Kies voor een gegraveerde kurkentrekker met logo als een passend geschenk voor jouw bar/restaurant

Het kiezen van een kurkentrekker bedrukken kan een goede optie zijn om uw merk goedkoop en effectief te promoten, vooral als jouw klanten of werknemers wijnliefhebbers zijn. Bekijk onze selectie waar je zowel handmatige als elektrische modellen vindt. Vind hier uw merchandising en geef deze op een bepaalde datum weg aan klanten en medewerkers, in combinatie met een fles wijn en een tote bag met logo.


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Groen
Zilver
Bruin
Naturel
Minimale afname
overige filters

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN JOUW GEPERSONALISEERDE KURKENTREKKER

 

Kurkentrekkers, capsulesnijders... Wat ik moet weten!

Als je door de verschillende producten in deze catalogus bladert, zie je een breed assortiment aan kurkentrekkers, waarbij sommige modellen, verschillende accessoires hebben. We leggen de verschillen uit.

Voor het klassieke gebruiksvoorwerp dat wordt gebruikt om kurken uit wijnflessen te verwijderen, noemen we het een kurkentrekker, terwijl sommige modellen aan de andere kant flesopeners hebben.

Dan zijn er capsulesnijders, de accessoire waarmee je het plastic van de dop van de fles kunt doorsnijden, hoewel er kurkentrekkers zijn met een klein kelnersmesje om dezelfde functie uit te voeren.

Bij elk artikel kun je het specifieke model zien en welke accessoires het bevat. Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De 5 factoren waarmee je rekening moet houden voordat je kurkentrekkers bedrukt

  • Type kurkentrekker: Handmatige gepersonaliseerde kurkentrekkers of elektrische (met een hogere prijs, maar een exclusiever geschenk) met een luxe uitstraling.
  • Materiaal: Metaal en hout zijn de meest voorkomende en onderscheiden zich door hun weerstand, duurzaamheid en het feit dat ze lasergravering mogelijk maken. Dan zijn er de plastic opties, de goedkopere opties.
  • Prijs: essentieel voor het bepalen van de reikwijdte van de campagne. De elektrische zijn het duurst, maar zullen worden gezien als een premium cadeau, terwijl de handmatige exemplaren zeer zuinig zijn en daarom zowel voor het personeel als voor het geven aan een groot publiek kunnen worden gebruikt.
  • Accessoires: Afhankelijk van het type kurkentrekker met logo dat je wilt bedrukken, moet er rekening gehouden worden of deze met een flesopener of capsulesnijder komen. Over het algemeen zou het ideaal zijn om over deze accessoires te geven als het voor professioneel gebruik is, zoals bijvoorbeeld in de horeca sector.

2 in 1: Kurkentrekker met flesopener, het ideale item voor bars en restaurants

Als je een gepersonaliseerd geschenk wil maken, zijn misschien eenvoudige kurkentrekkers een goede optie, omdat je hiermee een grote hoeveelheid kunt kopen tegen een lagere prijs per eenheid.

Als dit gebruiksvoorwerp echter voor professioneel gebruik is, raden we aan een model te gebruiken dat in ieder geval de flesopener bevat, omdat dit de meest praktische optie is en bovendien multifunctioneel is.

Dit komt omdat je het gemakkelijk in je broekzak kunt vervoeren en omdat het perfect is om wijnflessen en bierflesjes te openen.


Overige gerelateerde tips

Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in de horeca sector een succesvollere promotiecampagne lanceert, is het onderstaande artikel vol met goede tips. Profiteer van gepersonaliseerde kurkentrekkers als onderdeel van jouw gastronomische marketing strategie!

  • Gastromarketing: En aan de andere kant richt dit artikel zich op een meer conventionele manier op mogelijke promotie acties die relevant zijn voor bedrijven in deze sector.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KURKENTREKKERS BEDRUKKEN

Wat voor soort kurkentrekkers verkopen jullie?

