Wie is Gift Campaign?


Gift Campaign heeft als doel om relaties te versterken. Zowel de relatie tussen jou en de klant als tussen jou en je werknemers. Hoe we dit doen? Door jou te helpen eenvoudig en snel het beste relatiegeschenk of promotieartikel te vinden. Relatiegeschenken zijn een zeer effectieve manier om waardering te tonen aan zowel je (potentiële) klant als je werknemers. Verschillende onderzoeken tonen dit ook aan. Daarnaast worden klanten en werknemers door het relatiegeschenk ook keer op keer herinnerd aan jouw merk. En zeg nu zelf: we ontvangen ten slotte allemaal graag cadeautjes!

Investeren in promotionele artikelen is een effectieve manier om te investeren in jouw relaties. Wij helpen jou graag bij dit proces! Bereik ons via mail: klantenservice@giftcampaign.com of telefoon: 020 808 3348

relatiegeschenken met logo Gift Campaign

Hoe zijn we ontstaan?

Na meer dan 10 jaar ervaring op te hebben gedaan in de sector van relatiegeschenken, besloten de Nederlandse Diederik de Koning en de Spaanse Oriol Badia in 2014 om hun eigen bedrijf op te starten in gepersonaliseerde artikelen. Zo werd Gift Campaign S.L. (B.V) geboren, in het hart van het @22 district van Barcelona (Adres: Calle Pallars 99 - Planta 2 Oficinas 24 y 27, 08018 Barcelona, Spanje, VAT: ESB66221490). Nadat Gift Campaign succesvol op de Spaanse markt was gelanceerd, hebben we ons tot doel gesteld om de beste online merchandising winkel van Europa te worden. Daarom lanceren we ieder jaar een webshop in een nieuw Europees land. Zo zijn we al actief in Italië, Frankrijk, Portugal en Nederland. Daar zijn we trots op.

Het team van Gift Campaign is jong , dynamisch en internationaal. Wij zetten ons graag in voor een respectvolle werkomgeving waarin iedere individu wordt gewaardeerd en gezien als een essentieel onderdeel voor het functioneren van het gehele bedrijf. We bieden hiervoor de nodige tools en opleidingen aan, net als kansen voor een professionele groei binnen het bedrijf zelf. We werken er hard aan om jou de beste service te geven, maar daarnaast is er ook tijd voor plezier met elkaar. Van uitjes tot borrels en groepsactiviteiten: bij Gift Campaign kennen we het woord vervelen niet.

Waarom kiezen voor Gift Campaign?

onvergetelijke relatiegeschenken

Onvergetelijke relatiegeschenken

Bij Gift Campaign vind je altijd een relatiegeschenk die goed bij jouw merk past. Wij hebben een uitgebreide en inspirerende collectie aan promotionele artikelen, die zorgvuldig is uitgekozen door ons (internationale) team van productspecialisten. We werken daarbij hand in hand samen met fabrikanten die onze passie voor relatiegeschenken delen. Ons assortiment wordt continu vernieuwd. Zo vind je bij ons traditionele geschenken die nooit uit de mode raken, tot aan de meest vernieuwende promotieartikelen. Allemaal van een goede kwaliteit, tegen een hele scherpe prijs.

eenvoudig en snel online bestellen

Eenvoudig en snel bestellen

Onze deskundige klantenservice helpt jou persoonlijk om het beste relatiegeschenken te vinden. Zo sturen we je onder andere een gratis digitaal voorbeeld met logo. Zo weet jij hoe het eindresultaat er uit komt te zien voor je de bestelling plaatst. De offerte die je we sturen, kun je eenvoudig delen met collega´s. Zijn jullie het eens met de offerte? Dan kun je deze met een klik bevestigen. Afhankelijk van het bestelde product ontvang je de bestelling al binnen twee weken. Daarnaast zijn al onze verzendingen altijd gratis. Wat wil je nog meer?

meningen Gift Campaign

Tevredenheid gegarandeerd

Bij Gift Campaign krijg je een persoonlijke adviseur toegewezen die jou helpt van A tot Z. Van het vinden van het juiste geschenk, tot aan het begeleiden van jouw bestelling: jouw adviseur zorgt ervoor dat je het allemaal op tijd in huis hebt. Daarnaast luisteren we goed naar jouw behoeften. Wil je bijvoorbeeld een gratis fysiek monster ontvangen alvorens je een bestelling plaatst? Geen probleem. Op deze manier kun je zien wat je daadwerkelijk gaat kopen. Wil je weten wat voorgaande klanten over ons hebben gezegd? Lees gerust hun reviews!

veilig aankoopproces

Veiligheid voorop

Om te garanderen dat al onze producten voldoen aan de Europese kwaliteitsvoorschriften, onderhouden wij een nauwe relatie met onze leveranciers en zorgen wij dat al onze producten van de juiste certificaten zijn voorzien. Ook de veiligheid van jouw betaling is voor ons een prioriteit. Zo slaan wij op onze service nooit jouw betalingsgegevens op. Daarnaast voeren we regelmatig beveiligingsaudits uit om de privacy van jou en onze andere klanten te waarborgen.

Onze betrokkenheid bij het milieu

milieu

Wij willen ervoor zorgen dat jij een grote impact maakt op je klanten of je medewerkers, maar een kleine impact op het milieu. Iedere keer dat we ons assortiment uitbreiden, zorgen we er daarom voor dat het percentage aan duurzame relatiegeschenken toeneemt. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met onze leveranciers. Op deze manier blijft de gehele bedrijfskolom zo milieuvriendelijk mogelijk. Zowel Gift Campaign als onze klanten maken wel eens een foutje, bijvoorbeeld geresulteerd in een foutief bedrukt product. In plaats van deze weg te gooien, willen wij het item een tweede leven geven. Hoe? Door hem te doneren aan een goed doel. Ook binnen het team zelf zijn we betrokken bij de planeet. Zo komen veel collega´s op de fiets, met het OV of zelfs te voet naar kantoor. Op kantoor recyclen we al ons afval en zetten we nog veel meer groene stappen. De ecologische relatiegeschenken uit ons assortiment worden bijvoorbeeld ook gretig door onszelf gebruikt! We hebben al veel milieuvriendelijke gewoontes, maar we weten dat we altijd meer kunnen doen.

Daarom blijven we continu naar ons eigen gedrag kijken en deze beoordelen om zo onze eigen ecologische voetafdruk te verkleinen. We streven ernaar om te verbeteren door de implementatie van ISO 14001:2015, zoals weerspiegeld in ons milieubeleid.

Het team

kantoren Gift Campaign
team Gift Campaign
sjabloon Gift campaign

Waar zitten wij?

★ Reviews