Naast rekenmachines, muismatten, kaarthouders, linialen en pennen hebben we nog veel meer kantoorartikelen voor bedrijven. Of je deze nu gebruikt voor eigen merchandising of om weg te geven. Bijvoorbeeld op een zakelijke beurs of als relatiegeschenken. Deze artikelen worden dagelijks gebruikt op kantoor en zijn dan ook onmisbaar. Want je weet zeker dat de promotie artikelen echt van pas komen, maar ook dat je jouw naam extra zichtbaarheid geeft. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Minimale afname
overige filters

44 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

44 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KANTOORMATERIAAL BEDRUKKEN

Wat voor kantoormateriaal kan ik hier bedrukken?

In deze categorie hebben we al de kantoorartikelen geplaatst dat ver verwijderd is van rekenmachines, logo-pennen, visitekaarthouders, muismattenen andere soortgelijke items. Hier vindt u onder andere een grote verscheidenheid aan producten zoals: speciale reclamepennen, notitieclips, presse-papiers of bureaulampen. Ze hebben allemaal de mogelijkheid om het gewenste bedrijfslogo op te nemen door hoogwaardige bedrukkingstechnieken.

Wanneer komen mijn bedrukte kantoorartikelen aan?

Bij deze gelegenheid is het niet mogelijk om een ​​specifieke inschatting te maken van de levertijden voor gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden, aangezien er een zeer uitgebreid assortiment aan producten is en dit zal afhangen van het type. Zodra u de overeenkomstige productpagina opent en kleur en bedrukking kiest, ziet u aan de rechterkant het aantal werkdagen dat het kan duren nadat de bestelling is bevestigd en het digitale voorbeeld is goedgekeurd. Na bevestiging sturen we je een trackingnummer.

Hoe maakt je en welkomstpakketmet kantoorartikelen?

Wanneer een nieuwe werknemer bij een bedrijf komt werken, is het belangrijk om hem het gevoel te geven dat hij deel uitmaakt van het team en een goede indruk te maken. Het bezorgen van een welkomstpakket kan een verschil maken en wordt zeer op prijs gesteld. Bij het kiezen van wat op te nemen, is het meest gebruikelijk om te kiezen voor producten die dagelijks worden gebruikt en die tijdens de werkdag nodig zullen zijn. Enkele ideeën zijn: glazen waterflessen met logo, een laptoprugzak bedrukken om de laptop veilig mee te nemen, lunchboxes om op het werk te eten, paraplu's om ze te beschermen op regenachtige dagen of sweatshirts die ze buiten de werkomgeving kunnen dragen. En u kunt het allemaal presenteren in een tote bag met logo van het bedrijf.

Bij welke gelegenheden is het bedrukken van kantoormerchandsing gepast?

De twee meest geschikte gelegenheden om kantoorbenodigdheden voor bedrijven te gebruiken, zijn de volgende: ten eerste voor de eigen werknemers van het bedrijf, zodat ze over nuttige accessoires kunnen beschikken voor hun dagelijkse activiteiten en ook die consistent zijn met het bedrijfsimago van het merk. Evenzo kunnen ze worden aangevuld met een bloempot bedrukken om elke hoek van het kantoor een leuke uitstraling te geven. Op evenementen zoals congressen of beurzen waar een goede toestroom is, kunnen daarentegen als reclamegeschenk worden aangeboden, samen met andere accessoires zoals tassen met logo, rugzakken, pennen, USB's of gepersonaliseerde lanyards.

Hoe worden deze artikelen bedrukt?

Zoals eerder vermeld is er een divers aantal producten hier te vinden. Dit zorgt er ook voor dat er verschillende bedrukkingstechnieken van toepassing zijn. Er moet echter worden opgemerkt dat de meest voorkomende bedrukkingstechnieken zijn: zeefdruk in één of meerdere kleuren, lasergravering (zeer resistent) of harsdruppel (subtiel maar zeer elegant). Als er nog vragen zijn, nodigen we je uit om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail.

Waarom is kantoormerchandising een goede optie voor promotie?

Merchandisingartikelen zijn een goede manier om uw merk bij uw potentiële klanten te krijgen of om bestaande klanten te behouden. Het zijn vooral praktische spullen die veelvuldig gebruikt kunnen worden. Enkele alternatieven zijn: pennen bedrukken, notitieboekjes met logo's of een combinatie van beide. Er zijn andere mogelijkheden op het gebied van gebruiksvoorwerpen die de werknemer dagelijks nodig heeft, zoals plaknotities, kalenders, muismatten of agenda's. Combineer het zelfs met een gadget zoals een koptelefoon of bluetooth speakers om muziek te hebben terwijl je werkt. Er zijn vele opties beschikbaar!


★ Reviews