Goedkope bedrukte gadgets zijn niet alleen praktisch, maar ook onmisbaar, vindt hier activity trackers en wekkers

Naast onze gadgets bedrukken voor computers, smartphones en tablets, vind je bij ons ook vele andere reclamegadgets. Laat bijvoorbeeld een klok bedrukken met logo. Of kies voor een bedrukte stappenteller wanneer je actief bent in de sportbranche. Altijd van hoge kwaliteit. Wil je een loyale klant dus goed bedanken? Dat kan met een van deze gadgets. Al onze reclamegadgets zijn te personaliseren met een bedrijfslogo om zo het merkimago naar voren te brengen bij klanten en medewerkers.


Kleuren
Bruin
Zwart
Wit
Grijs
Zilver
Blauw
Groen
Naturel
Minimale afname
overige filters

48 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

48 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GADGETS BEDRUKKEN

Wat voor soort gadgets kan ik hier vinden?

Naast USBs, luidsprekers, koptelefoons, powerbanks en andere meer gebruikelijke technologische geschenken, hebben we andere gadgets voor reclame en promotie. In deze sectie ziet u zakelijke horloges met diverse designs. In dezelfde lijn hebben we smartwatches en activitytrackers, een groeiende trend, vooral voor degenen die regelmatig sporten. Ook zijn er stappentellers, die extra functies bevatten en ook zijn er diverse weerstations, ideaal voor thuis en op kantoor, en laserpointers.

Is er een minimale afname voor deze gadgets?

We werken met gepersonaliseerde producties die individueel worden gemaakt, dus de kosten voor het maken van een paar eenheden zouden erg hoog zijn en dit zou de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Om deze reden moeten we een minimum vaststellen en dit is meestal 25 (dit kan variëren afhankelijk van het artikel). Dit systeem stelt ons echter in staat kwantumkortingen toe te passen die steeds hoger worden naarmate het gevraagde volume groter is. Op deze manier dalen de kosten per eenheid naarmate de aankoop groter is. Hierdoor kunnen wij rekenen op de beste prijs voor onze producten.

Hoe werkt het bestellingsproces?

Zodra u het gewenste product heeft geselecteerd, vindt u op de bijbehorende pagina de kenmerken van kleur, bedrukking en hoeveelheid. Als je het hebt geconfigureerd, zie je een optie zodat je een virtueel voorbeeld kunt aanvragen door je logo toe te voegen. Binnen 24 werkuren zullen we reageren door u per e-mail een grafisch bewijs te sturen van hoe het eindresultaat eruit zou zien. Als u het artikel fysiek wilt hebben, kunt u ons alleen vragen om u een preview zonder het logo te sturen. Op deze manier kun je bij beide mogelijkheden een idee krijgen van hoe jouw gepersonaliseerde merchandising eruit komt te zien. Als u vragen heeft, zal ons team u vrijblijvend adviseren.

Zijn deze overige artikelen net zo effectief als promotieartikelen?

Ja! Ondanks het feit dat er in deze categorie minder populaire technologische merchandising is in vergelijking met andere, is het belangrijkste altijd om te weten aan welke doelgroep het zal worden geleverd. Zo zijn smartwatches erg populair, omdat de noodzaak om het apparaat aan de mobiele telefoon te koppelen om bepaalde apps te bedienen steeds groter wordt.


★ Reviews