Sport en reistassen bedrukken voor promotionele doeleinden

Bedrukte sport- en reistassen zoals trolleys, koffers, toilettassen, heuptassen of koeltassen zijn erg effectieve promotieartikelen. Wanneer deze tassen namelijk de wereld door reizen wordt jouw merk ook aan nieuwe potentiele klanten bloodgesteld. Reistassen zijn een bijzonder populair relatiegeschenk bij reisorganisaties, terwijl sporttassen sterk worden aangeraden voor sportscholen en andere gezondheidsorganisaties. Laat je verassen door ons uitgebreide assortiment aan reis en sporttassen.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Doorzichtig
Fuchsia
Materialen
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 396

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 396

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER REISTASSEN EN SPORTTASSEN BEDRUKKEN

Voor welke situaties kan ik sporttassen bedrukken?

Zoals de naam al doet vermoeden is een sporttas ideaal om te gebruiken bij specifieke situaties: die omtrent sporten. Hierdoor kun je snel bepalen voor welke doelgroep dit relatiegeschenk geschikt is. Heb je bijvoorbeeld klanten binnen de sportbranche? Laat dan een sporttas bedrukken met logo en je weet zeker dat het item gebruikt gaat worden. Of kies voor bedrukte sporttassen om uit te delen aan je personeel. Wellicht motiveer je jouw werknemers op deze manier om gezond te blijven.

Ik wil zelf een reis- of sporttas met logo bedrukken: kan dit ook?

Ja. Je kunt bij ons ook producten bestellen zonder logo: dit geldt voor al onze items. Dit brengt twee voordelen met zich mee. Zo liggen de kosten voor de sport- of reistas lager. Ook kunnen we de items sneller bezorgen omdat de stap van het bedrukken wordt overgeslagen. Mocht je daarentegen het item zonder bedrukking willen bestellen, maar heb je zelf geen drukmachine, dan raden we je aan om de sporttas of reistas wel bij ons te voorzien van logo. Op deze manier genereer je meer zichtbaarheid van je merknaam.

En wanneer is het beter om bedrukte reistassen te geven?

Reistassen met logo zijn geschikt voor een groot publiek. Of het nu gaat om klanten die internationale reizen moeten maken of in Nederland veel op weg zijn voor hun werk. Onze modellen zijn geschikt om veel spullen te kunnen vervoeren op een georganiseerde manier. Een reistas is ideaal voor werknemers die veel on the go zijn voor werk. Door het logo voelen zij zich nog meer verbonden met hun werkgever. Of geef ze cadeau aan klanten als een meer luxe relatiegeschenk waar hij of zij echt iets aan heeft!

Waar moet ik op letten bij het plaatsen van mijn bestelling?

Allereerst is het goed te weten dat wij werken met kwantumkortingen. Bij een grotere bestelling, ligt de stuksprijs dus lager. De minimale afname is altijd 25 stuks. De levertijd is per product verschillend, bekijk daarom altijd de productspecificatie van het gewenste item. Onze verzending is gratis. Mocht je een snelle levering wensen, neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn op werkdagen bereikbaar per mail en telefoon tussen 09.00 en 18.00.


★ Reviews