Laat een thermosbeker bedrukken als gepersonaliseerd geschenk voor bedrijven

De thermosbekers bedrukken zijn erg in trek als relatiegeschenk door bedrijven voor hun klanten en werknemers, omdat ze een veel aantrekkelijker en functioneler alternatief zijn voor mokken met logo en de drinkfles personaliseren. Deze zijn gemaakt van plastic of metaal en hebben een deksel. Ontdek hier allerlei ontwerpen met verschillende capaciteiten, zoals bijvoorbeeld met een bamboe hoes, anderen met een rietje of kleinere formaten, naast vele alternatieven.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Groen
Oranje
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Paars
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 89

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 89

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET AANSCHAFFEN VAN THERMOSBEKERS MET LOGO

 

Soorten thermosbekers

Behoud jouw warme of koude drankje langer

Deze thermosbekers kunnen de temperatuur behouden dankzij hun interne isolatie, aangezien dit, door een vacuümkamer te creëren tussen de interne en externe wand, geen warmteoverdracht genereert.

Afhankelijk van het materiaal zal de tijd variëren. Die gemaakt van roestvrij staal kunnen dranken 5 tot 8 uur warm houden en 15 tot 25 uur koud, wat de meest duurzame optie is.

Als het interieur van keramiek is, kan het de warmte ongeveer 5 uur vasthouden en de kou ongeveer 15 uur.

Tot slot is plastic het materiaal met de kortste houdbaarheid, met ongeveer 2-3 uur voor warme dranken en 4-6 uur voor koude dranken.

Natuurlijk nodigt het woord ''thermisch'' uit om te denken aan roestvrij staal en veel van onze bekers zijn gemaakt van dit materiaal, dat zeer bestendig is en de temperatuur beter vasthoudt vergeleken met anderen. Er zijn echter nog andere opties om te highlighten.

Staal kan worden gecombineerd met een interne isolatie van andere materialen zoals keramiek, zoals het geval is bij de Vaso Compact, met een betere smaak omdat het niet van metaal is .

Voor bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid, hebben we modellen met gerecycled plastic aan de binnenkant.

Hoewel er twee alternatieven zijn om unieke thermosbekers te hebben: bamboe, wordt alleen gebruikt voor de buitenkant van de container en geeft een natuurlijke esthetische touch en de kurk, gebruikt aan de basis voor een betere grip.

Tot slot willen we benadrukken dat staal en keramiek geen BPA bevatten en dat we plastic bekers hebben die ook geen bpa bevatten.

Bent u op zoek naar thermosbekers in andere formaten?

Als je een beker nodig hebt die een grotere capaciteit heeft, raden we je aan om onze categorie aan thermosflessen bedrukken te bekijken omdat ze ideaal zijn voor langdurige buitenactiviteiten en excursies. Als je de voorkeur geeft aan een ander formaat, formeler en voor dagelijks gebruik, ontdek dan onze koffiebekers to go.

Capacidad de tazas térmicas

Welke inhoud moet ik kiezen voor mijn thermosbekers bedrukken?

Een kenmerk waarmee u rekening moet houden bij het kopen van dit relatiegeschenk is de capaciteit ervan, aangezien het, afhankelijk van uw keuze een grote impact kan hebben.

 • Tussen 150 en 200 ml: Dit is de kleinste maat in de collectie, compatibel met de meeste koffiemachines.
 • Tussen 200 en 300 ml: Ideaal voor koffie met melk of cappuccino.
 • Tussen 300 en 400 ml: het klassieke formaat voor koffie als ontbijt of na de lunch.
 • Meer dan 400 ml: de ideale optie voor lange dagen op pad waar koffie urenlang heet moet zijn.

Het deksel: de sleutel tot het behoud van de temperatuur

Een fundamenteel element in promotionele thermosbekers is het deksel. Hoewel het niet mogelijk is om het te kiezen, aangezien elk model wordt geleverd met een vooraf gedefinieerd model, gaan we uitleggen hoe ze verschillen:

 • Schroefdop: Zoals de naam al doet vermoeden, draait het om zichzelf heen zodat het goed sluit. Het is de veiligste optie.
 • Drukdop: het opent en sluit door druk uit te oefenen, waardoor het meest praktisch is om onderweg te drinken.
 • Scharnier deksel: blijft aan het product bevestigd, waardoor het ideaal is om onderweg van te drinken.

Opgemerkt moet worden dat, ongeacht het type deksel, het anti-druppel of anti-mors kan zijn, om verlies van de drankjes te voorkomen.

Personalisatie van thermosbekers

Hoe bedrukken of graveren we uw logo?

Omdat de thermobekers van staal zijn gemaakt, is een van de meest opvallende technieken lasergraveren, perfect voor materialen zoals metaal en hout, omdat het een formele, duurzame en eersteklas uitstraling geeft. Op sommige modellen is het zelfs mogelijk om de namen van de werknemers te vermelden met behulp van gravering

Uiteraard kunnen wij uw logo ook in kleur bedrukken. Als uw ontwerp eenvoudig en met weinig kleuren is, kunt u kiezen voor tampondruk en zeefdruk, die perfect zijn voor verschillende oppervlakken. Aan de andere kant, als het logo een grote verscheidenheid aan kleuren heeft, is het raadzaam om te kiezen voor digitaal printen, wat een hoogwaardige en duurzame fotografische kwaliteit zal geven.

Maar... En waar komt het logo te staan? Omdat het een cilindrische vorm heeft, zal het over het algemeen aan één kant gaan, hoewel we in sommige gevallen een cirkelvormige bedrukking kunnen maken. Op de productpagina vindt u de beschikbare alternatieven.


