Je denkt er niet direct aan, maar een potlood is een origineel relatiegeschenk. Vergeleken met een klassieke pen daagt een potlood meer uit tot creativiteit. Je kunt namelijk ongelimiteerd foutjes opschrijven of tekenen. Bij ons kun je de potloden met logo bedrukken. Binnen onze collectie vind je diverse modellen. Van goedkope potloden tot aan gelakte varianten en gekleurde exemplaren. Zo zit er ongetwijfeld eentje tussen die past bij jouw huisstijl of die van de klant.

12 artikel(en)

 • Potlood met opdruk en gekleurd gummetje

  Houten potlood Colors

  Potlood met opdruk en gekleurd gummetje
  Deze potloden kun je heel gemakkelijk matchen met je bedrijfslogo, omdat het reclameartikel verkrijgbaar is met verschillende kleuren gummetjes.

  Prijs vanaf: € 0,04
 • Goedkoop potlood met opdruk en gum kleur wit

  Naturel potlood

  Goedkoop potlood met opdruk en gum
  Dit klassieke potlood met een gum aan de bovenkant is één van de meest voorkomende modellen binnen de markt van reclamepotloden om te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,04
 • Promotie potlood met liniaal

  Potlood Metrum

  Promotie potlood met liniaal
  Dit potlood om te bedrukken, kan ook gebruikt worden als liniaal en is daarom een ideaal reclame artikel voor klanten uit de bouwsector.

  Prijs vanaf: € 0,10
 • Timmermanspotlood bedrukt met logo

  Timmermanspotlood Craftsmen

  Timmermanspotlood bedrukt met logo
  Deze onbewerkte houten timmermanspotloden zijn promotie artikelen die in de smaak zullen vallen bij handige klanten. Laat de potloden bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Houten potloden met logo

  Timmermanspotlood Colors

  Houten potloden met logo
  Een klassiek timmermanspotlood is ideale merchandising voor klusjesmannen of bouwbedrijven. Laat de potloden bedrukken met je logo. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Mini reclame potlood met logo

  Potlood Mini

  Mini reclame potlood met logo
  Een grappig klein reclamepotlood. Laat de potloden graveren met een full colour bedrijfslogo en gebruik ze als merchandising op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,04
 • Bedrukte potloden met kleurdetail

  Potlood Colortop

  Bedrukte potloden met kleurdetail
  Ben je op zoek naar aantrekkelijke relatiegeschenken? Deze potloden met logo en gekleurde bovenkant doen het heel goed als merchandising op beurzen.

  Prijs vanaf: € 0,06
 • Stijlvolle set met twee potloden

  Potlood Duo

  Stijlvolle set met twee potloden
  Stijlvolle schrijfset met twee potloden in kartonnen doosje dat je kunt laten bedrukken met een bedrijfslogo. Ideale merchandising voor op evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Gekleurde reclamepotloden met gum

  Potlood UniColor

  Gekleurde reclamepotloden met gum
  Laat deze potloden bedrukken en je merk zal meteen opvallen op het bureau van je klanten dankzij de levendige kleuren. De potloden zijn voorzien van een gum.

  Prijs vanaf: € 0,05
 • Zwarte potlood met opdruk

  Potlood Black

  Zwarte potlood met opdruk
  Laat deze stijlvolle zwarte potloden bedrukken met een bedrijfslogo en ze veranderen in ideale merchandising voor op beurzen, congressen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Houten driehoekvormig potlood met logo

  Potlood Triangle

  Houten driehoekvormig potlood met logo
  Laat deze originele potloden bedrukken als ideaal promotieartikel. Hij is anders dan ´reguliere´ potloden door de drie diverse zijden.

  Prijs vanaf: € 0,08
 • Potlood van gerecycled papier met gum

  Potlood Recycling

  Potlood van gerecycled papier met gum
  Laat deze ecologische potloden bedrukken met logo als duurzaam promotieartikel. Ze zijn gemaakt van gerecycled papier en hebben een gummetje.

  Prijs vanaf: € 0,21

12 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >