Je kunt bij ons een uitgebreid assortiment aan gepersonaliseerde computer gadgets vinden. Bijvoorbeeld computermuizen of aangepaste usb-hubs. Laat deze gadgets bedrukken met logo als onderdeel van de huisstijl. Dit is professioneel en zorgt voor meer zichtbaarheid wanneer je bij potentiële klanten op bezoek gaat. Zo dienen de bedrukte computer gadgets als promotie artikelen. Ook leuk om weg te geven als relatiegeschenken.


Computermuis bedrukken · Bedrukte USB hubs · Webcam cover bedrukken · Meer computer gadgets

25 artikel(en)

 • Computermuis Gamer

  Optische computermuis met logo voor gaming
  Deze computermuis met logo is altijd een geschikt relatiegeschenk. Deze oogt futuristisch door de diverse kleuren

  Prijs vanaf: € 4,43
 • Muis Curve

  Draadloze muis met logo
  Draadloze muis om te bedrukken. Te gebruiken als promotie artikel en relatiegeschenk voor klanten en medewerkers tijdens reclame- en marketingactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 3,97
 • Beetle muis

  Promotionele muis in de vorm van een auto
  Optische muis in de vorm van een auto. De blauwe lampen gaan aan tijdens het gebruik. Een muis met je eigen bedrijfslogo om te gebruiken als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,77
 • Muis Race

  Draadloze muis in de vorm van een auto
  Te bedrukken draadloze muis in de vorm van een auto, te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel tijdens reclame- of marketingactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 7,68
 • Vierkante USB-hub

  Te bedrukken USB-hub met 4 poorten
  USB-hub met 4 poorten, te bedrukken met het logo van je bedrijf om als relatiecadeau aan je klanten te geven tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 1,24
 • USB-hub Alu

  Promotionele USB-hub met 4 poorten
  USB 2.0-hub met 4 poorten gemaakt van aluminium, inclusief kabel van 14,5 cm en te bedrukken met je eigen logo en te gebruiken als reclameartikel.

  Prijs vanaf: € 2,07
 • USB-hub Base

  Houder en USB-hub voor reclamedoeleinden
  Te bedrukken USB 2.0-hub met 4 poorten, inclusief smartphonehouder. Ideaal als relatiegeschenk voor bedrijven. Personaliseer ze met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 1,79
 • USB-hub Round

  Promotionele USB-hub met 4 poorten
  USB 2.0-hub met 4 poorten en een kabel van 14 cm om verschillende gadgets moeiteloos op elkaar aan te sluiten. Ideaal als bedrijfspromotie artikel.

  Prijs vanaf: € 1,41
 • USB-hub Lumi

  Reclame USB-hub met 4 poorten en licht
  Siliconen USB 2.0-hub met 4 poorten en licht van 5 ledlampjes. Kan bedrukt worden met je bedrijfslogo om als relatiegeschenk te gebruiken.

  Prijs vanaf: € 1,81
 • USB-hub Powerhouse

  Promotie USB-hub met meerdere poorten
  Te bedrukken USB 2.0-hub met 5 poorten om als reclame artikel aan klanten te geven tijdens promotionele activiteiten, beurzen en congressen.

  Prijs vanaf: € 7,09
 • USB-lampje NightLight

  USB-ledlampje voor reclame
  Dit USB-lampje is een leuk reclameartikel om te bedrukken met je logo en cadeau te geven aan klanten en personeel tijdens promotionele activiteiten.

  Prijs vanaf: € 0,50
 • Ventilator Twister

  Draagbare USB-ventilator voor reclame
  Opvallende plastic ventilator. Sluit hem aan op de USB-poort voor een verfrissend windje. Een leuk promotie artikel voor evenementen en merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,99
 • USB-ventilator Vintage

  Design USB-ventilator voor reclame
  Deze USB-ventilator is een heel leuk en origineel relatiegeschenk. Sluit hem aan op je USB-poort voor een verfrissend windje als het warm is.

  Prijs vanaf: € 2,37
 • USB-C sleutelhanger

  Reclame sleutelhanger met USB type C
  Sleutelhanger met USB-C en micro-USB-connector, zodat je klanten altijd hun verschillende technologische devices op elkaar aan kunnen sluiten.

  Prijs vanaf: € 1,13
 • Lampje LumiBulb

  Led-gloeilampje voor USB-poort
  Als je dit lampje aansluit op de USB-poort van je computer, zal het gloeilampje je toetsenbord verlichten. Een leuk promotieartikel voor reclameactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 2,48
 • Accessoireset Charge

  Etuis met technologische reclame-accessoires
  Etuis met computeraccessoires om als relatiegeschenk aan klanten te geven. Bevat: 1 muis, 1 USB 2.0-hub met 4 poorten, 1 EU-stekker en 1 powerbank van 4000 mAh.

  Prijs vanaf: € 16,59
 • USB-hub Bamboo

  Hub voor drie poorten in bamboe behuizing
  Er wordt steeds meer hout en natuurlijk materiaal gebruikt op kantoor. Dit met je logo te bedrukken relatiegeschenk van bamboe past perfect in deze stijl.

  Prijs vanaf: € 4,43
 • Adapter MultiConnect

  USB-adapter in doosje voor reclame
  Deze USB naar micro USB of type C-adapter zit in een geschenkdoosje dat bedrukt kan worden met de naam van je bedrijf. Een leuk en nuttig reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 0,63
 • Webcam cover SlideView

  Webcam cover voor laptop
  Met deze cover om te bedrukken, kunnen je klanten hun camera afschermen voor extra privacy. Een promotieartikel dat bevestigd wordt met een magneetje.

  Prijs vanaf: € 1,23
 • USB-hub Spinner

  Spinner met USB-hub voor 3 poorten
  Deze spinner heeft drie USB-poorten voor het aansluiten van elektronische apparaten. Origineel als merchandising of relatiegeschenk met logo.

  Prijs vanaf: € 2,76
 • Spinner Connect

  Altijd de juiste aansluiting!
  Deze spinner is een promotie artikel met aan iedere punt een verschillende connector voor mobiele apparaten. Een origineel relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,56
 • Muis Curve Plus

  Computermuis met logo in plastic doosje
  Deze muis wordt als promotieartikel geleverd in een mooi plastic doosje. Je kunt zowel de muis als het doosje laten bedrukken. Verkrijgbaar in zwart en wit.

  Prijs vanaf: € 4,19
 • Muis Basic Style

  Reclame computermuis met USB-kabel
  Deze bedrukte computermuis kun je als merchandising gebruiken op evenementen. Voorzien van een zelfoprollende USB-kabel voor het aansluiten op de computer.

  Prijs vanaf: € 2,39
 • Computermuis Traction

  Draadloze computermuis met logo
  Als je je merk wilt promoten op het bureau van je klanten, kun je deze moderne draadloze computermuizen bedrukken met een full colour bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 3,41
 • SpyBlock Webcam Cover

  Gepersonaliseerde webcamcover
  Laat deze webcamcover bedrukken met logo om uit te delen aan jouw medewerkers. Zo kunnen zij veilig werken. In wit of zwart verkrijgbaar.

  Prijs vanaf: € 0,11

25 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >