Potloden bedrukken met een logo is geschikt voor wanneer je bijvoorbeeld een basisschool als klant hebt. Zo kunnen de kinderen met het bedrukte potlood leren schrijven. Nog leuker is een potlood met naam weggeven. Zo maak je het relatiegeschenk extra persoonlijk! Door er een mooie etui bij te bestellen heb je een compleet cadeau in handen. Je kunt hier zowel luxe als goedkope potloden bedrukken. Zo is er voor ieder wat wils.


Reclame potloden · Kleurpotloden met logo · Vulpotloden met logo · Kleurpotloden voor kinderen

29 artikel(en)

 • Naturel potlood

  Goedkoop potlood met opdruk en gum
  Dit klassieke potlood met een gum aan de bovenkant is één van de meest voorkomende modellen binnen de markt van reclamepotloden om te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,04
 • Houten potlood Colors

  Potlood met opdruk en gekleurd gummetje
  Deze potloden kun je heel gemakkelijk matchen met je bedrijfslogo, omdat het reclameartikel verkrijgbaar is met verschillende kleuren gummetjes.

  Prijs vanaf: € 0,04
 • Potlood UniColor

  Gekleurde reclamepotloden met gum
  Laat deze potloden bedrukken en je merk zal meteen opvallen op het bureau van je klanten dankzij de levendige kleuren. De potloden zijn voorzien van een gum.

  Prijs vanaf: € 0,05
 • Potlood Colortop

  Bedrukte potloden met kleurdetail
  Ben je op zoek naar aantrekkelijke relatiegeschenken? Deze potloden met logo en gekleurde bovenkant doen het heel goed als merchandising op beurzen.

  Prijs vanaf: € 0,06
 • Potlood Black

  Zwarte potlood met opdruk
  Laat deze stijlvolle zwarte potloden bedrukken met een bedrijfslogo en ze veranderen in ideale merchandising voor op beurzen, congressen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Potlood Duo

  Stijlvolle set met twee potloden
  Stijlvolle schrijfset met twee potloden in kartonnen doosje dat je kunt laten bedrukken met een bedrijfslogo. Ideale merchandising voor op evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Potlood Metrum

  Promotie potlood met liniaal
  Dit potlood om te bedrukken, kan ook gebruikt worden als liniaal en is daarom een ideaal reclame artikel voor klanten uit de bouwsector.

  Prijs vanaf: € 0,10
 • Potlood Mini

  Mini reclame potlood met logo
  Een grappig klein reclamepotlood. Laat de potloden graveren met een full colour bedrijfslogo en gebruik ze als merchandising op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,04
 • Potlood Flex

  Flexibel potlood met logo in leuke kleuren
  Deze potloden zijn ware toppers in onze collectie grappige relatiegeschenken, omdat ze kunnen buigen en verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,12
 • Potlood Fantasy

  Reclame potloden met grappige gummetjes
  Laat deze potloden bedrukken met een bedrijfslogo. Ideale merchandising voor kinderen, dankzij de kleuren en het gummetje in de vorm van een poppetje.

  Prijs vanaf: € 0,15
 • Kleurpotloden Little

  Doos met 4 kleurpotloden om te bedrukken
  Goedkoop doosje kleurpotloden om te bedrukken. Geef het als promotieartikel of bedrijfsgeschenk aan kinderen op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,07
 • Kleurpotloden Basic

  Kleurpotloden als reclamegeschenk
  Leuke kleurpotloden voor kinderen in een kartonnen doosje. Laat ze bedrukken en gebruik ze als merchandising of promotieartikel voor je jonge publiek.

  Prijs vanaf: € 0,11
 • Kleurpotloden Max

  Kleurpotloden voor kinderen om te bedrukken
  Doos met kleurpotloden om te bedrukken met het logo of het merk van je bedrijf. Ideaal als promotie cadeau op reclame- of bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,23
 • Potlodenset Combi Small

  Te bedrukken set met 6 potloden
  Dit is een goedkoop reclameartikel voor kinderen. De ronde kartonnen koker bevat 6 kleurpotloden en heeft een puntenslijper aan de bovenkant.

  Prijs vanaf: € 0,23
 • Potlodenset Combi

  Kleurpotloden + puntenslijper met logo
  Deze kleurpotlodenset voor kinderen zit in een ronde kartonnen koker met een puntenslijper. Een leuk relatiegeschenk dat bedrukt kan worden met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,41
 • Kleurpotlodenset Pencil

  Set met 12 kleurpotloden voor reclame
  Dit reclamegeschenk om te kleuren zal zeker bij je klanten in de smaak vallen. De promotie kleurpotloden zitten in een doosje in de vorm van een potlood.

  Prijs vanaf: € 1,27
 • Kleurpotloden Black 12

  Reclameset met 12 kleurpotloden
  Leuke kleurpotlodenset om te bedrukken, in een zwarte kartonnen koker. Ideaal als merchandising of reclameartikel voor promotioneel gebruik.

  Prijs vanaf: € 1,04
 • Kleurset Floral

  Set met kleurpotloden voor bedrijven
  Leuke bedrukte doos met kleurpotloden voor jong en oud. Inclusief bloemendesigns om in te kleuren. Een ideaal bedrijfscadeau voor beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,60
 • Kleurset Canvas

  Schrift en kleurpotloden voor publiciteit
  Als je op zoek bent naar een bedrijfsgeschenk voor kinderen, zijn deze schriften met kleurpotloden een echte aanrader. Bedruk ze met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 1,88
 • Kleurpotloden Animal Fun

  Kleurpotlodenset met opdruk
  Leuke set met kleurpotloden om te bedrukken en aan kinderen cadeau te geven als promotieartikel op beurzen en bedrijfsevenementen. Altijd leuk!

  Prijs vanaf: € 0,90
 • Kleurset Colorpen

  Doos met vetkrijtjes om weg te geven
  Dit promotionele geschenk is een leuke kleurset bestaande uit 6 kleuren vetkrijt in een plastic doosje in de vorm van een pen. Bedruk het met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Kleurset Funfolder

  Originele kleurset voor kinderen
  Reclameartikelen voor kinderen zijn ideaal om je bedrijf te promoten bij hun ouders. Deze goedkope kleurset om te bedrukken is hier een goed voorbeeld van.

  Prijs vanaf: € 1,56
 • Timmermanspotlood Colors

  Houten potloden met logo
  Een klassiek timmermanspotlood is ideale merchandising voor klusjesmannen of bouwbedrijven. Laat de potloden bedrukken met je logo. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Potlodenset Tube

  Kartonnen cilinder met 12 kleurpotloden
  Binnen de collectie relatiegeschenken voor kinderen zijn deze kleurpotloden ontzettend populair. Op de kartonnen cilinder is genoeg ruimte voor een flink logo.

  Prijs vanaf: € 0,38
 • Kleurpotloden Long

  Doos met 12 kleurpotloden van gemiddeld formaat
  Doosjes kleurpotloden zijn een echte klassieker onder de relatiegeschenken voor kinderen. In deze te bedrukken doosjes zitten twaalf fijne kleurpotloden.

  Prijs vanaf: € 0,52
 • Timmermanspotlood Craftsmen

  Timmermanspotlood bedrukt met logo
  Deze onbewerkte houten timmermanspotloden zijn promotie artikelen die in de smaak zullen vallen bij handige klanten. Laat de potloden bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Kleurpotloden Funky

  Doosje met 6 kleurpotloden voor reclame
  Doosjes kleurpotloden zijn effectieve promotie artikelen voor klanten met kinderen. Laat de kleurpotloden bedrukken en de kleintjes zullen urenlang kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,55
 • Vulpotlood Arty

  Metalen vulpotlood met exclusief design
  Dankzij hun opvallende gekleurde design zijn deze aluminium vulpotloden ideale promotie artikelen. Je kunt je logo of andere tekst op de potloden graveren.

  Prijs vanaf: € 0,42
 • Mini-potloodkleurset

  Promotionele kleurpotloden in doos
  Deze set aan kleurpotloden in een potloodvormig doosje is een leuk en creatief relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,71

29 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >