Oficina de Giftcampaign.es

Op ons kantoor zijn we continu aan het werk om bij groothandels originele relatiegeschenken te vinden voor de beste prijs en kwaliteit. Daarnaast beschikken wij over een uitstekend klantenservice team dat op elk moment klaar staat om je te helpen bij alle mogelijke vragen over je bestelling. 

Meer dan 12 jaar ervaring in de verkoop van bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen

De webshop gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotieartikelen Giftcampaign.nl maakt deel uit van GiftCampaign S.L., een Spaans bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Barcelona, in het hart van 22@, het District van de Vernieuwing.

Als specialisten in de online verkoop van relatiegeschenken en promotiemateriaal, is het ons doel om de manier waarop bedrijven en particulieren relatiegeschenken en promotiemateriaal kopen te vernieuwen door gebruik te maken van de technologie die de 21e eeuw te bieden heeft.

De wereld van e-commerce biedt veel meer mogelijkheden dan verkoop via een papieren catalogus. Hieronder noemen we een paar voordelen van het gebruik van een webshop voor de aankoop van promotieartikelen:

1. Brede catalogus, niet gebonden aan één papieren versie. Wij hebben meer promotieartikelen in ons assortiment dan ieder andere traditionele aanbieder.

2. Actuele catalogus met de nieuwste producten en laatste prijzen.

3. Regelmatig aanbiedingen op populaire artikelen.

4. Snelle klantenservice via de telefoon, email of chat.

5. Betere prijzen dankzij een kleinere bedrijfsstructuur.

"Bij GiftCampaign S.L. zetten wij ons in voor een tranformatie in de manier waarop bedrijven en particulieren promotiemateriaal aanschaffen voor evenementen of reclame-acties. Door het gebruik van verschillende gespecialiseerde portals zijn we in staat om de klant een zorgvuldig uitgezocht en gecategoriseerd assortiment aan te bieden en het op die manier zo eenvoudig mogelijk te maken om een geschenk uit te zoeken.

Onze klantenservice zorgt ervoor dat de klant bij iedere vraag binnen het aankoopproces geholpen wordt. Daarnaast stellen we altijd een digitaal voorbeeld ter beschikking voor de klant, om zo aan alle verwachtingen te voldoen.

Wij hebben al meer dan 1.000 tevreden klanten en hopen dat jij je hier spoedig bij aan zult sluiten"

 

Diederik de Koning
CEO GiftCampaign S.L.