Ruim 100 keukenartikelen bedrukt met logo

Laat diverse keukenaccessoires bedrukken. Bijvoorbeeld om in het kerstpakket te stoppen. Voeg hier heerlijke etens- en drinkwaren aan toe om er een complete set van te maken. Binnen ons assortiment aan overige keukenaccessoires vind je een tal van producten. Deze items dienen ook als mooie relatiegeschenken. Of gebruik ze als merchandising op evenementen voor extra zichtbaarheid van jouw merk. Zoals onze snijplanken, koksmutsen of onderzetters. Maak het extra persoonlijk en laat schorten bedrukken met naam als geschenk.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Fuchsia
Goud
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 165

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 165

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MEER KEUKENACCESSOIRES BEDRUKKEN

Wat voor keukenaccessoires kan ik in deze categorie vinden?

Deze categorie is speciaal voor de producten die niet vallen onder onze andere categoriën. Je vindt hier besteksets, keukenweegschalen, keukenwanten en verschillende peper en zout molens, originele geschenken die perfect zijn voor een ieder die graag in de keuken staat. Daarnaast ook prima om te gebruiken als promotieartikelen op beurzen en evenementen omtrend koken en keukenactiviteiten.

Hebben jullie ook ecologische keukenaccessoires met logo?

Uiteraard. Bij Gift Campaign vinden we het milieu belangrijk. Daarom tref je in ons gehele assortiment ook ecologische en milieuvriendelijke opties aan. Dus ook binnen onze collectie aan keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan de Eco Lunchdoos gemaakt van onder andere mais en bamboe. Ook populair zijn de Bamboo Rietjes, als duurzaam alternatief op de plastic rietjes. Mocht je nog vragen hebben over onze (ecologische) keukenaccessoires of persoonlijk advies willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Waarmee kan ik de keukenaccessoires combineren?

Deze overige keukenaccessoires zijn gemakkelijk te combineren met vele andere geschenken. Neem bijvoorbeeld de pepermolens en besteksets te combineren met keukenschorten bedrukken en snijplanken met logo. Er zijn genoeg opties om deze artikelen te combineren in een leuk welkomst of cadeaupakket.

Wanneer zijn keukenaccessoires een geschikt relatiegeschenk?

Wat ons betreft kun je altijd keukenaccessoires bedrukken als relatiegeschenk. Met name wanneer de relatie met de klant al wat persoonlijker is en je bijvoorbeeld weet dat deze dol is op koken en alles wat te maken heeft met eten en drinken. Deze producten zijn wat luxer van aard en vallen ongetwijfeld goed in de smaak bij de klant! Uiteraard zijn dit ook items die het uitstekend doen als promotieartikelen op evenementen gerelateerd met de horeca of voeding. Of wat dacht je van in het welkomstpakket of kerstpakket voor het personeel? Laat bijvoorbeeld een broodtrommel bedrukken, om een eenheidsgevoel te creëren onder werknemers.


★ Reviews