Extra aanbevelingen

Thermosbekers worden meer geassocieerd met de winter dan met de zomer en als u van plan bent uw campagne in die tijd van het jaar te lanceren, raden we u daarom verschillende cadeaus voor de koude dagen mee te geven in een pakket.

Zoals we al hebben vermeld, zijn deze bekers ideaal voor excursies en als uw klanten van buitenactiviteiten houden, geven we u enkele ideeën voor cadeaus voor avonturiers.

Evenzo mag informatie over de meest opvallende technieken niet ontbreken: el lasergravering. Ontdek de mogelijkheden van deze druktechniek.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN THERMOSBEKER BEDRUKKEN MET LOGO

Waarom thermosbekers bedrukt geven als relatiegeschenk?

Hoewel het accessoires zijn die meer met de winter worden geïdentificeerd, is zowel een thermosbeker zonder opdruk net als een thermosbeker relatiegeschenk bedrukt , ideaal voor het hele jaar. Ze zorgen ervoor dat een drankje in optimale temperatuuromstandigheden (zowel warm als koud) op het gewenste tijdstip kan worden geconsumeerd. Daarom zijn ze erg handig en praktisch en we mogen niet vergeten dat ze nog steeds geschikt zijn voor maatwerk. Thermosbekers zijn enerzijds kleiner (voor een inhoud tussen 280 en 450 ml) en zijn ontworpen voor meer individueel gebruik, om de gewenste koffie, chocolade of infusies mee te nemen naar het werk of op een excursie. Er zijn de gepersonaliseerde thermosbeker modellen die daarentegen wat groter zijn en perfect voor het delen van inhoud. Daarom kunt u dit reclamegeschenk zowel aan het klanten maar ook medewerkers geven.

Wat zijn de druktechnieken voor een thermosbeker met logo?

We kunnen ze grofweg in drieën delen: enerzijds is er de zeefdruk in één of meerdere kleuren, die zal dienen om het gewenste ontwerp op de bedrukte thermosbeker relatiegeschenk te plaatsen. Deze techniek is wat conventioneler, maar komt veel voor. Dan is er nog de cirkel print/360 print, meer geschikt om geen rekening te houden met de kleur van de het product en het eindresultaat veel meer te laten opvallen. Als laatst hebben we lasergraveren, consistenter en met een professionelere afwerking: met dit alternatief kan het niet alleen met de vaatwasser schoongemaakt worden, maar krijgt het ook een gegraveerd logo. Dit zijn de meest voorkomende opties om de thermosbeker gepersonaliseerd te maken. We beschikken over een divers assortiment om te bereiken wat u zoekt en bovendien kan het uiteindelijke ontwerp worden aangepast aan wat u wenst. Evenzo detailleren we op elke productpagina, de mogelijkheden van elk model.

Wat is de levertijd van bedrukte thermosbekers?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus van onze online shop. Gemiddeld is de levertijd van een thermosbeker bestelling meestal 4 tot 6 werkdagen, altijd te rekenen vanaf de bevestiging dat het ontvangen virtuele voorbeeld van de thermosbeker met het logo goedgekeurd is. Voor het geval u deze verzendtijd wilt verkorten, hebben wij onze spoed verzendingservice. (2 tot 4 werkdagen). Zonder bedrukking is de levertijd voor thermosbekers 3 tot 5 werkdagen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u door het volledige proces te helpen.

Wat is de levertijd van bedrukte thermosbekers?

Nadat u het productbestand heeft ingevoerd en zowel de kleur als de markering heeft geselecteerd, ziet u aan de rechterkant dat er een schatting van de levertijd verschijnt. Als er sprake is van een personalisatie van de bedrukte thermosbeker met logo, kan de levertijd tussen de 7 en 10 werkdagen zijn vanaf de bevestiging van de bestelling (belangrijk: het ontwerp moet eerst worden gevalideerd). Wil je daarentegen geen logo verwerken, dan spreken we over 5 of 6 werkdagen. Onze verzendingen zijn gratis en specifieke levertijden per product kunnen gevonden worden in dezelfde sectie. Mocht u ze echter eerder nodig hebben, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice: zij zoeken graag voor u de beste oplossing voor uw gepersonaliseerde thermosmok of uw thermosbeker.

Wanneer geef ik thermosbekers met eigen logo cadeau?

In principe kun je het hele jaar door thermosbekers laten bedrukken en deze als relatiegeschenken uitdelen. Drinken moeten we immers elke dag, het hele jaar door! Daarentegen zijn er echter wel speciale momenten in het jaar waarbij thermosbekers met logo laten bedrukken meer effect heeft. We hebben het dan vooral over de warmere maanden waarin we extra veel water moeten drinken. Dan komt dit item nog meer van pas. Organiseer je bijvoorbeeld een sportevenement in de lente of zomer? Dan kan een te bedrukken thermosbeker natuurlijk niet achter blijven! Daarnaast is dit accessoire ook heel erg geschikt voor bepaalde sectoren. Bijvoorbeeld de zorg, sportbranche of het onderwijs. Werk jij binnen deze sectoren? Laat dan zeker thermosbekers personaliseren met logo als effectieve promotie artikelen. Ontdek daarnaast ook onze bedrukte drinkflessen! Een goed alternatief om als relatiegeschenk te geven.

Waarmee zijn thermosbekers te combineren?

Thermosbekers zijn prima te combineren met bijvoorbeeld lunchboxes, of een handige katoenen tas met jouw bedrijfslogo. Omdat het een product is dat dagelijks gebruikt kan worden op het kantoor, voor onderweg, tijdens het sporten etc, is het gemakkelijk te combineren met veel verschillende luxe relatiegeschenken, of juist goedkopere promotieartikelen. Dit ligt natuurlijk volledig aan het beschikbare budget. Kom je er niet uit, dan raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan je graag bij met persoonlijk advies en enige nodige hulp.


★ Reviews