Wil je heuptasjes bedrukken als relatiegeschenk? Soms is een grote tas namelijk helemaal niet handig. Bijvoorbeeld als men hun smartphone of portemonnee op een veilige manier bij zich willen dragen. Een bedrukte heuptas is dan perfect! Uiteraard zijn de heuptassen met logo ook goed inzetbaar bijvoorbeeld op festivals, waar zo’n heuptasje goed van pas komt. Dit maakt het ook een persoonlijk geschenk. Dit verandert van een accessoire naar een visitekaartje. Je kunt al vanaf 25 stuks heuptasjes bedrukken.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Oranje
Turkoois
Zilver
Groen
Materialen
Merken
Minimale afname
overige filters

25 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

25 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HEUPTASSEN BEDRUKKEN MET LOGO

Kan ik bij jullie heuptasjes bedrukken?

Absoluut! Een relatiegeschenk wordt extra gewaardeerd wanneer deze praktisch is en door de ontvanger ook echt gebruikt kan worden. Onze heuptassen met logo zijn daar een goed voorbeeld van. Naast dat je de heuptas met logo kunt voorzien, kun je er ook een leuke tekst op bedrukken. Zoals jij wilt! Je werkt zo ongemerkt aan zichtbaarheid en daarmee naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Wij hebben bij Gift Campaign een uitgebreid assortiment aan heuptasjes met voor ieder wat wils. Van klassieke tot aan stoere modellen, echte fashion items en juist heuptassen met extra beveiliging. Laat je verrassen!

Wat voor soort heuptassen hebben jullie?

Wil je graag heuptasjes bedrukken? Dan kom je voor een moeilijke keuze te staan; wij hebben namelijk een prachtig assortiment aan dit item! Zo hebben wij een bedrukte heuptas voor op festivals. Bijvoorbeeld het Festibax Premium heuptasje, welke beschikt over diverse anti-diefstal functies. Hierdoor kunnen bezoekers onbezorgd genieten van het evenement, zonder bang te zijn dat hun spullen worden gestolen. Ook tref je bij ons heuptasjes aan die beschikken over reflecterende details, handig voor in het donker! Of kies voor onze traditionele, goedkopere opties. Fijn voor de portemonnee!

Voor welke doelgroep is een bedrukte heuptas geschikt?

Wat ons betreft kun je dit item aan vrijwel iedere doelgroep geven. Uiteraard zijn er bepaalde doelgroepen die meer zullen genieten van een heuptas met opdruk. Denk bijvoorbeeld aan klanten die veel op stedentrip gaan. Van sommige steden is bekend dat je goed op je spullen moet letten. Met een heuptas heeft de klant zijn of haar waardevolle spullen veilig bij zich. Een andere doelgroep die dol is op dit relatiegeschenk zijn bezoekers van een festival! Het laatste waar je zin in hebt als je staat te dansen, is zo’n irritante tas die in de weg zit. Met een heuptas met logo is dat verleden tijd. Onze modellen zijn naast praktisch, ook nog heel mooi. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Hoe bestel ik bij jullie een heuptas?

Wil je heuptassen bedrukken? Verken eerst ons assortiment aan heuptasjes. We hebben diverse opties, gemaakt van verschillende materiaalsoorten en kleuren. Heb je een heuptas naar keuze gevonden? Dan begint het leuke gedeelte; het personaliseren! Bij ieder item kun je zien welke druktechnieken beschikbaar zijn. De minimale afname van onze heuptassen met logo zijn 25 stuks (mits anders aangegeven). Hoe meer je bestelt, hoe groter de kwantumkorting wordt. Alvorens we tot bedrukking overgaan, krijg je van ons een gratis digitale drukproef. Is deze eenmaal door jou goedgekeurd en is de betaling bij ons binnen, dan gaan we aan de slag. Eenmaal klaar versturen we de heuptassen geheel gratis!


★ Reviews