen voor borduur. Dit geeft een mooie afwerking. Tot slot zijn er producten gemaakt van hout of metaal (of een plaat hebben), waarbij je kunt kiezen voor lasergravure. Allemaal zijn goed bestand tegen de koud.


★ Reviews