Een gepersonaliseerde kurkentrekker bedrukken en schenken is een voordelige en zeer nuttige actie. Dit accessoire is relatief goedkoop in zijn handmatige modellen, maar we hebben ook enkele elektrische als je een premium detail wilt geven. Vind hier uw merchandising en geef deze op een bepaalde datum weg aan klanten en medewerkers, in combinatie met een fles wijn en een tote bag met logo.


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Groen
Zilver
Bruin
Naturel
Minimale afname
Themas

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Kurkentrekker met logo als relatiegeschenk kleur zwart

  Kurkentrekker Chef

  Kurkentrekker Chef als relatiegeschenk
  Deze bieropener bedrukken heeft een modern en innovatief design en bevat een opener en een kelnermes. Ideaal om te gebruiken als promotie artikel.

  Prijs vanaf: € 0,93
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Reclame kurkentrekker voor bedrijven kleur zwart

  Kurkentrekker Sommelier

  Reclame kurkentrekker voor bedrijven
  Laat deze flesopener bedrukken, gemaakt van roestvrij staal, bedrukken met je logo en gebruik ze als bedrijfsmerchandising of relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,96
  Bekijk details >
 • Elektrische kurkentrekker als relatiegeschenk

  Elektrische kurkentrekker Silken

  Elektrische kurkentrekker als relatiegeschenk
  Deze elektrische kurkentrekker om te bedrukken, is het meest exclusieve model uit onze collectie. Ongetwijfeld een heel origineel relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 11,08
  Bekijk details >
 • Kurkentrekker Timber met afdrukgebied

  Kurkentrekker Timber

  Houten kurkentrekker bedrukken
  Deze multifunctionele bieropener bedrukken met logo is super als relatiegeschenk. Ze zijn voorzien van een laagje hout dat bedrukt kan worden met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 1,05
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Flesopener met bedrijfslogo kleur ivoor

  Kurkentrekker Bamboo

  Flesopener met bedrijfslogo
  Laat deze veelzijdige multifunctionele bieropener bedrukken met je logo. Het eco kelnermes van ABS en bamboe is uitgerust met een kurkentrekker, flesopener en dopsnijder.

  Prijs vanaf: € 1,30
  Bekijk details >
 • Roestvrij stalen sommeliermes met logo kleur blauw

  Kurkentrekker Gourmet

  Roestvrij stalen sommeliermes met logo
  RVS sommeliermes met logo en gekleurde behuizing. Met foliesnijder en flesopener.

  Prijs vanaf: € 1,85
  Bekijk details >
 • Elektrische wijnopener met logo bedrukt

  Elektrische kurkentrekker Wine

  Elektrische wijnopener met logo bedrukt
  Elektrische wijnopener met logo en foliesnijder. Werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen).

  Prijs vanaf: € 9,87
  Bekijk details >
 • Elektrische, bedrukte wijnopener met logo

  Set Elektrische kurkentrekker & Tools

  Elektrische, bedrukte wijnopener met logo
  Elektrische wijnopener met logo. Inclusief en foliesnijder, schenker en stop. Werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen).

  Prijs vanaf: € 17,69
  Bekijk details >
 • Metalen kurkentrekker met logo kleur zilver

  Kurkentrekker Metal

  Metalen kurkentrekker
  Laat deze klassieke metalen opener bedrukken om je bedrijf te promoten op gastronomische evenementen. Een eenvoudig promotie cadeau dat zeker in de smaak valt.

  Prijs vanaf: € 0,84
  Bekijk details >
 • Kurkentrekker met accessoires

  Elektrisch & Cie-kurkentrekkerset

  Kurkentrekker met accessoires
  Het perfecte cadeau voor wijnliefhebbers, want deze elektrische kurkentrekker heeft accessoires zoals een foliesnijder, een vacuümstop.

  Prijs vanaf: € 16,42
  Bekijk details >
 • Op maat gemaakte elektrische kurkentrekker

  elektrische kurkentrekker Merlot

  Op maat gemaakte elektrische kurkentrekker
  Praktische elektrische kurkentrekker gepresenteerd in een geschenkdoos. Ideaal om te personaliseren met uw logo in kleur en samen met een kerstpakket te bezorgen.

  Prijs vanaf: € 9,96
  Bekijk details >
 • Flesopener met drie functies weergave met jouw bedrukking

  Bamboe Fles Opener Multifunction

  Flesopener met drie functies
  Bamboe flesopener bedrukken goedkoop met roestvrijstalen accessoires. Ideaal om te geven aan medewerkers die werkzaam zijn in de horeca.

  Prijs vanaf: € 1,37
  Bekijk details >
 • Flesopener met toebehoren

  Flesopener Roestvrij staal Magnific

  Flesopener met toebehoren
  Als uw bedrijf zich in de bar- of restaurantsector bevindt, is het raadzaam om deze gebruiksvoorwerpen aan werknemers te geven, omdat ze een flesopener en kurkentrekker hebben.

  Prijs vanaf: € 2,18
  Bekijk details >

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KURKENTREKKERS BEDRUKKEN

Wat voor soort kurkentrekkers verkopen jullie?

Onze kurkentrekkers zijn onder te verdelen in verschillende classificaties, afhankelijk van het vakgebied. Als we naar het gebruik kijken, hebben we zowel handmatig als elektrisch, de eerste is goedkoper en de tweede een premium cadeau. Wat het materiaal betreft, hebben we opties van hout (ideaal aangezien een gegraveerde kurkentrekker een logo heeft dat moeilijk te beschadigen is), plastic (voor elektrische) en metaal (voor een meer formele afwerking). Wat betreft de mogelijke accessoires, we hebben alternatieven met flesopeners, andere met een capsulesnijder, andere met een foliesnijder...

Welke andere gerelateerde producten raad je aan om een ​​pakket te maken?

Kurkentrekkers zijn meestal gerelateerd aan wijn. Om deze reden staan ​​er verschillende producten op onze website die perfect passen om een ​​pakket samen te stellen. Bijvoorbeeld de wijnsets met logo, die verschillende accessoires bevatten zoals flesopeners , pluggen en flessenrekken. Ook zijn er de wijntassen met logo, ideaal als ze samen met dit drankje geleverd moeten worden voor een betere presentatie. Ten slotte mogen de ijsemmers niet ontbreken om de optimale temperatuur te behouden.

Waarin verschilt een krukentrekker van een ontstopper?

Soms worden ontstoppers en kurkentrekker gebruikt als woorden met dezelfde betekenis. Dit is echter niet helemaal correct. Een kurkentrekker wordt gebruikt om de kurk van de betreffende fles te verwijderen. De ontstopper (of capsulesnijder) is een accessoire waarmee u het plastic kunt snijden dat de kurk zelf bedekt. Dit accessoire is bij sommige van onze modellen inbegrepen, maar de merchandising die u in deze catalogus vindt, wordt gebruikt om de dop van de fles te verwijderen en op de productpagina kunt u zien of er andere objecten bij dit artikel zijn inbegrepen .

Wat is de levertijd van een kurkentrekker met logo?

Levertijden voor kurkentrekkers met logo zijn doorgaans tussen de 7 tot 10 werkdagen, te rekenen vanaf de definitieve goedkeuring van het virtuele grafische voorbeeld. Deze periode is afhankelijk van het model en de gekozen bedrukkingstechniek, maar er moet aan worden toegevoegd dat ons standaardtransport gratis is, ongeacht het product en de gekozen hoeveelheid. Daarnaast hebben we in sommige gevallen een expresdienst om levertijdente verkorten, maar tegen een meerprijs.


★ Reviews