Onze kurkentrekkers zijn onder te verdelen in verschillende classificaties, afhankelijk van het vakgebied. Als we naar het gebruik kijken, hebben we zowel handmatig als elektrisch, de eerste is goedkoper en de tweede een premium cadeau. Wat het materiaal betreft, hebben we opties van hout (ideaal aangezien een gegraveerde kurkentrekker een logo heeft dat moeilijk te beschadigen is), plastic (voor elektrische) en metaal (voor een meer formele afwerking). Wat betreft de mogelijke accessoires, we hebben alternatieven met flesopeners, andere met een capsulesnijder, andere met een foliesnijder...

Welke andere gerelateerde producten raad je aan om een ​​pakket te maken?

Kurkentrekkers zijn meestal gerelateerd aan wijn. Om deze reden staan ​​er verschillende producten op onze website die perfect passen om een ​​pakket samen te stellen. Bijvoorbeeld de wijnsets met logo, die verschillende accessoires bevatten zoals flesopeners , pluggen en flessenrekken. Ook zijn er de wijntassen met logo, ideaal als ze samen met dit drankje geleverd moeten worden voor een betere presentatie. Ten slotte mogen de ijsemmers niet ontbreken om de optimale temperatuur te behouden.

Bij welke gelegenheden zijn gepersonaliseerde kurkentrekkers een perfect cadeau?

Kurkentrekkers zijn promotieartikelen die vooral geassocieerd worden met de horeca- en restaurantsector en zijn daarom zeer geschikt als cadeau voor bijvoorbeeld restaurants en uitgaansgelegenheden. Aan de andere kant kunnen ze worden gebruikt om jouw merk te promoten op gastronomische evenementen zoals wijnbeurzen, proeverijen of proeverijen. Daarnaast kunnen ze een goede optie zijn om als bedankje aan klanten en medewerkers van jouw bedrijf te geven. In dit geval kan je er voor kiezen om een ​​fles wijn cadeau te doen samen met een kurkentrekker met logo. Ten slotte kunnen ze een heel origineel en praktisch cadeau worden voor bruiloftsgasten.

Waarin verschilt een krukentrekker van een ontstopper?

Soms worden ontstoppers en kurkentrekker gebruikt als woorden met dezelfde betekenis. Dit is echter niet helemaal correct. Een kurkentrekker wordt gebruikt om de kurk van de betreffende fles te verwijderen. De ontstopper (of capsulesnijder) is een accessoire waarmee u het plastic kunt snijden dat de kurk zelf bedekt. Dit accessoire is bij sommige van onze modellen inbegrepen, maar de merchandising die u in deze catalogus vindt, wordt gebruikt om de dop van de fles te verwijderen en op de productpagina kunt u zien of er andere objecten bij dit artikel zijn inbegrepen .

Wat is de levertijd van een kurkentrekker met logo?

Levertijden voor kurkentrekkers met logo zijn doorgaans tussen de 7 tot 10 werkdagen, te rekenen vanaf de definitieve goedkeuring van het virtuele grafische voorbeeld. Deze periode is afhankelijk van het model en de gekozen bedrukkingstechniek, maar er moet aan worden toegevoegd dat ons standaardtransport gratis is, ongeacht het product en de gekozen hoeveelheid. Daarnaast hebben we in sommige gevallen een expresdienst om levertijdente verkorten, maar tegen een meerprijs.

Welke bedrukkingsmethodes worden voornamelijk gebruikt om kurkentrekkers te personaliseren?

De twee meest gebruikte bedrukkingstechnieken om kurkentrekkers te personaliseren zijn tampondruk en lasergravering. Met tampondruk kan je een logo in één of meerdere kleuren toevoegen; het is een voordelige en eenvoudige optie, ideaal als je een klein budget hebt of als je een groot aantal producten moet personaliseren. Aan de andere kant heeft lasergraveren een meer professionele afwerking omdat het duurzaam en luxe is. Heb je vragen over onze kurkentrekkers, en welke het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice!


★ Reviews