Laat promotie materiaal bedrukken en laat jouw merk schijnen op het volgende evenement

Ontdek promotie materiaal als beurs merchandising. Wanneer je een evenement zoals een beurs organiseert is het verstandig om je goed voor te bereiden wat betreft promotie artikelen die je kunt uitdelen aan (potentiële) klanten en bezoekers. In onze collectie vind je alternatieven zoals pennen tassen, notitieboekjes en laat lanyards bedrukken.... allemaal met jouw logo tegen de beste prijs. Zo trek je de aandacht van de aanwezigen en creëer je een positieve herinnering.

Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Turkoois
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Fuchsia
Goud
Minimale afname
overige filters

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

INFORMATIE OM JOUW PROMOTIEMATERIAAL MET LOGO VOOR BEURZEN TE KIEZEN

 

Ideeën om klanten naar jouw beursstand te lokken

 • Locatie van de stand: Dit zal afhangen van het budget dat kan worden toegewezen en daarom moet er naar een evenwicht worden gezocht. Het gaat niet om de locatie met de hoogste kosten, maar om een locatie waar het zo min mogelijk onopgemerkt blijft.
 • Speel met kleuren: trek de aandacht van bezoekers met een opvallende kleurencombinatie. Het gaat er niet om dat je te schril bent omdat het overweldigt, maar dat je opvalt tussen de rest van de stands.
 • Personeelsafbeelding: ken jouw publiek en rust personeel uit met de juiste kleding. Het is belangrijk om aan je imago te werken en dat je in ieder geval een t-shirt of polo hebt die bij het bedrijf past.
 • Demovideo's: er zijn mensen die minder tijd hebben. Daarom is het een goed idee om, indien mogelijk, een scherm te hebben met een snelle demonstratie van het product of de dienst die jij aanbiedt. Opvallend en snel!
 • Cadeaus: een klassieker wat altijd in de smaak valt. Hieronder vindt je enkele aanbevelingen.
 • Breek met de conventie: als je het budget en de voorbereidingstijd hebt. Bied iets te eten aan, doe een klein optreden, organiseer een game, bied een VR-ervaring aan... Denk na over wat uniek zou kunnen zijn.

Het beste reclamemateriaal bedrukken voor op een beurs

Naast de klassieke populaire geschenken die je al kent, gaan we je een aantal ideeën geven die meer onderscheidend zijn, zodat bezoekers niet het gevoel hebben dat iedereen hetzelfde geeft.

 • Tote bags: Maar niet zomaar een model. Onze aanbeveling is dat je kiest voor een stevigere tas, omdat deze zwaar is of omdat deze van jute is gemaakt. Het idee is om impact te creëren vanwege de kwaliteit ervan.
 • Snoepjes: komen vaker voor in winkels dan op beurzen. Het is iets dat de aandacht trekt en dat vrijwel iedereen leuk en bovendien lekker vindt. Ze zijn ook erg zuinig.
 • USB-hubs: Er wordt steeds meer gewerkt met laptops en deze hebben elke keer minder USB-poorten, waardoor ze dunner zijn en minder gewicht hebben. Geef een zeer praktisch technologisch gadget wat velen zullen waarderen.
 • Powerbanks: Het is een geschenk dat goedkoop kan zijn en dat steeds handiger wordt om mee te nemen op reis voor het geval zich een noodsituatie voordoet en je geen batterij meer hebt. Creëer een goede herinnering aan jouw bedrijf door het te behoeden voor problemen.

Natuurlijk kan je altijd je toevlucht nemen tot typische geschenk opties zoals pennen, notitieboekjes of USB, wat praktische en voordelige items zijn.

Heb jij geschenkideeën nodig voor andere evenementen?

In dit gedeelte zie je enkele merchandisingideeën voor beurzen. We hebben echter ook andere secties gewijd aan soortgelijke evenementen:

 • Reclame materiaal voor evenementen: Lanyards, armbanden, badge houders en meer in een categorie die is gewijd aan alle soorten evenementen.
 • Festival merchandising: Is jouw bedrijf gericht op festivals of ga je er een bezoeken om producten of diensten aan te bieden? Geef het publiek een souvenir van jouw merk dat een positieve herinnering zal achterlaten.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEURS PROMOTIEMATERIAAL

Welk beurs promotiemateriaal is het meest populair?

De meest populaire artikelen die wij verkopen zijn de bedrukte keycords. Deze klassiekers blijven onmisbaar op een zakelijk evenement. Daarnaast kun je in ons assortiment nog veel meer geschikte relatiegeschenken voor op een beurs vinden. Denk aan onze reclame tassen, pennen, mokken, USBs, notitieboekjes en rugzakken. Het hangt geheel af van het soort beurs of congres je bijwoont, om een gepersonaliseerd advies te kunnen geven. Desalniettemin hebben wij veel promotieartikelen in ons assortiment met een zakelijk karakter, die altijd welkom zijn. Ook hebben wij duurzame relatiegeschenken wanneer het evenement een ecologisch thema heeft.

Hoe helpen jullie promotiematerialen op evenementen?

Zoals we eerder al hebben benoemd, helpen onze artikelen om een dialoog te starten tussen jou als merk en de ontvanger. Bijvoorbeeld wanneer je eigen stand hebt. Daarnaast is een gratis promotieartikel altijd welkom bij een bezoeker van een evenement. Met name wanneer dit item ook daadwerkelijk nuttig is en gebruikt gaat worden. Afhankelijk van het soort evenement en jouw eigen marketingdoeleinden kun je bij ons talloze geschikte items vinden om uit te delen. Hierbij hebben we rekening gehouden met vrijwel ieder budget. Zo kun je bij ons goedkope promotieartikelen vinden, die ondanks hun prijs toch een groots effect hebben! Uiteraard hebben we ook luxere items, die ook een grotere waarde leveren bij de potentiele klant.

Voor welke evenementen is dit promotie materiaal geschikt?

Normaal gesproken zijn de relatiegeschenken binnen dit specifieke assortiment geschikt voor zakelijke congressen, beurzen en andere evenementen met een zakelijk karakter. Het idee achter deze artikelen is om de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk te vergroten tijdens dit evenement. Bijvoorbeeld wanneer je een eigen stand hebt, een spreker bent of puur een bezoeker. Daarnaast zijn deze items ook geschikt voor een eigen bedrijfsevenement, om zo het groepsgevoel te vergroten. Deze artikelen helpen om het dialoog te starten tussen jou als merk en de bezoeker en om de bezoeker zo iets waardevols en blijvends mee te geven.

Hoe bedrukken jullie het promotiemateriaal voor bedrijven?

Bij Gift Campaign werken we met diverse druktechnieken om zo jouw promotiemateriaal te bedrukken met logo. Hiermee verhoog je de waarde van de items! Druktechnieken die wij toepassen zijn onder andere sublimatie, tampondruk, lasergravure en nog veel meer. Het hangt van het soort product af welke techniek het meest geschikt is. Daarom is niet elke techniek voor ieder product hetzelfde. Je kunt bij ieder individueel product bekijken wat de opties qua opdruk zijn. Mocht je specifieke wensen hebben of vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Ook wanneer je persoonlijk advies wilt voor jouw evenement of een relatiegeschenk zoekt voor een klant.


★ Reviews