In onze collectie aan bedrukte aanstekers met logo vind je erkende merken als BIC® aanstekers bedrukken. Dit type promotiemateriaal is ideaal om uit te delen op bijvoorbeeld festivals, waarbij een aansteker bedrukken voor veel bezoekers onmisbaar is. Deze aanstekers met logo hebben een lange levensduur en een elegante vlam. Je treft hier aanstekers aan in diverse kleuren, waardoor er altijd eentje is die bij jouw huisstijl past.

Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Minimale afname
Themas

5 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Compacte BIC® aansteker met logo kleur marineblauw weergave met bedrukt logo

  Aansteker BIC® J25 Standard

  Compacte BIC® aansteker met logo
  Klein en praktisch met kinderbescherming volgens EN13869 norm. De vlam is stabiel. Hij is gemaakt van tecnische hars (Delrin®) en hoge mechanische weerstand.

  Prijs vanaf: € 0,83
  Bekijk details >
 • Praktische BIC® aansteker met logo kleur lichtblauw weergave met bedrukt logo

  Aansteker BIC® J25 Standard BiColor

  Praktische BIC® aansteker met logo
  Deze kleine en zeer populaire aansteker met logo is perfect voor in je tas. Hij is gemaakt in Spanje van plastic (Delrin®) en metaal.

  Prijs vanaf: € 0,83
  Bekijk details >
 • Bedrukte BIC® aansteker van klein formaat kleur wit weergave met bedrukt logo

  Aansteker BIC® J23

  Bedrukte BIC® aansteker van klein formaat
  Verfijnd, elegant en makkelijk in gebruik. Met stabiele vlam door zuivere isobutaanbrandstof. Van technische hars (Delrin®) met hoge mechanische weerstand.

  Prijs vanaf: € 0,94
  Bekijk details >
 • BIC® aansteker met logo (lange levensduur)

  Aansteker BIC® J26

  BIC® aansteker met logo (lange levensduur)
  Lange levensduur tot 3.000 keer gebruik! Geeft twee keer zoveel ontstekingen als andere aanstekers van hetzelfde formaat (interne tests - EU-markt 2008-2010).

  Prijs vanaf: € 1,06
  Bekijk details >
 • Bestverkochte elektronische BIC®-aansteker kleur zwart weergave met bedrukt logo

  Aansteker BIC® J38 Chrome Hood

  Bestverkochte elektronische BIC®-aansteker
  De bestverkochte elektronische BIC®-aansteker. Met een elegante ontsteking dankzij het eentraps ontstekingsmechanisme.

  Prijs vanaf: € 1,23
  Bekijk details >

5 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER AANSTEKERS BEDRUKKEN

Wat voor aanstekers met logo hebben jullie?

Binnen onze collectie hebben wij diverse soorten aan aanstekers opgenomen. Zo hebben wij stormaansteker als elektrische. Daarnaast hebben we ook keukenaanstekers die ideaal zijn om bijvoorbeeld het gasfornuis mee aan te steken. Wij hebben ook BIC aanstekers, die wereldwijd geroemd worden door hun hoge kwaliteit. Qua formaat hebben wij ook diverse soorten. Zoals de meer compacte varianten (ideaal voor onderweg of in de zak), als de grotere aanstekers die voor meer grip zorgen. Ook qua kleuren hebben wij veel diversiteit, met voor ieder wat wils. Zo zit er ongetwijfeld een aansteker tussen die goed aansluit bij jouw huisstijl.

Wanneer zijn aanstekers als relatiegeschenk geschikt?

De aanstekers zijn met name populair onder rokers. Zij gebruiken dit item vrijwel iedere dag. Daarnaast kunnen de aanstekers ook toegepast worden voor andere doelgroepen. Dit artikel is namelijk veelzijdig en kan voor allerlei momenten gebruikt worden. Denk aan in de keuken, om kaarsen aan te steken of wierook. Een reclame aansteker is een multifunctioneel relatiegeschenk die zich aanpast aan vrijwel iedere doelgroep. Ze is ook prima uit te delen als promotiemateriaal op bijvoorbeeld festivals. Door hem te bedrukken met jouw logo, genereer je zo ook veel zichtbaarheid!

Hoe bedrukken jullie de BIC reclame aanstekers?

Om onze BIC aanstekers te bedrukken gebruiken wij veelal zeefdruk of tampondruk. Dit zijn economische druktechnieken die tegelijkertijd snel werken en veelzijdig zijn. Ze kunnen zich aanpassen aan diverse oppervlakken. Daarnaast is deze techniek geschikt voor logo´s van een of meerdere kleuren. Aan de andere kant is er de full colour digitale print technieken. Deze is geschikt voor meer complexe en rijke ontwerpen. Bij ieder specifiek product kun je zien welke techniek beschikbaar is. Bekijk deze informatie dan ook gerust. Mocht je nog vragen hebben over de personalisering van onze aanstekers, dan kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Hebben jullie ook goedkope reclame aanstekers?

Uiteraard! Onze goedkoopste aanstekers hebben een standaard formaat en zijn compact. Je moet ze handmatig ontvlammen. Deze opties bieden prima kwaliteit en zijn mooi om te zien. De elektrische varianten in onze collectie zijn iets duurder door hun mechanische. Je kunt op onze website filteren op prijs. Zo zie je de goedkoopste opties als eerste verschijnen. Het is ook goed te weten dat we bij Gift Campaign werken met kwantumkorting. Dit wil zeggen; hoe groter de afname, hoe meer korting je krijgt. Ook betaal je bij ons nooit verzendkosten!


★ Reviews