Goede zichtbaarheid is in bepaalde branches en beroepen essentieel. Bijvoorbeeld om de veiligheid te waarborgen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan dit soort artikelen aan. Laat bijvoorbeeld fietslampjes bedrukken met logo. Dit relatiegeschenk komt altijd van pas in een land als Nederland. Door het logo is het tegelijkertijd ook een promotioneel artikel. Tevens vind je hier ook reflecterende armbanden en noodlampjes aan. Kies het product en ontwerp deze verder naar wens!


Kleuren
Zwart
Geel
Oranje
Zilver
Minimale afname
Themas

15 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Sportieve armband van lycra

  Armband Vision

  Sportieve armband van lycra
  Deze armbanden om te bedrukken, zijn heel interessant als sportief relatiegeschenk. De reflecterende delen verminderen de risico’s tijdens het sporten.

  Prijs vanaf: € 0,75
  Bekijk details >
 • Verstelbare reflecterende armbandjes met naam

  Reflecterende armband Elastic

  Verstelbare reflecterende armbandjes met naam
  Laat deze reflecterende armbandjes bedrukken en niet alleen jij bent zichtbaar, maar ook je merk. Ideale merchandising die je kunt verstellen en bedrukken!

  Prijs vanaf: € 0,69
  Bekijk details >
 • Reflecterende polsbandjes met ledverlichting

  Reflecterende armband Led

  Reflecterende polsbandjes met ledverlichting
  Deze reflecterende armband is verstelbaar en voorzien van ledverlichting. Je kunt de polsbandjes bedrukken met je logo om ook je merk zichtbaar te maken.

  Prijs vanaf: € 1,79
  Bekijk details >
 • Een armband om gezien te worden

  Reflecterende armband VisiPulse

  Een armband om gezien te worden
  Deze reflecterende armband wordt gebruikt om de zichtbaarheid van mensen op straat te verhogen en kan bedrukt worden als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,34
  Bekijk details >
 • Reflecterende gepersonaliseerde polsbandjes PVC kleur geel

  Polsbandje VisiPro

  Reflecterende polsbandjes met opdruk
  Wil je polsbandjes laten bedrukken voor op events in het donker? Dit model is reflecterend. Ideaal voor sportevenementen! Met fluwelen binnenkant.

  Prijs vanaf: € 0,66
  Bekijk details >
 • Reflecterend polsbandje XL met logo kleur zilver

  Polsbandje VisiPro XL

  Reflecterend XL reclamebandjes
  Deze reflecterende armbandjes met logo voor op events heeft een XL formaat en is inklapbaar. De binnenzijde is gemaakt van zwart fluweel. Ideaal voor sportevents!

  Prijs vanaf: € 0,82
  Bekijk details >
 • Bedrukt polsbandje met zachte binnenkant

  Reflecterende armband VisiSoft

  Bedrukt polsbandje met zachte binnenkant
  Reflecterende armbandjes zijn nuttige relatiegeschenken voor in de sportwereld. Deze hebben een zachte voering en je kunt de polsbandjes bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,36
  Bekijk details >
 • Reclame lampjes voor sportievelingen

  Hoofdlamp Headlight

  Reclame lampjes voor sportievelingen
  Voor de nachtelijke sporters onder ons zijn deze hoofdlampjes ideale relatiegeschenken. Bedruk ze met je logo zodat jouw merk zichtbaar is tijdens het sporten.

  Prijs vanaf: € 3,19
  Bekijk details >
 • Promotie noodlamp voor in de auto

  Noodlamp Luzy

  Promotie noodlamp voor in de auto
  Mooie zaklamp om te bedrukken met je logo. Voorzien van een magneet en te gebruiken als noodlamp in de auto. Een nuttig relatiegeschenk voor onderweg.

  Prijs vanaf: € 1,30
  Bekijk details >
 • Noodlamp promotieproduct

  Noodlamp Attention

  Noodlamp promotieproduct
  Deze noodverlichting is een nuttig reclameartikel dat je klanten mee zullen nemen in de auto om hun positie aan te geven tijdens noodgevallen.

  Prijs vanaf: € 4,85
  Bekijk details >
 • 2 fietslampjes als relatiegeschenk

  Set met fietsverlichting

  2 fietslampjes als relatiegeschenk
  Set met 2 fietslampjes, een rode en een witte, in een doosje dat bedrukt kan worden me je bedrijfslogo. Een leuk relatiegeschenk voor fietsliefhebbers.

  Prijs vanaf: € 2,56
  Bekijk details >
 • 2 x led-fietslampjes met logo

  Fietsverlichting Duo

  2 x led-fietslampjes met logo
  Zoek je relatiegeschenken die de veiligheid van je klanten waarborgen? Deze set met fietslampjes zorgt dat ook ‘s nachts voor goede zichtbaarheid op de weg.

