Reistassen bedrukken zijn een originele optie. Deze reis- en weekendtas bedrukken zijn gemaakt van zachte doch bestendige materialen en zijn perfect geschikt om kleding of andere reisspullen in te vervoeren. De reistas bedrukken met een logo of opdruk is perfect voor vele gelegenheden. Een aantrekkelijke optie om te geven als relatiegeschenk of promotieartikel. Deze reistassen zijn gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld bedrukte toilettassen. Ontdek het diverse assortiment.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Grijs
Groen
Naturel
Wit
Materialen
Merken
Minimale afname
overige filters

44 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

44 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER REISTASSEN BEDRUKKEN

Kan ik ook 1 reistas bedrukken?

Nee, helaas kan dit bij ons niet. Onze minimale afname aan bedrukte reistassen is 25 stuks (dit kan per product variëren, bekijk daarom de productspecificaties voor de juiste informatie). Wij hanteren dit aantal, omdat we met professionele machines werken die geïndividualiseerde producten maken. De kosten per eenheid komen anders erg hoog te liggen. Wat interessant kan zijn, is een hogere bestelling aan reistassen met logo plaatsen voor kwantumkorting. Zo profiteer je alsnog van een aantrekkelijke prijs.

Ik heb de bedrukte reistassen snel nodig: kan dit?

Normaal gesproken hanteren wij een levertijd van 7 tot 10 werkdagen voor het leveren van de reistassen (wanneer je deze hebt bedrukt met logo). Wanneer je de items sneller nodig hebt, kunnen we kijken of er een express levering mogelijk is. Om hierover meer informatie te krijgen, adviseren we je om contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail of telefoon. Onze werktijden zijn van 09.00 tot 18.00 uur op werkdagen. Je kunt de reistassen ook zonder logo bestellen voor een snellere levering.

Hoe wordt een weekendtas bedrukt?

Een weekendtas bedrukken is mogelijk via verschillende personaliseringsmogelijkheden. Op elke productpagina kunt u de bedrukkingsgebieden, en markeertechnieken raadplegen. Daarnaast moeten we de meest gebruikte benoemen. Ten eerste is er zeefdruk, een goedkope optie waarbij een uitgerekt gaas wordt gebruikt om het logo in één of meerdere kleuren af ​​te drukken op de bedrukte reistassen: het is een van de meest populaire technieken voor promotieartikelen. Dan is er de digitale overdracht, geschikt voor ontwerpen met zeer gevarieerde kleuren: het zal dienen om het beter te integreren. Tot slot het borduurwerk, dat zorgt voor een unieke en meer formele afwerking.

Kan ik beter reistassen laten bedrukken of rugzakken?

Om deze vraag goed te beantwoorden is het belangrijk te kijken naar het doel van het item. Stel je wilt een relatiegeschenk geven aan een klant die veel moet reizen voor zijn werk. Waar gaat de reis vaak naartoe? Luxe overnachtingsplekken en congressen? Of juist meer onbegaanbare paden? Afhankelijk hiervan kun je een elegante reistas bedrukken of juist kiezen voor een praktische rugzak laten bedrukken. Geef je het item weg als personeelsgeschenk voor werknemers die vaak naar beurzen gaan? Dan zijn beide items geschikt! Ook een goede optie is om bijvoorbeeld koffers te laten personaliseren voor medewerkers en zakelijke partners die vaak reizen voor werk.

Welke andere relatiegeschenken bevelen jullie aan?

Onze reistassen met logo zijn items met een zeer specifieke reikwijdte, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven in de toeristensector of wanneer je klanten hebt die zakelijke reizen maken. Het handige aan bedrukte reistassen is dat ze als verpakking kunnen dienen voor andere relatiegeschenken. Zoals een powerbank met logo, zodat je klant altijd een extra oplader bij zich heeft! Of combineer de reistas met items als bedrukte drinkflessen, bedrukte pennen en notitieboekjes. Zo heb je een compleet pakket!

Kunnen reistassen meegenomen worden in een vliegtuig?

Meestal wel. Producten in deze categorie hebben meestal de juiste maat om als handbagage in vliegtuigen en treinen te worden vervoerd. Toch kunnen er modellen met een grotere maat zijn die niet aan de eisen voldoen. Het is daarom essentieel dat u vooraf de voorschriften van de reisorganisatie raadpleegt wat het maximaal toegestane formaat is en zo de juiste aankoop doet voor uw onderneming. Op elke productpagina kunt u dus de afmetingen van de reistassen met logo zien, zodat u kunt controleren of ze echt kunnen worden meegenomen.


★ Reviews