Verzorging en welzijn bevorderen kan met behulp van verzorgingsproducten zoals lippenbalsems, manicure sets en geurkaarsen

Voel je je goed vanbinnen, dan straal je dit uit naar buiten. Verzorging en welzijn gaan dus hand in hand. Bij ons kun je veel verzorgingsproducten bedrukken omtrent dit thema die je in kunt zetten als promotionele artikelen. Laat bijvoorbeeld spiegeltjes bedrukken met een logo. Op deze manier maak je het product een stuk persoonlijker. Leuk om weg te geven op een beauty evenement.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Doorzichtig
Meerkleurig
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 210

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 210

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER VERZORGING EN WELZIJNSARTIKELEN

Wat voor soort wellness geschenken kan ik hier vinden?

Dit deel van de catalogus is gewijd aan relatiegeschenken die in meer of mindere mate dienen om meer welzijn te genereren. We hebben bijvoorbeeld kaarsen met logo, die dienen om elke kamer te versieren en een aangename sfeer te creëren met haar geur. Er zijn ook lippenbalsems, die door veel mensen in hun rugzakken of tassen worden meegenomen om ze te kunnen gebruiken om droge lippen te voorkomen. Er zijn ook andere alternatieven zoals spiegels bedrukken in broekzak formaat en andere opties zoals zonneschermen of manicuresets.

Wat zijn de prominente bedrukkingstechnieken?

Onder de technieken voor het personaliseren van deze promotionele artikelen kunnen we de volgende benadrukken: tampondruk en zeefdruk, beide erg populair, veelzijdig en bieden aantrekkelijke resultaten terwijl ze goedkopere alternatieven zijn. Dan is er lasergraveren, ideaal voor metalen en houten oppervlakken, moeilijker te verslechteren omdat het logo geïntegreerd blijft en zorgt voor een meer formele afwerking. In speciale gevallen is er ook geen tekort aan digitale full colour prints, waardoor complexere ontwerpen kunnen schitteren in merchandising. Op de productpaginas kunt u de mogelijkheden raadplegen.

Kan ik verschillende producten in 1 bestelling opvragen?

Ja, het is zeer waarschijnlijk dat u niet slechts één soort gepersonaliseerde merchandising wilt, maar dat u er meerdere nodig heeft om bijvoorbeeld op een evenement datgene te kunnen geven dat het beste bij uw publiek past. Om deze reden kunt u de gewenste budgetten en virtuele monsters opvragen van de artikelen waarin u geïnteresseerd bent. Ons klantenserviceteam zal al uw verzoeken verenigen en we zullen op al uw verzoeken in dezelfde e-mail reageren, zodat het gemakkelijker is om ze te beheren en u later te kunnen adviseren over wat u nodig heeft.

Is er een minimale afname voor verzorgingsproducten?

Ja, om een ​​bestelling te plaatsen is het gebruikelijk om minimaal 25 stuks te bestellen. Deze eis kan variëren afhankelijk van het type wellnessproduct. Als u ook een ander volume wilt kopen dat niet binnen de ingeschakelde opties valt, kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u helpen. Bovendien moet worden vermeld dat dit te wijten is aan het feit dat we geïndividualiseerde productie uitvoeren en dat er vaste kosten aan verbonden zijn, dus het produceren van een paar geschenken zou resulteren in een hoge prijs per stuk.


★ Reviews