Relatiegeschenken toilettassen bedrukken? Een toilettas bedrukken is ideaal als je bijvoorbeeld in de reisbranche of schoonheidsbranche werkt. Maar ook is dit promotieartikel uitstekend inzetbaar voor andere doelgroepen. Bijvoorbeeld wanneer je werkt op een school en je binnenkort een schoolreisje gaat organiseren. Dan zijn de bedrukte toilettassen een leuk (en onmisbaar) onderdeel van hun tripje. Laat dan direct ook rugzakjes bedrukken. Van budgetvriendelijk tot aan een toilettas gemaakt van milieuvriendelijke materialen; wij hebben het allemaal!


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Fuchsia
Goud
Materialen
Merken
Minimale afname
Themas

Artikelen 1 tot 39 van 85

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 39 van 85

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN TOILETTAS BEDRUKKEN

Hebben jullie bedrukte toilettassen met flesjes?

Merendeel van onze gepersonaliseerde toilettassen komen zonder accessoires of andere elementen. Echter hebben we een aantal modellen in ons assortiment die wel beschikken over deze accessoires. Kies bijvoorbeeld voor de Toilettas Pilot. Deze toilettas bedrukt met jouw logo beschikt over vier handige flesjes en twee handige potjes waar je vloeistoffen in kunt doen. Deze flesjes voldoen aan de richtlijnen om te kunnen vliegen, ze hebben namelijk de volgende inhoud: 10ml, 50ml en 100ml. Daarnaast hebben we ook het Reistasje Frequentflyer. Deze beschikt ook over diverse handige reisflesjes. Deze info is ook te vinden bij de specifieke productinformatie. Hier lees je ook meer over de druktechnieken, beschikbare kleuren, levertijd en minimale afname van de toilettas waar jij je oog op hebt laten vallen.

Voor welke doelgroepen kan ik toilettassen bedrukken?

Goede vraag! In principe kun je voor vrijwel elke doelgroep een toilettasje bedrukken en bestellen, maar uiteraard zijn er specifieke groepen die meer geschikt zijn dan anderen. Dan doelen we bijvoorbeeld op de reisbranche. Bijvoorbeeld een luxe toilettas bedrukken voor zakelijke relaties. Wil je jouw personeelsleden relatiegeschenken geven die direct van pas komen tijdens het werk? Dan is een toilettas relatiegeschenk een goed idee! Zeker met name wanneer het personeel voor hun werk een paar dagen van huis is. Denk aan lucht personeel, reisorganisatoren en buschauffeurs. Door hen te voorzien van een toilettas met logo van jouw organisatie, hoeven zij dit onmisbare item voor op reis niet meer zelf aan te schaffen! Daarnaast voelt hij of zij zich direct verbonden met jou als werkgever. Een andere doelgroep waarbij dit accessoire uitstekend aansluit is de schoonheidsbranche. Hier is een make up tas bedrukken met jouw logo zeer passend. Bijvoorbeeld om uit te delen aan vaste klanten die je graag in het zonnetje wil zetten en wil bedanken. Hiervoor hebben wij diverse modellen in ons assortiment met meerdere compartimenten; ideaal voor al je make-up spullen!

In welke formaten hebben jullie toilettassen?

Hier ziet u toilettassen voor bedrijven van elke omvang. De kleinste zijn bijvoorbeeld de transparante, die zijn ontworpen om als handbagage te worden vervoerd en dus containers voor vloeistoffen kunnen vervoeren (de Pilot meet 19 x 4 x 16 cm). Er zijn andere in formaten om meer voorwerpen te vervoeren, zoals Colors, gemaakt van PVC en met afmetingen van 24 x 7 x 20 cm. Daarnaast hebben we nog meer langwerpige exemplaren, zoals de Journey, die 25 x 11,5 x 11 cm meet en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Op elke productpagina ziet u alle details van het gekozen artikel en als u vragen heeft, neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Hebben jullie ook een duurzame relatiegeschenken toilettas?

Zeker! Je kunt bij ons ook een toilettas met jouw logo bestellen die bestaat uit duurzame materiaalsoorten. Ideaal voor als jij en graag duurzaam wil ondernemen en dit wil uitdragen naar de buitenwereld! Zo hebben we een mooie toilettas gemaakt van hennep. Hennep heeft een lange en sterke vezelstructuur wat de stof heel erg sterk maakt. Ideaal, want hierdoor gaat de toilettas gepersonaliseerd met jouw logo zeer lang mee. We hebben ook modellen die zijn gemaakt van rPET. Dit zijn simpelweg gerecyclede plastic flessen. Van deze toilettassen gaat 2% van de omzet ook nog eens naar Water.org, een non-profit organisatie die mensen in de wereld helpt aan schoon drinkwater die hier nu nog niet over beschikken. Een relatiegeschenken toilettas met een verhaal dus!

Hoe bedrukken jullie de toilettassen?

Hier is geen universeel antwoord op te geven, want dat hangt af van de materiaalsoort van de toilettas die jij wil personaliseren. Het is wel zo dat we voor merendeel van onze modellen een druktechniek toepassen waarbij we een make up tas bedrukken in 1 tot 4 kleuren. Deze kleuren worden volgens het Pantone Systeem (PMS) bedrukt. Voor we tot het drukwerk overgaan, krijg je van ons eerst een gratis en vrijblijvend digitaal voorbeeld. Zo kun je beoordelen of de toilettas voldoet aan je wensen. Voor al onze druktechnieken geldt dat we gebruikmaken van hoogstaande machines en vakmanschap. Op die manier schittert jouw logo straks prachtig op de toilettassen! Wil je dus een toilettas laten bedrukken? Wij nodigen je uit dit bij Gift Campaign te laten doen.

Wat is de levertijd voor de toilettassen?

Wanneer u de kleur, het aantal en de bedrukking van uw favoriete artikel heeft geselecteerd, ziet u aan de rechterkant de geschatte levertijd, die gewoonlijk 7 tot 10 werkdagen zijn (vanaf de goedkeuring van het te verzenden virtuele voorbeeld). Dat komt overeen met onze gratis standaard verzending. Als u de levertijd wilt verkorten, stuur ons dan een e-mail of bel ons en wij zullen u informeren over onze express transportservice, zodat uw bestelling zo snel mogelijk aankomt. Het is daarnaast ook mogelijk om het zonder bedrukking of logo te bestellen. Dit verkort de levertijd tot 5/6 dagen.


★ Reviews