Een bieropener met logo, kurkentrekker of flesopener bedrukken is een goedkope manier van reclame maken. Met name interessant op evenementen waarbij er alcohol geserveerd wordt. Zoals een festival, congres of beurs. Binnen ons assortiment aan te bedrukken fles- en bieropeners vind je een uitgebreide collectie. Laat ook een bieropener bedrukken met jouw bedrijfslogo als geschenk. Daarnaast tref je ook luxere varianten aan. Kies de bieropener of flesopener die past bij jouw huisstijl en ontwerp deze verder naar wens.


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Groen
Zilver
Bruin
Naturel
Minimale afname
Themas

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN FLESOPENER BEDRUKKEN EN BIEROPENER MET LOGO

Bieropener bedrukken? Wat is de leveringstijd?

Goedkope flesopeners bedrukken? De standaard levertijd kan 7 tot 10 werkdagen duren en bestellingen worden altijd gratis geleverd (hoewel deze periode varieert, afhankelijk van het type artikel en of het wel of niet bedrukt is). Hoewel we willen benadrukken dat we ook een expres transportservice hebben, voor het geval het vereist is dat de bestelling in een kortere tijd arriveert. Om u goed te kunnen informeren over alle details van deze service (hier zitten extra kosten aan vast), moet u telefonisch of e-mail contact met ons opnemen.

Wat voor soort bedrukte flesopener varianten hebben jullie?

In deze selectie vind je diverse flesopeners in de meest uiteenlopende stijlen. Zo is er voor ieder wat wils qua flessenopener bedrukken, afhankelijk van jouw merk, huisstijl, aan wie je het cadeau geeft en het doel. Zo hebben we de klassieke aluminium flesopener met logo die duurzaam en comfortabel zijn in gebruik. Ook zijn er de houten exemplaren of die met een speciaal thema (zoals een voetbal) voor wanneer je bijvoorbeeld sport merchandising zoekt. Daarnaast kun je ook een kurkentrekker personaliseren! Kijk gerust rond in het assortiment en laat je verrassen.

Wanneer geef ik een kurkentrekker of flesopener cadeau?

Zoals je al weet hebben deze keukenaccessoires een heel duidelijke functie; het openen van flessen. Op diverse gelegenheden kan dit nodig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je werkzaam bent in de horeca en zoekt naar horeca merchandise. Of laat een flesopener personaliseren voor een klant die dol is op koken. Tevens is dit ook een mooi artikel om toe te voegen aan het kerstpakket voor het personeel. Of geef hem weg op een food gerelateerde beurs of evenement. Dit handige items kunnen gecombineerd worden met diverse andere items.

Hoe wordt een flesopener relatiegeschenk bedrukt?

Flesopeners laten bedrukken? We beschikken over verschillende hoogwaardige druktechnieken voor het beste resultaat en kwaliteit. Voor de kurkentrekkers die van metaal zijn gemaakt, is het ook mogelijk om een ​​lasergravering te gebruiken. Deze techniek is in staat om een ​​elegant en onderscheidende resultaat te bereiken. Bovendien heeft deze markeringstechniek het voordeel dat het moeilijk te verslechteren is, zodat het logo langer in optimale staat blijft. Evenzo kan in sommige gevallen de hars techniek worden gebruikt, dit geeft een aantrekkelijke visuele impact op het artikel.

En qua bedrukte kurkentrekkers?

Ook qua de kurkentrekker met logo is er genoeg aanbod. Bijvoorbeeld die waarin roestvrij staal is verwerkt, inclusief extra gereedschap zoals een klein mesje. Ook hebben we een kurkentrekker met een houten omhulsel voor een uniek en esthetisch prachtig eindresultaat. Tot slot willen we de elektrische kurkentrekker benoemen. Deze is functioneel en praktisch in het gebruik, omdat hij een capsulesnijder heeft. Dit is met stipt de meest exclusieve kurkentrekker in het assortiment! Ontdek ons brede assoritment en laat jouw perfecte kurkentrekker bedrukken met jouw bedrijfslogo.

Is een kurkentrekker hetzelfde als een decapper?

Hoewel deze producten sterk op elkaar lijken, heeft een kurkentrekker toch echt een andere functionaliteit dan een decapper. Een kurkentrekker dient om, zoals de naam al doet vermoeden, de kurk te verwijderen die een fles bedekt (zoals een fles wijn). Een decapper daarentegen (ook wel een capsulesnijder genoemd) maakt het ook mogelijk om in het plastic te snijden dat vaak om een kurkentrekker heen gewikkeld zit. Het zijn dus twee verschillende accessoires!


★ Reviews