Op zoek naar technische relatiegeschenken voor jouw bedrijf? Ontdek originele webcam covers en usb hubs

Je kunt bij ons een uitgebreid assortiment aan computer gadgets bedrukkken. Bijvoorbeeld computermuizen of aangepaste usb-hubs. Laat deze gadgets bedrukken met logo als onderdeel van bedrijfsmerchandising. Dit is professioneel en zorgt voor meer zichtbaarheid wanneer je bij potentiële klanten op bezoek gaat. Zo dienen de bedrukte computer gadgets als promotie artikelen. Ook leuk om weg te geven als geschenk. Laat ook alternatieve promotie relatiegeschenken bedrukken om een tof welkomstpakket te maken!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Zilver
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 55

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 55

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER COMPUTERGADGETS BEDRUKKEN

Wat voor computergadgets kan ik hier laten bedrukken?

We hebben een breed assortiment aan gadgets voor verschillende budgetten. Deze kunnen worden gebruikt om reclame te maken voor jouw bedrijf of als relatiegeschenk om aan loyale klanten mee te geven. Je kunt hier verschillende muizen bedrukken, zowel draadloos als bedraad, USB hubsmet logo vinden, webcamcovers bedrukken om privacy te bevorderen. Daarnaast zijn er nog diverse andere producten te vinden, laat je verassen door het assortiment.

Is er een minimale afname van computer gadgets?

Ja, het is niet mogelijk om hele kleine bestellingen te doen omdat wij werken met op maat gemaakte productie. Dit houdt in dat de kosten voor het maken van een paar eenheden hoog zouden zijn, daarom moeten we een minimum vaststellen en dit is 25 stuks. Dit systeem stelt ons daarentegen in staat om de prijs te optimaliseren (kwantumkorting) naarmate er meer gadgets worden bedrukt, omdat we in staat zijn om maak kortingen voor een bedrag dat hoger wordt naarmate de bestelling groter is.

Wat is de levertijd van computer gadgets met bedrijfslogo?

De geschatte levertijd voor computergadgets is ongeveer 7-10 werkdagen. Dit komt overeen met onze standaardservice. Het kan variëren afhankelijk van het item dat u hebt gekozen en het moet worden geteld vanaf de bevestiging dat het grafische voorbeeld is goegekeurd. Als het voor een dringende behoefte nodig is om deze periode in te korten, hebben we een express levering waardoor de bestelling sneller aankomt tegen extra kosten.

Kan ik een welkomstpakket samenstellen met bedrukte computer gadgets?

Als u geïnteresseerd bent in meerdere gadgets voor uw bedrijf, raden wij u aan de producten in te voeren, bedrukking, kleur en aantal te selecteren en de bijbehorende virtuele voorbeelden op te vragen. Wij sturen u binnen 24 werkuren een grafische drukproef naar uw e-mail met de kosten, zodat u de aankoop als geheel kunt beoordelen. Natuurlijk zal ons klantenserviceteam u helpen en u adviseren over alles wat u nodig heeft!

Voor welke gelegenheden zijn de computergadgets met logo gepast?

Zoals we in de vorige vraag hebben opgemerkt, kunnen deze computergeschenken voor verschillende doelgroepen bedoeld zijn. Ze kunnen worden gebruikt bij een promotie-evenement om uit te delen aan iedereen die naar de stand van het bedrijf komt, zodat ze een handig aandenken hebben als je klaar bent met praten. Evenzo zal het dienen om op een bepaald moment reclameacties voor klanten uit te voeren, om het te kunnen combineren met andere technologische snufjes. Evenzo zijn items zoals een gepersonaliseerde draadloze muis of USB-hub perfect om aan teamleden te geven voor hun dagelijkse taken of om te telewerken.

Met welke andere promotiegeschenken zijn ze goed te combineren?

We hebben een categorie gewijd aan allerlei producten die met technologie te maken hebben. De meest opvallende zijn de usb sticks bedrukken,speakers bedrukken, koptelefoons en draadloze opladers, aangezien ze erg populair zijn, zowel op het werk als thuis worden gebruikt en zeer gevarieerde geschenken zijn. We hebben echter ook andere opties zoals smartwatches, stappentellers en weerstations. We moedigen u aan om onze website te verkennen om de gadgets te vinden die bij uw merkimago passen.


★ Reviews