Ontdek onze catalogus aan strandtassen bedrukken: van canvas, jute en waterdichte tassen

Een strandtas bedrukken met logo behoort tot klassieke promotieartikelen voor het zomerseizoen. De strandtas met logo wordt voornamelijk gebruikt tijdens vakantie en stranddagen. De ruime tassen zijn perfect om alle benodigdheden voor het strand te dragen (zonnebrandcrème, handdoek, etc.). Bijvoorbeeld in voorbereiding op de zomervakantie of als welkomstgeschenk is een strandtas zeer geschikt als relatiegeschenk aan klanten. In full colour te laten bedrukken. Combineer het bijvoorbeeld met andere zomerartikelen zoals eenhanddoek bedrukken of een zonnebril!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Turkoois
Naturel
Fuchsia
Roze
Materialen
Merken
Minimale afname
overige filters

44 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

44 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER STRANDTASSEN BEDRUKKEN

Uit welke materialen bestaan jullie strandtassen met logo?

Onze bedrukte strandtassen zijn gemaakt van diverse materialen. Allereerst tref je in ons assortiment de strandtassen aan die zijn gemaakt van katoen. Een klassieke, zachte en zeer comfortabele optie. Daarnaast hebben wij ook polyester strandtassen. Ieder item in deze categorie is uniek en beschikt over kleine, gedifferentieerde onderdelen. Denk aan de handvatten, die vaak zijn gemaakt van touw of katoen. Of bijvoorbeeld speciale vakken die beschikken over een coating.

Waarom zou ik strandtassen bedrukken als relatiegeschenk?

Een strandtas is wellicht niet het eerste wat in je opkomt wanneer je denkt aan een zakelijk relatiegeschenk. Zonde! Want het kan prima werken. Met name als zomer promotieartikel. Bijvoorbeeld wanneer je binnenkort op een beurs staat welke gericht is op de toeristenbranche. Een bedrukte strandtas is het meer nonchalante zusje van bijvoorbeeld een rugzak met logo. Ze kan op zichzelf weggegeven worden, of als ´verpakking´ dienen van meerdere geschenken. Hierdoor is het een multifunctioneel relatiegeschenk.

Zijn jullie strandtassen groot van formaat?

Ja! Je kunt bij ons grote strandtassen bedrukken die veel spullen kunnen dragen. Dat wil zeggen: alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag op het strand. Denk aan bedrukte handdoeken, een strandbal, speakers met logo en uiteraard een bedrukte drinkfles om gehydrateerd te blijven. Bij ieder individueel item in ons assortiment kun je specifieke informatie bekijken, zoals bijvoorbeeld de afmetingen en het gewicht van het item. Daarnaast is ieder model te personaliseren naar wens. Zo krijg je een strandtas met logo die echt uniek is!

Hoe personaliseren jullie de strandtas met logo?

Wij bieden diverse opties aan om een strandtas te personaliseren. We leggen je de twee meest gebruikte uit vanwege hun voordelen in termen van het eindresultaat en de prijs. Allereerst is er de optie van zeefdruk. We brengen het logo aan op de strandtas via een gespannen gaas waarin de inkt voor elke kleur is verwerkt. Dit is een snelle en voordelige methode met een mooi eindresultaat! Dan is er de full colour transfer methode. Deze druktechniek is meer resistent en wordt ook direct op de strandtas toegepast. Hierdoor kan het logo met meer tinten worden bedrukt.


★ Reviews