Promoot jouw merk tegen een lage prijs en laat onze flesopeners bedrukken

Een bieropener met logo of een flesopener bedrukken is een goedkope manier van reclame maken. Gepersonaliseerde openers zijn goedkope promotieartikelen om weg te geven op beurzen, evenementen of als bedrijfsmerchandising. Binnen ons assortiment aan te bedrukken fles- en bieropeners vind je een uitgebreide collectie. Laat ook een bieropener bedrukken met jouw bedrijfslogo als geschenk. Daarnaast tref je ook luxere varianten aan. Kies de bieropener of flesopener die past bij jouw huisstijl en ontwerp deze verder naar wens.


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Geel
Groen
Oranje
Zilver
Bruin
Naturel
Minimale afname
overige filters

26 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

26 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN JOUW PERSOONLIJKE FLESOPENER MET LOGO

 

De 3 redenen waarom je een flesopener als cadeau zou moeten kiezen

Hoewel het misschien een onbelangrijk accessoire lijkt, zijn flesopeners om diverse redenen een goed alternatief voor jouw volgende campagne:

  • Ze zijn relatief goedkoop: daarom is het een perfect geschenk als je veel mensen wilt bereiken, aangezien je met een kleiner budget toch een grote hoeveelheid kunt bestellen.
  • Duurzaam: Dit garandeert dat jouw merk beter zichtbaar zal zijn bij derden en dat de gebruiker u beter zal onthouden. Hoeveel van ons hebben een flesopener in de la die we al jaren gebruiken?
  • Door iedereen gebruikt: In tegenstelling tot andere producten waarbij we moeten nadenken of ze ons onze doelgroep echt kunnen interesseren, zijn openers in elk huis aanwezig.

Tips om jouw merk bekend te maken met deze merchandising

Het eerste dat van fundamenteel belang is bij elk relatiegeschenk: personaliseer het met jouw merk. Als openers zonder logo worden geleverd, betekent dit niet alleen dat andere mensen ons niet zullen herkennen, maar voorkomt het ook dat de persoon die het item heeft ontvangen zich herinnert wie het heeft gegeven.

Ten tweede is het een fundamentele accessoire als jouw bedrijf zich toelegt op horeca of restaurants. Niet alleen omdat je ze nodig hebt voor jouw dagelijkse activiteiten, maar het kan ook onderdeel zijn van jouw strategie voor gastronomische marketing.

Ten derde kunnen ze, omdat ze erg zuinig zijn, ideaal zijn als je naar een evenement gaat. Tasjes of pennen zijn even goedkoop, maar niet echt origineel op deze evenementen. Deze bedrukte flesopeners met logo creëren een beter verrassingseffect.

Laat flesopeners bedrukken doormiddel van lasergravering

Hoewel we verschillende technieken hebben waarmee je het logo in een of meer kleuren kunt plaatsen, wat de aandacht van gebruikers zal trekken, is lasergravering een sterk aanbevolen techniek.

Graveren is een techniek die kan worden toegepast op metaal en hout, voornamelijk materialen waarmee het merendeel van onze catalogus met openers is geproduceerd.

De twee grote voordelen van deze personalisatietechniek zijn enerzijds dat het zeer duurzaam is (aangezien het op het object zelf gegraveerd is, is het moeilijk om het te beschadigen) en dat het visuele effect formeler is.

Met de eerste eigenschap blijft het logo langer in goede staat, terwijl de tweede ideaal is als jouw bedrijf een imago van professionaliteit uitstraalt.

Als je meer wilt weten over personalisatietechnieken, nodigen we je uit om ons bericht over bedrukkingstechnieken te lezen.


Andere soorten flesopeners die perfect zijn als accessoire

  • Sleutelhanger openers: Een kleiner, praktischer formaat dat overal mee naartoe kan worden genomen. Vaak wordt er door obers de voorkeur aan gegeven, omdat ze het altijd bij zich kunnen dragen, samen met de sleutels van het etablissement of magazijn.
  • Kurkentrekker: Het andere type “flesopener” die je in onze catalogus vindt, voor flessen met een kurken stop. We hebben handmatige en elektrische modellen.

