Sleutelhangers met logo personaliseren is niet alleen goedkoop, maar ook een praktische manier van merkpromotie

Ontdek onze collectie en laat een sleutelhanger bedrukken! Een sleutelhanger met logo is een populair item aangezien ze goedkoop zijn, dagelijks gebruikt worden en daardoor zichtbaarheid geven. In onze collectie vind je metalen, houten of leren sleutelhangers. Ze kunnen worden gegeven als cadeau in combinatie met de altijd populaire drinkfles met logo in sectoren zoals de bouw of de bank-, vastgoed- en automobielsector Neem bijvoorbeeld een luxueuze metalen sleutelhanger met logo, die je kunt laten graveren. Ontdek ons complete assortiment aan relatiegeschenken sleutelhangers.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 141

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 141

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR JOUW SLEUTELHANGER MET LOGO

 

sleutelhanger in de vorm van een huis

De sleutelhanger bedrukken: geeft uw merk grote zichtbaarheid

Bedrukte sleutelhangers zijn handige, betaalbare en effectieve geschenken voor uw marketingstrategie. Omdat ze een item zijn dat we dagelijks bij ons dragen, hebben ze een uitstekend potentieel voor anderen om het logo te zien.

Door sleutelhangers cadeau te doen, kiest u voor langdurige communicatie. Elke keer dat de persoon zijn sleutels gebruikt, zal hij onthouden wie het heeft gegeven, waardoor de merkbekendheid wordt versterkt en ervoor wordt gezorgd dat het aanwezig is wanneer het zijn diensten nodig heeft.

Daarnaast kunnen deze worden gebruikt als weggevertjes op evenementen zoals branchebeurzen, waardoor de aandacht van de aanwezigen wordt getrokken.


Is een sleutelhanger personaliseren effectief als relatiegeschenk?

Onderschat de waarde van een reclame sleutelhanger niet, hoe klassiek die ook mag lijken als merchandising. We hebben allemaal verschillende sets sleutels (voor het huis, voor de auto, voor de fiets, voor de berging...), dus dit geschenk kan worden gebruikt om elk van hen te onderscheiden.


Personaliseer je sleutelhanger met eigen logo

De keuze van de bedrukkingstechniek is essentieel voor de visuele afwerking en duurzaamheid van het logo. We leggen de basisprincipes van elk alternatief uit:

 • Tampondruk: Ideaal voor ontwerpen met kleine details en weinig kleuren. Toepasbaar op gebogen en onregelmatige oppervlakken en perfect voor grote hoeveelheden. Door wrijving kan het echter gemakkelijk verslijten.
 • Zeefdruk: voor logo's met weinig kleuren en grote vlakken. Het is geschikt voor grote hoeveelheden en biedt een goede dekking op donkere oppervlakken.
 • Lasergravering: hoge precisie en duurzaamheid, aanbevolen voor ontwerpen met fijne lijnen en details. Geschikt voor houten, leren en metalen sleutelhangers.
 • Digitaal printen: voor complexere logo's met gevarieerde kleuren, geschikter voor producties met een laag volume waarin de relatiegeschenken sleutelhanger plat of heel licht is gebogen.
 • Doming: het logo wordt gedrukt en er wordt een druppel hars aangebracht, waardoor het een driedimensionaal uiterlijk en een glanzend effect krijgt. Geschikt voor vlakke oppervlakken.
Sleutelhangeropener met logo

Kies het ideale type sleutelhanger voor uw bedrijfsimago

In onze collectie sleutelhangers zijn de mogelijkheden eindeloos. Hier zijn enkele zeer populaire opties:

Een van de meest gevraagde is de geldsleutelhanger vanwege het dagelijkse nut ervan. Door steeds minder contant geld te gebruiken, is het een goed hulpmiddel om dit object voor de supermarktkar te hebben.

Een ander geliefd alternatief om weg te geven zijn sleutelhanger openers en specifiek de Aluhandle is een van de bestsellers vanwege zijn lage prijs en praktische bruikbaarheid. Bovendien zijn ze geweldig om uit te delen aan klanten.

Aan de andere kant zullen mensen die zich voor werk of vrije tijd in een wateromgeving bevinden, een drijvende sleutelhanger waarderen.

En als je iets nuttigs wilt maar voor een ander doel, raden we de SearchKey aan, waarmee u naast andere functies in uw App ook geolokaliseert, of als u integendeel iets goedkoops wilt, maar dat met het blote oog te zien is, kies dan voor een reflecterende sleutelhanger.

Tot slot, als je iets eenvoudigs, duurzaams wilt en waar het logo de hoofdrol speelt, raden we de sleutelhanger Circle aan.


Kies voor een origineel ontwerp

We hebben de meest populaire opties uitgelegd, die vrijwel zeker een succes zijn in alle soorten campagnes. Maar misschien wilt u uw klanten verrassen met iets originelers en natuurlijk hebben we verschillende alternatieven.

Als je wilt concentreren op een meer technologisch aspect, neem dan een sleutelhanger met licht (goedkoper en kan helpen in een donkere omgeving) of een met USB, de laatste is een gadget dat zal dienen om verschillende items veiliger bestanden te dragen. We hebben er zelfs enkele met USB-kabels om verschillende apparaten op te laden.

We hebben ook een reeks eco-objecten voor bedrijven die aan groene marketing doen. Dit zijn sleutelhangers van hout of kurk, waarin uw logo kan worden gegraveerd met een laser.

Types sleutelhangers

Kies het materiaal volgens de gelegenheid waarin je ze cadeau doet

Elk materiaal heeft niet alleen een unieke esthetiek die zal dienen om in overeenstemming te zijn met het merkimago, maar ook enkele kenmerken op het gebied van duurzaamheid en de mogelijkheid om te markeren.

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar hoogwaardige merchandising voor een professioneel evenement, kunt u kiezen voor metalen sleutelhanger relatiegeschenk, met opties in roestvrij staal, aluminium of zink.

Als u bepaalde klanten en andere zakelijke partners een exclusief geschenk wilt geven, raden we ook lederen aan, omdat ze elegantie toevoegen en er premiummodellen zijn.

Zoals we hebben opgemerkt, als duurzaamheid een groot deel van uw merkimago is, wordt de sleutelhanger laten bedrukken, gemaakt van hout of kurk aanbevolen en bovenal kan de eerste een meer formeel beeld uitdragen.

Tot slot, als u een goedkoop object wilt hebben om een groot publiek te bereiken, zou het gepast zijn om de plastic sleutelhangers te bedrukken, aangezien deze in de meeste gevallen een zeer lage prijs hebben.< /p>

Is individuele personalisatie mogelijk?

Individuele personalisatie is alleen mogelijk wanneer de sleutelhanger geschikt is voor sublimatie of lasergravering. In dit geval zou het mogelijk zijn om op elk een specifieke naam of nummer te zetten. Deze optie heeft een meerprijs, neem hiervoor contact op met ons klantenservice team om u te informeren over de beschikbare modellen .


De sleutelhanger personaliseren: gemakkelijk te combineren met andere cadeautjes

Dankzij de lage prijs is het heel eenvoudig om naast de sleutelhangers een pakket te maken met meer promotieartikelen, waarmee je de communicatiestrategie versterkt.

Om te beginnen mogen de tote bags met logo niet ontbreken, perfect om kleinere geschenken zoals sleutelhangers en pennen in mee te geven, en beter voor presentatie.

Twee zeer goedkope producten die essentieel zijn voor evenementen, zowel als cadeau en voor personeel, zijn de bedrukte lanyards en polsbandjes met logo perfect te combineren.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN SLEUTELHANGER RELATIEGESCHENK

Kan ik een voorbeeld van mijn sleutelhangers bekijken voordat ik het bestel?

Jazeker! Voordat u uw bestelling plaatst, sturen we u een virtueel voorbeeld van hoe het eindresultaat van de bedrukte sleutelhanger eruit zal zien. U kunt zoveel simulaties aanvragen als u wilt, aangezien er geen aankoopverplichting is. Op deze manier kunt u de afwerking kennen voordat u de bestelling plaatst.

Wat is het effect van tampondruk en lasergravering?

Tampondruk is een techniek waarbij een gekleurde tampon op het oppervlak van het object wordt aangebracht. Het is snel, relatief goedkoop en veelzijdig, daarom kan het worden toegepast op andere producten zoals een aluminium drinkfles of de pennen met logo. Het is dus een techniek waarmee een zeer opvallend ontwerp kan worden gemaakt, maar met deze factor van wrijving moet rekening worden gehouden. Voor de duurzame sleutelhangers met logo van hout en metaal is het aangeraden om lasergravering te gebruiken. In tegenstelling tot inkt heeft het geen eigen kleur, maar is de afwerking afhankelijk van het te graveren materiaal. Daarom heeft het veel meer duurzaamheid en is het beter bestand tegen wrijven tegen handen of andere voorwerpen.

Wat is de levertijd van sleutelhangers met logo

De standaard levertijd voor de sleutelhangers is 5 tot 7 werkdagen, steeds gerekend vanaf de goedkeuring van het virtuele voorbeeld van het promotionele artikel met het logo. Aan de rechterkant van de productpagina kunt u, zodra u de kleur, bedrukking en aantal heeft geselecteerd, de schatting zien. Daarnaast kan de verzendtijd verkort worden als ervoor gekozen wordt om de producten te bestellen zonder bedrukking (3 tot 5 werkdagen). Ook deze verzendtijd kan, afhankelijk van het type item, variëren. Daarnaast moet er opgemerkt worden dat er een minmale afname is van 25 stuks. Ook dit kan varieren gebaseerd op het product en is daarom te raadplegen op elke productpagina.

Met welke factoren moet ik rekening houden bij het kiezen van een sleutelhanger met eigen logo?

Naast het materiaal, het model en de bedrukkingstechniek, is het essentieel dat u definieert wie uw doelgroep is en wat hun voorkeuren zijn om de meest geschikte keuze te maken. Ook bij welke gelegenheid ga je het bezorgen, aangezien dit het ontwerp zal beïnvloeden. Het is bijvoorbeeld niet hetzelfde om het te leveren in een evenement, waarvoor je veel sleutelhangers nodig zult hebben, vergeleken met een beperkte actie.

Wat voor soort sleutelhangers hebben jullie?

Wil je graag een sleutelhanger als geschenk bestellen? Dan heb je bij ons ruim de keuze. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken sleutelhangers. Wil je een goedkope sleutelhanger laten bedrukken? Geen probleem. Onze budgetvriendelijke goedkope sleutelhangers bedrukken zijn fijn voor de portemonnee, maar alsnog van hoge kwaliteit en met een hoge effectiviteit! Wil je liever een houten sleutelhanger laten bedrukken? Ook dat kan. Dit model is duurzaam en erg origineel. Daarnaast tref je in ons assortiment ook sleutelhangers die blijven drijven op het water. Handig voor hen die werken op zee. Tevens kun je bij ons ook een lederen sleutelhanger personaliseren, of een houten sleutelhanger bedrukken of juist eentje met een led lampje. Ideaal voor men die werkt in de nacht (zoals ziekenhuispersoneel met nachtdiensten). Tot slot hebben we ook prachtige, lederen sleutelhangers.

Waarmee zijn sleutelhangers goed te combineren?

Sleutelhangers zijn perfect te combineren met diverse creatieve relatiegeschenken uit ons assortiment. Om een paar voorbeelden te geven: laat bijvoorbeeld de sleutelhangers bedrukken in combinatie met tote bags, pennen, een pet met logo en nog veel meer. Omdat de sleutelhanger een alledaags product is, is het gemakkelijk te combineren met vele producten. Denk bijvoorbeeld aan de sleutelhangers in combinatie met rugzakjes bedrukken of misschien is het een tof idee om het te combineren met textiel producten zoals een pet bedrukken! Kom je er toch niet helemaal uit, of wil je graag persoonlijk advies over onze producten en services? Neem gerust contact op en wij helpen graag mee!


★ Reviews