Voel je je goed vanbinnen, dan straal je dit uit naar buiten. Verzorging en welzijn gaan dus hand in hand. Bij ons kun je veel producten vinden omtrent dit thema die je in kunt zetten als promotionele artikelen. Of als relatiegeschenken. Laat bijvoorbeeld spiegeltjes bedrukken met een logo. Op deze manier maak je het product een stuk persoonlijker. Leuk om weg te geven op een beauty evenement. Kies het product wat bij jouw huisstijl past en customize deze verder naar wens.


Kaarsen · Spiegeltjes · Lippenbalsems · Meer verzorgingsproducten

Items 1 van 39 van 58 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Kaars Ambiance

  Geurkaars met logo
  Deze geurkaarsjes zitten in een glas, ruiken heerlijk en kunnen bedrukt worden met je bedrijfslogo. Een ideaal relatiegeschenk voor klanten en personeel.

  Prijs vanaf: € 0,97
 • Kaars Fragrance

  Geurkaarsen voor bedrijven
  Dit model geurkaarsje om te bedrukken met een bedrijfslogo, is een aantrekkelijk relatiegeschenk dat heerlijk ruikt en een opvallend design heeft.

  Prijs vanaf: € 0,77
 • Spiegeltje BasicStyle

  Goedkoop zakspiegeltje voor reclame
  Dit is het goedkoopste promotieartikel uit onze collectie zakspiegeltjes om te bedrukken. Gebruik ze op beurzen en reclame-evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,17
 • Zakspiegeltje Trend

  Spiegeltje voor beurzen en evenementen
  Deze zakspiegeltjes zijn ideaal om als reclame geschenk uit te delen tijdens publiciteitscampagnes. Ze zijn eenvoudig, goedkoop en te bedrukken met je naam.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Zakspiegeltje Colors

  Reclame spiegeltje in diverse kleuren
  Deze reclame zakspiegeltjes om te bedrukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze altijd passen bij het imago van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,76
 • Zakspiegel DownTown

  Spiegeltje om te bedrukken
  Deze elegante zakspiegeltjes voor reclame en merchandising zijn gemaakt van aluminium en kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,87
 • Zakspiegeltje UpTown

  Verchroomd spiegeltje met logo
  Deze zakspiegel heeft een normale en een vergrotende spiegel en zit in een geschenkhoesje. Bedruk dit reclamegeschenk met je eigen logo.

  Prijs vanaf: € 1,04
 • Spiegeltje Cosmo

  Promotioneel spiegeltje voor bedrijven
  Dit is één van de meest elegante zakspiegeltjes uit onze collectie. Het ronde relatiegeschenk heeft twee spiegeltjes om je make-up bij te werken.

  Prijs vanaf: € 1,20
 • Zakspiegel Valentine

  Hartvormig spiegeltje met logo
  Dit promotieproduct is zowel geschikt voor bedrijven als voor particulieren: een elegant hartvormig zakspiegeltje om te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 1,20
 • Zakspiegel Square

  Zakspiegel voor reclame
  Dit zakspiegeltje om te bedrukken, is vierkant van vorm en geschikt als promotieartikel op bedrijfsevenementen en reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 1,20
 • Lippenbalsem LipStick

  Lippenbalsem om te bedrukken
  Deze lippenbalsem om te bedrukken met je bedrijfslogo is het goedkoopste reclame artikel uit onze collectie. Ideaal voor reclameactiviteiten en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,26
 • Lippenbalsem LipBall

  Balletje met lippenbalsem voor reclame
  Deze reclame lippenbalsem zit in een plastic balletje dat verkrijgbaar is in diverse kleuren en bedrukt kan worden met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,41
 • Lippenbalsem Glossic

  Elegante lippenbalsem voor bedrijven
  Dit model lippenbalsem om te bedrukken zit in een mooi zilveren doosje om als merchandising of relatiegeschenk aan klanten te geven tijdens bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,57
 • Lippenbalsem LipLove

  Lippenbalsem in hartvormig doosje
  Met deze lippenbalsem in een hartvormig te bedrukken doosje als relatiegeschenk, kun je uitstekend je waardering voor je klanten en personeel tonen.

  Prijs vanaf: € 0,74
 • Zonnebrand Protekt

  Bescherm je tegen de zon
  Vandaag de dag zijn we ons zeer bewust van de gevaren van blootstelling aan de zon. Daarom is deze zonnebrandcrème met opdruk een perfect relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,26
 • Warmtepad Calisphere

  Therapeutische pad met gelparels
  Deze warmtepad is gevuld met gelparels die kunnen worden opgewarmd om pijnlijke lichaamsdelen te masseren. Bedruk dit relatiegeschenk met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Thermische warmtepad

  Warmtepad voor reclame
  Deze warmtepad is gevuld met vloeistof die opwarmt wanneer je op het metalen plaatje drukt. Gebruik dit relatiegeschenk voor spierpijn en massage.