  Prijs vanaf: € 2,86
  Bekijk details >
 • Huisvormige reflecterende sleutelhanger met logo

  Reflecterende sleutelhanger Fluohome

  Reflecterende sleutelhanger met eigen logo
  Je kunt deze reflecterende sleutelhanger laten bedrukken als origineel relatiegeschenk. Deze relatiegeschenken sleutelhanger is ideaal voor klanten met een nieuw huis.

  Prijs vanaf: € 0,21
  Bekijk details >
 • Bedrukte sleutelhanger met beervorm

  Reflecterende sleutelhanger Bear

  Bedrukte sleutelhanger met beervorm
  Deze schattige sleutelhangers zijn promotie artikelen waar kinderen dol op zullen zijn. Het beertje geeft licht in het donker en je kunt de sleutelhanger bedrukken met juw logo.

  Prijs vanaf: € 0,24
  Bekijk details >
 • Rugzakhoes met reflecterende banden weergave met jouw bedrukking

  Rugzak hoes High Visibility

  Rugzakhoes met reflecterende banden
  Elastische hoes om in de rugzak te dragen. Dit accessoire is goed zichtbaar en heeft twee reflecterende banden.

  Prijs vanaf: € 2,78
  Bekijk details >

15 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ZICHTBAARHEIDSARTIKELEN BEDRUKKEN

Wat voor zichtbaarheidsartikelen kan ik hier vinden?

In onze catalogus ziet u verschillende reflecterende producten die zichtbaarheid bieden aan de persoon die ze draagt. Wij verkopen verstelbare armbanden, zodat deze bij elk publiek kunnen worden afgeleverd ongeacht de grootte van hun pols. Er is geen tekort aan sleutelhangers, die reflecterend zijn. Bovendien zal het logo dankzij de samenstelling meer gezien worden als er een licht op gericht is. Aan de andere kant hebben we ook gepersonaliseerde veiligheidshesjes in ons assortiment.

Kan ik zichtbaarheidsproducten kopen zonder te bedrukken?

Het is in ieder geval altijd aan te raden om het merk op reclamegeschenken te drukken, omdat het op deze manier niet alleen beter te onthouden is wie het geschenk heeft gegeven, maar het zal ook veel indrukken genereren waardoor anderen het bedrijf kunnen leren kennen, en kan interesse wekken. Als een bedrijf zelf de mogelijkheid heeft om te bedrukken is het daarom wel mogelijk om zonder bedrukking te bestellen.

Welke andere veiligheidsgerelateerde geschenken verkoopt u?

Naast reflecterende producten en producten die licht hebben, hebben we nog alternatieven. We hebben het al gehad over veiligheidshesjes, maar we hebben ook EHBO-sets voor bedrijven, met modellen compact maar geschikt voor noodsituaties. Er is geen tekort aan pillendoosjes, die perfect zijn om weg te geven in apotheken en andere gezondheidsgerelateerde bedrijven.

Welke bedrukkingstechnieken worden gebruikt voor zichtbaarheidsproducten

Het hangt ervan af wat uw keuze is. Binnen de productpagina ziet u de mogelijkheden van bedrukkingstechnieken ingeschakeld voor het specifieke artikel. Twee van de meest voorkomende opties zijn zeefdruk en tampondruk, die beide niet duur zijn en een aantrekkelijke visuele afwerking bieden. Ze zijn een van de meest populaire binnen merchandising voor bedrijven vanwege de voordelen die ze bieden. Daarnaast, als het reflecterende object een stof is, hebben we in sommige gevallen een digitale overdracht in kleur, waardoor een betere integratie van het logo mogelijk is, vooral als het een verscheidenheid aan kleuren heeft.

Moet ik een minimale bestelling van eenheden doen?

Het is niet mogelijk om één of twee stuks te bestellen. We werken met geïndividualiseerde productie, dus het opstarten van de machine gaat gepaard met kosten die, indien verdeeld in een paar producten, zouden resulteren in een zeer hoge prijs. Daarom stellen we een minimum vast van 25 eenheden (afhankelijk van het gekozen artikel kan dit verschillen). Als u er desondanks meer informatie over nodig heeft, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen: ons team adviseert u graag en beantwoordt graag al uw vragen.

Wat zijn de voordelen van Gift Campaign?

Allereerst staat ons team tot uw beschikking om u individueel te adviseren over alles wat u nodig heeft met betrekking tot uw bestelling. Vervolgens maken we (gratis) digitale voorbeelden van het door u gewenste product met uw logo, en sturen deze binnen 24 werkuren naar uw e-mail zodat u het eindresultaat kunt zien voordat u de bestelling plaatst. Bovendien passen we kwantumkortingen toe op de hele catalogus, die steeds hoger worden naarmate het bestelde volume groter is. Onze standaard zendingen zijn gratis en daarnaast hebben we een express transportservice.


★ Reviews