Neem een ​​kijkje in onze categorie met apotheek geschenken. Zorg voor uw klanten binnen en buiten uw etablissement. Ontdek de handige en soms zelfs noodzakelijke producten in ons assortiment die perfect kunnen zijn om mee te geven aan een ieder die de apotheek bezoekt! Laat je verrassen en vindt jouw passende apotheker geschenk om weg te geven. Geef bijvoorbeeld deze geschenkjes in combinatie met een drinkfles bedrukken Ontdek ook onze verzorgingsartikelen als passende alternatieven.

Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Naturel
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 100

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 100

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER APOTHEKER GESCHENKEN BEDRUKKEN

Welke goodies voor apotheekklanten kan ik hier bedrukken?

In deze categorie vindt u allerlei soorten cadeaus die apothekers geschikt vinden om aan hun klanten te geven. Om te beginnen zijn er enkele voor de gezondheid, zoals EHBO-sets en first aid kits of hydro-alcoholische gels, die vrij vaak worden gebruikt. Er zijn ook pillendoosjes, essentieel om het dagelijkse vitamines te organiseren en die erg handig zijn voor oudere mensen. Ook aan dagelijkse producten is er geen gebrek, zoals tandenborstels, promotionele toilettassen of antistressballen.

Zijn deze geschenken ideaal voor apothekers en studenten?

Niet alleen zijn deze geschenken perfect om uit te delen aan klanten, het is ook een goed idee om ze weg te geven tijdens een voorlichting over gezondheid aan studenten. Het is daarbij natuurlijk essentieel om na te denken over welke producten het meest praktisch en daarom gewaardeerd zullen worden door degenen die het ontvangen. Kom je er niet uit? Onze klantenservice staat je graag bij met persoonlijk advies en om enige onduidelijkheden weg te nemen.

Hoe worden de artikelen met logo bedrukt?

Afhankelijk van het product en het ontwerp, kan het bedrukken met bepaalde technieken worden uitgevoerd. We beschikken over zeefdruk, tampondruk, lasergravering en meer gebaseerd op het gekozen product. Op elke specifieke productpagina zijn de drukmethodes te raadplegen met alle nodige informatie en voor en nadelen.

Waarom is het raadzaam om deze merchandising weg te geven?

Om een persoonlijke connectie te kunnen vormen met een klant, of om een loyale klant te bedanken. Bovendien, aangezien deze producten met logo bedrukt worden, zal uw bedrijf, wanneer zij dit object gebruiken of dragen, door anderen worden gezien. Dit genereert merkzichtbaarheid. Als het bedrukkingsgebied groot genoeg is, is het ook raadzaam om het adres en telefoonnummer van uw apotheek te vermelden, zodat zij uw contactgegevens bij de hand hebben.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden voor apotheker goodies?

De standaard levering is altijd gratis! De levertijd voor gepersonaliseerde geschenken voor apothekers is gemiddeld tussen de 7 en 10 werkdagen, altijd te rekenen vanaf de goedkeuring van het virtuele grafische voorbeeld dat we zullen verzenden. In sommige gevallen kunnen we rekenen op een express levering, wat zal dienen voor levering met spoed. Expresslevering heeft wel een meerprijs. Ontdek onze voorwaarden door contact op te nemen met onze klantenservice.

Welke goodies voor apothekers zijn het best om te combineren?

We raden aan om als attent gebaar een pakketje met verschillende promotieartikelen samen te stellen. We geven graag wat inspiratie mee om een keuze te kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment aan artikelen met logo Laat bijvoorbeeld hydroalcoholische gel bedrukken in combinatie met toilettassen met logo Of laat pillendoosjes bedrukken in combinatie met draagbare handgel. Zo zijn er talloze verschillende opties.


★ Reviews