Ontdek merchandising die voor meer zichtbaarheid buitenshuis zorgt

Goede zichtbaarheid is in bepaalde branches en beroepen essentieel. Bijvoorbeeld om de veiligheid te waarborgen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan dit soort artikelen aan. Laat bijvoorbeeld fietslampjes bedrukken met logo. Dit relatiegeschenk komt altijd van pas in een land als Nederland. Door het logo is het tegelijkertijd ook een promotioneel artikel. Tevens vind je hier ook reflecterende armbanden en noodlampjes aan. Kies het product en ontwerp deze verder naar wens!


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Geel
Oranje
Zilver
Groen
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

12 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

12 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ZICHTBAARHEIDSARTIKELEN BEDRUKKEN

Wat voor zichtbaarheidsartikelen kan ik hier vinden?

In onze catalogus ziet u verschillende reflecterende producten die zichtbaarheid bieden aan de persoon die ze draagt. Wij verkopen verstelbare armbanden, zodat deze bij elk publiek kunnen worden afgeleverd ongeacht de grootte van hun pols. Er is geen tekort aan sleutelhangers, die reflecterend zijn. Bovendien zal het logo dankzij de samenstelling meer gezien worden als er een licht op gericht is. Aan de andere kant hebben we ook gepersonaliseerde veiligheidshesjes in ons assortiment.

Kan ik zichtbaarheidsproducten kopen zonder te bedrukken?

Het is in ieder geval altijd aan te raden om het merk op reclamegeschenken te drukken, omdat het op deze manier niet alleen beter te onthouden is wie het geschenk heeft gegeven, maar het zal ook veel indrukken genereren waardoor anderen het bedrijf kunnen leren kennen, en kan interesse wekken. Als een bedrijf zelf de mogelijkheid heeft om te bedrukken is het daarom wel mogelijk om zonder bedrukking te bestellen.

Welke andere veiligheidsgerelateerde geschenken verkoopt u?

Naast reflecterende producten en producten die licht hebben, hebben we nog alternatieven. We hebben het al gehad over veiligheidshesjes, maar we hebben ook EHBO-sets voor bedrijven, met modellen compact maar geschikt voor noodsituaties. Er is geen tekort aan pillendoosjes, die perfect zijn om weg te geven in apotheken en andere gezondheidsgerelateerde bedrijven.

Welke bedrukkingstechnieken worden gebruikt voor zichtbaarheidsproducten

Het hangt ervan af wat uw keuze is. Binnen de productpagina ziet u de mogelijkheden van bedrukkingstechnieken ingeschakeld voor het specifieke artikel. Twee van de meest voorkomende opties zijn zeefdruk en tampondruk, die beide niet duur zijn en een aantrekkelijke visuele afwerking bieden. Ze zijn een van de meest populaire binnen merchandising voor bedrijven vanwege de voordelen die ze bieden. Daarnaast, als het reflecterende object een stof is, hebben we in sommige gevallen een digitale overdracht in kleur, waardoor een betere integratie van het logo mogelijk is, vooral als het een verscheidenheid aan kleuren heeft.

Moet ik een minimale bestelling van eenheden doen?

Het is niet mogelijk om één of twee stuks te bestellen. We werken met geïndividualiseerde productie, dus het opstarten van de machine gaat gepaard met kosten die, indien verdeeld in een paar producten, zouden resulteren in een zeer hoge prijs. Daarom stellen we een minimum vast van 25 eenheden (afhankelijk van het gekozen artikel kan dit verschillen). Als u er desondanks meer informatie over nodig heeft, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen: ons team adviseert u graag en beantwoordt graag al uw vragen.

Wat zijn de voordelen van Gift Campaign?

Allereerst staat ons team tot uw beschikking om u individueel te adviseren over alles wat u nodig heeft met betrekking tot uw bestelling. Vervolgens maken we (gratis) digitale voorbeelden van het door u gewenste product met uw logo, en sturen deze binnen 24 werkuren naar uw e-mail zodat u het eindresultaat kunt zien voordat u de bestelling plaatst. Bovendien passen we kwantumkortingen toe op de hele catalogus, die steeds hoger worden naarmate het bestelde volume groter is. Onze standaard zendingen zijn gratis en daarnaast hebben we een express transportservice.


★ Reviews