  Prijs vanaf: € 0,39
 • Warmtepad Calidum

  Massage warmtepad
  Druk op het metalen plaatje om deze warmtepad te activeren en je pijnlijke spieren te masseren. Dit reclame artikel kan bovendien bedrukt worden met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,40
 • Handwarmer ILove

  Hartvormige warmtepad
  Als je wilt dat jouw klanten warme handen hebben in de winter, is dit te bedrukken reclameartikel in de vorm van een hartje een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 0,53
 • Manicureset Trend

  Goedkope manicureset met logo
  Deze manicureset met logo is een goedkoop en aantrekkelijk promotieartikel om aan je klanten te geven op promotionele evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,79
 • Manicureset Uptown

  Kwalitatieve verzorgingsset voor nagels
  Deze promotionele manicureset zit in een aluminium kokertje dat bedrukt kan worden met een bedrijfslogo en is ideaal als reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 1,36
 • Manicureset Executive

  Zesdelige verzorgingsset voor nagels
  Aantrekkelijke manicureset om te gebruiken als merchandising of relatiegeschenk. Laat de set bedrukken met het logo van je bedrijf!

  Prijs vanaf: € 1,36
 • Zakspiegeltje BrushView

  Borstel en spiegel in één
  Dit is één van die multifunctionele bedrijfspromotie artikelen waar klanten dol op zijn: een inklapbare borstel voorzien van een spiegeltje.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Zakspiegeltje Combi

  Spiegeltje met haarborstel
  Dit reclameartikel is niet alleen een haarborstel maar ook een zakspiegeltje! Een ideaal relatiegeschenk voor beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Badspons Bob

  Promotionele spons
  Dit reclameartikel is een badspons waarvan het etiket bedrukt kan worden met het logo of de naam van je bedrijf. Ideaal voor promotionele evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,56
 • Meetlint Sizes

  Meetlint met BMI-meter
  Dit meetlint om te bedrukken, is ontworpen als reclameartikel voor bedrijven in de gezondheidssector en geschikt voor het meten van je BMI.

  Prijs vanaf: € 0,83
 • Meetlint Fit

  Meetlint voor fitness
  Deze flexibele meetlint is een ideaal promotie artikel voor sport- en fitnesscentra waarmee je klanten hun vorderingen kunnen meten.

  Prijs vanaf: € 0,31
 • Haarborstel Hairkit

  Haarborstel met karabijnhaak voor reclame
  Deze set om te bedrukken bevat een borstel en verschillende haarelastiekjes. Een ideaal relatiegeschenk voor kappers en schoonheidssalons.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Aroma diffuser Ambience

  Moderne diffuser die van kleur verandert
  Wellness-gerelateerde relatiegeschenken zijn heel populair. Daarom bieden we deze innovatieve diffuser aan, waarmee je klanten zich kunnen ontspannen.

  Prijs vanaf: € 15,56
 • Geurstokjes Sense

  Diffuser met geurstokjes voor reclame
  Laat op deze mooie aroma diffusers je bedrijfslogo graveren en geef ze als relatiegeschenk aan je klanten, zodat ze ze op hun bureau kunnen zetten.

  Prijs vanaf: € 6,11
 • Kaarshouder Valentine

  Kaarsje in een houten hartje
  Deze hartvormige houten kaarshouder met kaarsje heeft een mooi formaat en kan bedrukt worden met je bedrijfslogo om als relatiegeschenk te gebruiken.

  Prijs vanaf: € 1,44
 • UV lippenbalsem Reflection

  Lippenbalsem met spiegeltje
  Deze originele lippenbalsem zit in een rond doosje met een spiegeltje. Ideaal om te bedrukken en als relatiegeschenk aan vrouwelijk publiek te geven.

  Prijs vanaf: € 0,63
 • Lippenbalsem LipCube

  Balletje lippenbalsem in plastic doosje
  Steeds vaker worden lippenbalsems gebruikt als promotiegeschenk op bruiloften en communies. Dit originele model kan bedrukt worden met een tekst of logo.

  Prijs vanaf: € 0,49
 • UV lippenbalsem LipBall

  Lippenbalsem in ovalen doosje
  Lippenbalsems om te bedrukken zijn een populair relatiecadeau voor evenementen en bruiloften. Dit ovalen model zal zeker in het oog springen.

  Prijs vanaf: € 0,59
 • Lippenbalsem UVStick

  Lippenbalsem in metallook stick met logo
  Een variant op de klassieke lippenbalsem om te bedrukken. De huls van dit promotie artikel heeft een stijlvolle metallook om te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,49
 • Kaars Incense

  Geurkaarsjes in glaasje
  Deze geurkaarsjes in een glaasje om te bedrukken met de naam of het merk van een bedrijf, zijn een sfeervol reclameartikel voor wellnesscentra en spa’s.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Spiegel Singleview

  Goedkoop zakspiegeltje als gift
  Deze ronde zakspiegeltjes vallen onder de goedkope relatiegeschenken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en je kunt de spiegeltjes bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 0,15
 • Manicureset Charm

  Elegant manicuresetje voor reclame
  Ongetwijfeld een van de mooiste en meest complete relatiegeschenken uit onze beauty-collectie. De manicureset zit in roze of wit doosje dat je kunt bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,78
 • Spiegel Doubleview

  Pastelkleurige spiegeltjes met logo
  Deze leuke ronde make-upspiegeltjes zijn goedkope promotie artikelen voor vrouwen. Je kunt de pastelkleurige moderne spiegeltjes bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,29

Items 1 van 39 van 58 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >