Vanwege de afmeting en functie zijn thermosbekers met opdruk een populair relatiegeschenk en goed alternatief voor de klassieke bedrukte mok. De thermosbekers in onze collectie zijn gemaakt van plastic of metaal en hebben een deksel met sluiting om te voorkomen dat de vloeistof morst. Houd er wel rekening mee dat niet alle modellen over een luchtdichte sluiting beschikken, in die gevallen kan vloeistof lekken wanneer de beker of fles niet rechtop staat. Neem contact op met de klantenservice indien je specifiek op zoek bent naar flessen met een hermetische (luchtdichte) sluiting zodat wij je kunnen adviseren.

20 artikel(en)

 • Thermosbeker Signa

  Promotionele thermosbeker, 280ml
  Deze stijlvolle thermosbeker die door middel van lasertechnologie bedrukt kan worden met een full colour logo, is een nuttig relatiegeschenk voor bedrijven.

  Prijs vanaf: € 1,99
 • Thermosbeker Trilliant

  Thermosbeker voor reclame, 280ml
  Deze thermosbekers om te bedrukken, hebben een mooi geometrisch design waardoor ze zeker op zullen vallen als relatiegeschenk tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 2,20
 • Thermosbeker Grip

  Stijlvolle thermosbeker van 340ml
  Thermosbekers worden steeds vaker gebruikt op kantoor. Daarom bieden wij dit stijlvolle promotieartikel om te bedrukken aan voor reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 2,48
 • Thermosbeker Valve

  Anti-lek thermosbeker met logo, 400ml
  Deze thermosbeker om te bedrukken, is voorzien van een anti-lek systeem en een veiligheidssluiting. Met dit relatiegeschenk zullen je klanten nooit meer morsen!

  Prijs vanaf: € 7,13
 • Thermosbeker Inox Colors

  Bedrukte thermosbeker van RVS, 455ml
  Deze stijlvolle thermosbeker is een relatiegeschenk dat verkrijgbaar is in diverse kleuren. Kies de kleur die matcht bij je logo of kies voor een lasergravure.

  Prijs vanaf: € 1,93
 • Thermosbeker Executive

  Te bedrukken thermosbeker van 400ml
  Te bedrukken dubbelwandige thermosbeker van roestvrij staal met kunststof deksel. Ideaal als promotieartikel of bedrijfsgeschenk voor klanten en werknemers.

  Prijs vanaf: € 4,53
 • Thermosbeker Trend

  Te bedrukken thermosbeker van 500ml
  Dubbelwandige thermosbeker van roestvrij staal. Laat dit reclameartikel bedrukken met een full colour logo of voorzien van een lasergravure.

  Prijs vanaf: € 2,32
 • Reisbeker Natural

  Stijlvolle rvs beker met bamboe buitenkant
  Er worden veel bekers aangeboden om te bedrukken als relatiegeschenk, maar niet één is zo exclusief als deze beker van rvs met bamboe buitenkant.

  Prijs vanaf: € 7,49
 • Thermosbeker Bamboo

  Bamboe thermosbeker met logo, 400ml
  Deze thermosbekers om te bedrukken met je bedrijfslogo, vallen op vanwege de bamboe buitenkant. Een origineel relatiegeschenk voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 5,15
 • Thermosbeker Alu Color

  Gekleurde thermosbeker om te bedrukken
  Als je op zoek bent naar thermosbekers met opdruk die de aandacht trekken van het publiek, is dit model in diverse kleuren een ideaal bedrijfsgeschenk.

  Prijs vanaf: € 3,75
 • Thermosbeker Silicone 410 ml

  Thermosbeker met siliconen deksel en grip
  Met deze relatiegeschenken blijft je koffie lekker warm. Je kunt de metalen thermosbeker bedrukken en hij is voorzien van een zwart siliconen deksel en grip.

  Prijs vanaf: € 4,96
 • Reisbeker Circular 520ml

  Reisbeker met rondom print
  Je kunt deze bekers bedrukken door middel van een cirkelvormig papier dat je kunt verwijderen als je de beker wilt afwassen. Leuke en opvallende merchandising.

  Prijs vanaf: € 1,96
 • Reisbeker Cup 500ml

  Bedrukte koffiebeker to go met deksel
  Laat deze koffiebeker to go bedrukken en gebruik hem als merchandising. Heerlijk om koffie, thee of chocomelk in mee te nemen. Verkrijgbaar in rood en blauw.

  Prijs vanaf: € 1,81
 • Thermosbeker Urban

  Bedrukte bekers met antilek-systeem
  Thermosbekers zijn handige relatiegeschenken voor klanten die veel onderweg zijn. Dit model heeft een antilek-sluiting. Laat de bekers bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 6,14
 • Thermosbeker Art

  Originele stalen thermosbekers 520ml
  Dankzij hun opvallende gekreukelde design zijn deze bedrukte bekers populaire relatiegeschenken voor klanten en medewerkers. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 2,98
 • Thermosbeker Inox

  Stalen thermosbeker met logo 520ml
  Reisbekers zijn populaire relatiegeschenken voor bedrijven. Je kunt deze metalen thermosbeker bedrukken met je bedrijfslogo. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 2,88
 • Reisbeker BlackLine

  Reisbeker voor merchandising 510ml
  Geef deze leuke reisbekers als bedrijfsgeschenk aan klanten en medewerkers. Je kunt de bekers bedrukken met een bedrijfslogo en ze hebben een leuk kleurdetail.

  Prijs vanaf: € 2,79
 • Beker Transit

  Reisbeker met logo 450ml
  Je kunt deze koffiebekers bedrukken met een bedrijfslogo en als promotieartikel aan klanten of medewerkers geven. Superhandig en nog milieuvriendelijk ook.

  Prijs vanaf: € 1,54
 • Thermosbeker Grip 450 ml

  Bedrukte thermosbeker met deksel
  In deze felgekleurde bedrukte bekers met deksel kunnen klanten dagelijks hun warme koffie of thee meenemen. Ideale merchandising met groot bedrukkingsoppervlak.

  Prijs vanaf: € 3,17
 • Zweden Travel Glass

  Thermische beker met bamboe body
  Voor milieubewuste bedrijven is deze gepersonaliseerde reisfles een ideaal geschenk. Gemaakt van staal en een bamboe body.

  Prijs vanaf: € 5,32

20 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >