Een koeltas bedrukken met logo? Dat kan bij Gift Campaign! Koeltassen bedrukt behoren tot de typische promotieartikelen voor de zomermaanden. Dit is dan ook een zeer geschikt zomers relatiegeschenk. De gepersonaliseerde koeltas kun je overal mee naartoe nemen! Voor een dagje picknicken in het park met het heel bedrijf of juist voor een heerlijke zomerse dag aan het strand is het perfect te combineren met een drinkfles laten bedrukken. De relatiegeschenk koeltas zorgt ervoor dat versnaperingen goed koel blijven. Dit promotieartikel is dan ook eigenlijk voor elke doelgroep geschikt.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Materialen
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 88

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 88

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN RELATIEGESCHENKEN KOELTAS BEDRUKKEN

Wat voor soort koeltassen met logo hebben jullie?

Je kunt bij ons verschillende soorten koeltassen laten bedrukken. In ons assortiment hebben we rekening gehouden met diverse stijlen, smaken en budgetten. Zo zijn er de typische klassieke koeltassen die nooit uit de mode raken. Ook hebben we ook koeltassen die op het eerste oog niet op een koeltas lijken, maar op een gewone tas. Dit geeft een verrassend effect bij de klant wanneer deze het relatiegeschenk ontvangt. Ook voor de allerkleinsten hebben we leuke koeltassen met een grappig design. Vrijwel iedere relatiegeschenken koeltas - op een aantal modellen na - zijn nog verder te personaliseren qua kleur. Ook qua capaciteit is er diversiteit binnen ons aanbod aan koeltassen. Zo hebben we modellen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een kleine picknick. Wil je juist een koeltas weggeven die veel moet kunnen dragen? Geen probleem. Kijk gerust rond in ons assortiment om je te laten inspireren. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Waar zijn jullie bedrukte koeltassen van gemaakt?

Zoals we net al even kort hebben toegelicht, vind je in ons assortiment diverse soorten koeltassen om te bedrukken. Te beginnen met de traditionele, vierkante modellen die nog altijd in de mode zijn! Maar wist je dat we ook een koeltas met logo kunt bedrukken die is gemaakt van ecologische materialen? Zo hebben we opties die zijn gemaakt van rPET, wat gebruikte plastic flessen zijn die zijn omgesmolten tot een herbruikbare materiaalsoort. Een erg sterke en duurzame stof die ook nog eens heel mooi is om te zien! Tevens tref je in onze collectie ook modellen aan die beschikken over een kurken detail. Of wat dacht je van onze linnen optie? Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zo hebben we bijvoorbeeld ook koeltassen die tevens fungeren als rugzak! Of bekijk ons model die tevens dient als krukje en tafel. Kiezen wordt nog moeilijk. Voor al onze relatiegeschenken koeltassen geldt dat ze te personaliseren zijn met jouw logo! Hierdoor krijgt het item een stuk meer waarde en een persoonlijke touch.

Wat is de levertijd van de bedrukte koeltassen?

De geschatte levertijd voor de koeltassen met logo ligt tussen de 7 en de 10 werkdagen. Wel willen we vermelden dat dit aantal dagen pas ingaat op het moment dat je het digitale voorbeeld hebt goedgekeurd en dus de daadwerkelijke bestelling hebt geplaatst. De exacte levertijd kan per individueel item verschillen, daarom adviseren we je altijd goed de productspecificatie te bekijken bij het item die je wilt bestellen. Allereerst selecteer je de gewenste kleur, markeertechniek en het aantal koeltassen die je van dat exacte product wilt bestellen. Vervolgens kun je aan de rechterzijde de geschatte levertijd bekijken. Mocht je een snellere levering willen, dan kun je kiezen voor het bestellen van een koeltas zonder logo. Dit raden we daarentegen vaak af, omdat je op deze manier minder waarde geeft aan je relatiegeschenk en ook optimale branding misloopt. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice om te kijken of er een snelle levering mogelijk is.

Wanneer geef ik een koeltas relatiegeschenk cadeau?

Een koeltas laten bedrukken is logischerwijs een ideaal relatiegeschenk voor de zomer, wanneer de temperaturen stijgen. Dit item is dan ook handig om te gebruiken op een zomers buiten evenement waarbij je lekker gaat eten en drinken en deze versnaperingen koel moeten blijven. Bijvoorbeeld op een grootschalig evenement of juist tijdens een bedrijfsuitje. Je kunt ook koeltassen laten bedrukken om uit te delen voor schoolreisjes bijvoorbeeld, waarbij je als school veel eten en drinken mee moet nemen welke onderweg koel moet blijven. Een andere mogelijkheid is om de koeltassen uit te delen als relatiegeschenk aan bijvoorbeeld vliegtuigpersoneel, waarbij ook hier het eten en drinken zo lang mogelijk koel moet blijven in het vliegtuig. Op die manier blijft de kwaliteit van het eten zo lang mogelijk goed. Dit is uitermate belangrijk! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


★ Reviews