Suggesties voor het maken van een pakket met keuken accessoires

Wil je een nog groter geschenk maken om de loyaliteit van jouw klanten te belonen? Je wilt de flesopener dus waarschijnlijk combineren met andere cadeaus in een verpakking. Hier zijn enkele suggesties:

  • Keukenschorten bedrukken: Zeer belangrijk bij het koken, zowel in een professionele omgeving als thuis.
  • Onderzetters met logo: Nog een goedkoop object en nogmaals, aanwezig in elk huis. Er is een grote verscheidenheid om uit te kiezen, zodat deze past bij de esthetiek van de flesopener.
  • Mes bedrukken: Precies zoals het gebeurt met schorten, het kan dienen als souvenir. Daarnaast hebben we premium modellen voor het geven van hoge kwaliteit geschenken.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN FLESOPENER BEDRUKKEN EN BIEROPENER MET LOGO

Wat voor soort bedrukte flesopener varianten hebben jullie?

In deze selectie vind je diverse flesopeners in de meest uiteenlopende stijlen. Zo is er voor ieder wat wils qua flessenopener bedrukken, afhankelijk van jouw merk, huisstijl, aan wie je het cadeau geeft en het doel. Zo hebben we de klassieke aluminium flesopener met logo die duurzaam en comfortabel zijn in gebruik. Ook zijn er de houten exemplaren of die met een speciaal thema (zoals een voetbal) voor wanneer je bijvoorbeeld sport merchandising zoekt. Daarnaast kun je ook een kurkentrekker personaliseren! Kijk gerust rond in het assortiment en laat je verrassen.

Wanneer geef ik een kurkentrekker of flesopener cadeau?

Zoals je al weet hebben deze keukenaccessoires een heel duidelijke functie; het openen van flessen. Op diverse gelegenheden kan dit nodig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je werkzaam bent in de horeca en zoekt naar horeca merchandise. Of laat een flesopener personaliseren voor een klant die dol is op koken. Tevens is dit ook een mooi artikel om toe te voegen aan het kerstpakket voor het personeel. Of geef hem weg op een food gerelateerde beurs of evenement. Dit handige items kunnen gecombineerd worden met diverse andere items. Daarnaast kunnen ze ook deel uitmaken van een kerstpakket, laat flesopeners bedrukken in combinatie met heerlijke flessen wijn die komen in bijpassende wijnsets met logo.

Wat is de levertijd voor openers met logo?

Goedkope flesopeners bedrukken? De standaard levertijd kan 7 tot 10 werkdagen duren en bestellingen worden altijd gratis geleverd (hoewel deze periode varieert, afhankelijk van het type artikel en of het wel of niet bedrukt is). Hoewel we willen benadrukken dat we ook een expres transportservice hebben, voor het geval het vereist is dat de bestelling in een kortere tijd arriveert. Om u goed te kunnen informeren over alle details van deze service (hier zitten extra kosten aan vast), moet u telefonisch of e-mail contact met ons opnemen.

En qua bedrukte kurkentrekkers?

Ook qua de kurkentrekker met logo is er genoeg aanbod. Bijvoorbeeld die waarin roestvrij staal is verwerkt, inclusief extra gereedschap zoals een klein mesje. Ook hebben we een kurkentrekker met een houten omhulsel voor een uniek en esthetisch prachtig eindresultaat. Tot slot willen we de elektrische kurkentrekker benoemen. Deze is functioneel en praktisch in het gebruik, omdat hij een capsulesnijder heeft. Dit is met stipt de meest exclusieve kurkentrekker in het assortiment! Ontdek ons brede assoritment en laat jouw perfecte kurkentrekker bedrukken met jouw bedrijfslogo.

Is het mogelijk om slechts één opener met logo te bestellen?

Wij voeren geïndividualiseerde producties uit, daar horen opstartkosten bij. Om deze reden stellen wij een minimum vast voor bestellingen van artikelen met bedrukking. Meestal zijn dit 25 stuks, maar dit kan variëren afhankelijk van het model of product: op elk van de artikelpaginas vindt je deze specificatie.

Hoe wordt een flesopener relatiegeschenk bedrukt?

Flesopeners laten bedrukken? We beschikken over verschillende hoogwaardige druktechnieken voor het beste resultaat en kwaliteit. Voor de kurkentrekkers die van metaal zijn gemaakt, is het ook mogelijk om een ​​lasergravering te gebruiken. Deze techniek is in staat om een ​​elegant en onderscheidende resultaat te bereiken. Bovendien heeft deze markeringstechniek het voordeel dat het moeilijk te verslechteren is, zodat het logo langer in optimale staat blijft. Daarnaastkan in sommige gevallen de hars techniek worden gebruikt, dit geeft een aantrekkelijke visuele impact op het artikel.


★ Reviews