Wil je een jongere doelgroep bereiken? Dan is speelgoed met logo een origineel idee

Met een gepersonaliseerd spelletje hebben jij en je collega´s de grootste lol tijdens de lunchpauze. Dit is een uitstekende manier om een band te creëren onderling. Laat bijvoorbeeld spelletjes en speelgoed bedrukken. Bijvoorbeeld een leuke puzzel. Of laat speelkaarten bedrukken. Met deze spelletjes kun je ook op een speelse manier reclame maken voor je eigen onderneming. Bijvoorbeeld wanneer je de promotionele artikelen uitdeelt aan klanten. Zoals op een evenement. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Meerkleurig
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 139

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 139

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPELLEN EN SPEELGOED MET LOGO

Waarom speelgoed bedrukken?

Er zijn twee belangrijke redenen waarom het raadzaam is om spellen te hebben om te adverteren. Ten eerste omdat ze een manier kunnen zijn om de verbinding met werk en andere taken te verbreken. We hebben niet alleen speelgoed en andere accessoires voor kinderen, maar we hebben ook producten voor alle leeftijden en die op het bureau kunnen staan ​​(bijvoorbeeld de stressbal met logo). Ten tweede omdat geschenken die voor kinderen zijn bedoeld, effectieve indirecte geschenken zijn. Met andere woorden, wanneer de doelgroep van de promotie, volwassenen met kinderen zijn, is een manier om hen te bereiken, het geven van geschenken aan de kleintjes.

Welke bedrukkingstechnieken gebruikt u voor het logo?

Op elke productpagina kunt u de beschikbare technieken zien, aangezien, afhankelijk van de keuze, verschillende technieken beschikbaar zijn. De meest opvallende zijn de volgende: ten eerste, zeefdruk en tampondruk, die goedkoop zijn en toepasbaar zijn aan verschillende soorten oppervlakken, daarom worden ze zeer vaak gebruikt. Dan is er digitaal full colour printen, meer aandacht voor logo's met compatibele merchandising die een complexere designs aan kleuren hebben. Tot slot mag op metalen en houten oppervlakken lasergravering niet ontbreken, perfect omdat het in het product is geïntegreerd.

Voor welke doelgroep is speelgoed bedrukken effectief?

We hebben verschillende producten als het gaat om speelgoed en spellen, waardoor we ons kunnen aanpassen aan verschillende soorten doelgroepen en bedrijven. Bij het verkennen van cadeaus voor kinderen kun je onder andere opties vinden zoals knuffelbeesten of bellenblazers. Voor de kleintjes hebben we ook gepersonaliseerde jojos. Al deze merchandising kan met uw bedrijfslogo bedrukt worden met behulp van verschillende technieken.

Wat voor speelgoed met logo verkopen jullie?

Wat betreft de spelletjes die we hebben, vindt u allerlei soorten. Wij verkopen puzzels van verschillende soorten, zowel van hout, metaal en kunststof. Dan is er geen tekort aan speelkaarten, een klassieker die perfect kan zijn voor vrije tijd of voor een specifiek uitje. We hebben ook kleine spellensets, omdat dit een goedkoper detail is. Daarnaast vindt u de klassieke toren, waarbij stukken hout uit de structuur moeten worden verwijderd om ze er bovenop te plaatsen. We nodigen u uit om de hele categorie te verkennen om hetgeen te vinden dat passend is voor uw volgende campagne.

Wat zijn uw verzendkosten?

Onze standaardservice is gratis. Op elke productpagina kunt u, wanneer u bedrukking, kleur en aantal kiest, een schatting van de levertijd zien, die meestal 7 tot 10 werkdagen is. Deze periode moet altijd worden gerekend vanaf het moment waarop wordt bevestigd dat het virtuele voorbeeld dat we u toesturen is goedgekeurd. Wilt u daarentegen dat de bestelling eerder geleverd wordt, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen informeren over de voorwaarden van ons express transport.

Is er een minimum nodig om mijn bestelling te plaatsen?

Ja, we werken met geïndividualiseerde productie en daarom zijn de kosten voor het maken van een zeer klein aantal eenheden hoog, daarom moeten we een minimum vaststellen. Meestal zijn dit 25 spellen of speelgoed van hetzelfde model. Als u echter een bestelling wilt plaatsen buiten de vastgestelde limiet, raden we u aan ons uw vraag per e-mail of telefoon te sturen, zodat we u kunnen adviseren. Evenzo hebben we kwantumkortingen, die hoger zijn naarmate het bestelde volume groter is.


★ Reviews