Zorg voor en bouw klantenloyaliteit op met deze geschenken voor apotheken

Neem een ​​kijkje in onze categorie met apotheek geschenken. Zorg voor uw klanten binnen en buiten uw etablissement. Ontdek de handige en soms zelfs noodzakelijke producten in ons assortiment die perfect kunnen zijn om mee te geven aan een ieder die de apotheek bezoekt! Laat je verrassen en vindt jouw passende apotheker geschenk om weg te geven. Geef bijvoorbeeld deze geschenkjes in combinatie met een drinkfles bedrukken Ontdek ook onze verzorgingsartikelen als passende alternatieven.

Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Naturel
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 100

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 100

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN GESCHENKEN VOOR APOTHEEKKLANTEN

 

Waarom apotheek goodies weggeven? Bouw klantloyaliteit op!

Apotheekgeschenken kunnen, net als andere promotionele details, gebruikt worden in jouw opkomende marketingcampagne.

Om te beginnen zijn ze een goedkope vorm van adverteren. Zoals je weet, is het waarschijnlijk dat wanneer een object met het gedrukte logo wordt gebruikt, dit door anderen wordt gezien, waardoor het bedrijf herkend wordt.

Op dezelfde manier dienen ze om klanten te verzorgen. Het gaat er niet om iets te geven om er goed uit te zien: het doel is dat de gebruiker het gevoel krijgt dat je een langdurige relatie wilt opbouwen.

Het is ook een geschikte manier om gezonde praktijken te promoten. Een zonnebrandcrème, een zonnebril, een hydraterende crème... Dit zijn aanbevolen alternatieven om weg te geven.

Ten slotte zijn ze een manier om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Als het bedrijf zich alleen maar bezighoudt met het beheren van de verkoop van producten, zonder enige toegevoegde waarde te bieden zal het zich niet kunnen onderscheiden. Met deze promotionele producten, is het echter mogelijk om nog een stap verder te gaan en een klantengeheugen te creëren.

Verras met deze ideeën: 5 originele cadeaus voor apotheekklanten

In deze rubriek zie je ideale producten om aan apothekers of klanten te geven. Aan de andere kant, als je een stap verder wilt gaan om herinnerd te worden, volg dan deze suggesties. Je vindt opties tegen een betaalbare prijs, zodat je een langdurige campagne kunt voeren:

 • Zonnebrillen: Een ideaal item vanwege de populariteit. Kies een model met voldoende UV-bescherming, zodat jouw klanten kunnen zien dat jij om hen geeft.
 • Hoeden bedrukken : Nogmaals, nog een ideale optie om jezelf tegen de zon te beschermen, hoewel het in dit geval meer een zomerproduct is. De zichtbaarheid van het logo is groter dan die van een zonnebril, omdat het op het lint van de hoed wordt gedrukt.
 • koeltas met logo: Niet alleen om drankjes mee te nemen naar een picknick of naar het strand. Ook ontworpen om voedsel op de juiste temperatuur te houden voor onderwerg.
 • Lippenbalsem bedrukken: Ideaal om het hele jaar door te gebruiken, omdat er mensen zijn die hun lippen regelmatig moeten hydrateren. In de winter zijn ze echter populairder.
 • Waaiers: Een goedkoop alternatief om aan de hitte te ontsnappen, ideaal om het logo door veel mensen te laten zien.

Vier deze feestdagen: kerstcadeaus voor apotheekklanten

Ben je op zoek naar specifieke opties voor Kerstmis? Mis onze aanbevelingen niet:

Je kunt bijvoorbeeld meer aan de kerst promoties werken door tassen met een kerstprint te hebben om de aankopen van jouw klanten te bezorgen.

Een andere aanbeveling is om klassieke voorwerpen te hebben, zoals kerstmutsen, sokken (we hebben er zelfs enkele ontworpen voor de kleintjes om in te kleuren) of versieringen voor de boom.

Als je dan wilt kiezen voor iets gericht op welzijn, raden we je aan om geurkaarsen mee te geven, aangezien we modellen hebben met een kerstprint.

Dit en meer vind je in onze categorie met kerstgeschenken

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER APOTHEKER GESCHENKEN BEDRUKKEN

Welke goodies voor apotheekklanten kan ik hier bedrukken?

In deze categorie vindt u allerlei soorten cadeaus die apothekers geschikt vinden om aan hun klanten te geven. Om te beginnen zijn er enkele voor de gezondheid, zoals EHBO-sets en first aid kits of hydro-alcoholische gels, die vrij vaak worden gebruikt. Er zijn ook pillendoosjes, essentieel om het dagelijkse vitamines te organiseren en die erg handig zijn voor oudere mensen. Ook aan dagelijkse producten is er geen gebrek, zoals tandenborstels, promotionele toilettassen of antistressballen.

Zijn deze geschenken ideaal voor apothekers en studenten?

Niet alleen zijn deze geschenken perfect om uit te delen aan klanten, het is ook een goed idee om ze weg te geven tijdens een voorlichting over gezondheid aan studenten. Het is daarbij natuurlijk essentieel om na te denken over welke producten het meest praktisch en daarom gewaardeerd zullen worden door degenen die het ontvangen. Kom je er niet uit? Onze klantenservice staat je graag bij met persoonlijk advies en om enige onduidelijkheden weg te nemen.

Hoe worden de artikelen met logo bedrukt?

Afhankelijk van het product en het ontwerp, kan het bedrukken met bepaalde technieken worden uitgevoerd. We beschikken over zeefdruk, tampondruk, lasergravering en meer gebaseerd op het gekozen product. Op elke specifieke productpagina zijn de drukmethodes te raadplegen met alle nodige informatie en voor en nadelen.

Waarom is het raadzaam om deze merchandising weg te geven?

Om een persoonlijke connectie te kunnen vormen met een klant, of om een loyale klant te bedanken. Bovendien, aangezien deze producten met logo bedrukt worden, zal uw bedrijf, wanneer zij dit object gebruiken of dragen, door anderen worden gezien. Dit genereert merkzichtbaarheid. Als het bedrukkingsgebied groot genoeg is, is het ook raadzaam om het adres en telefoonnummer van uw apotheek te vermelden, zodat zij uw contactgegevens bij de hand hebben.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden voor apotheker goodies?

De standaard levering is altijd gratis! De levertijd voor gepersonaliseerde geschenken voor apothekers is gemiddeld tussen de 7 en 10 werkdagen, altijd te rekenen vanaf de goedkeuring van het virtuele grafische voorbeeld dat we zullen verzenden. In sommige gevallen kunnen we rekenen op een express levering, wat zal dienen voor levering met spoed. Expresslevering heeft wel een meerprijs. Ontdek onze voorwaarden door contact op te nemen met onze klantenservice.

Welke goodies voor apothekers zijn het best om te combineren?

We raden aan om als attent gebaar een pakketje met verschillende promotieartikelen samen te stellen. We geven graag wat inspiratie mee om een keuze te kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment aan artikelen met logo Laat bijvoorbeeld hydroalcoholische gel bedrukken in combinatie met toilettassen met logo Of laat pillendoosjes bedrukken in combinatie met draagbare handgel. Zo zijn er talloze verschillende opties.


★ Reviews