Handschoenen bedrukken om medewerkers en klanten tegen de kou te beschermen

Wat is een onmisbaar item voor velen in ons koude kikkerlandje tijdens de winter? Handschoenen natuurlijk! Bij Gift Campaign kun je handschoenen bedrukken met jouw bedrijfslogo, perfect om weg te geven aan loyale klanten of op het kantoor aan alle medewerkers tijdens de winter. Laat deze handschoenen met logo combineren en laat ook sjaals bedrukken gezamelijk met een muts om een compleet pakket te maken en tegelijkertijd ook merkzichtbaarheid te genereren.


Kleuren
Zwart
Blauw
Grijs
Minimale afname
overige filters

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HANDSCHOENEN BEDRUKKEN

Wat voor handschoenen kan ik hier laten bedrukken?

Gemaakt met fleece voering aan de binnenkant, warmer en ideaal om uit te delen als onderdeel van merchandising in koude tijden. Daarnaast zult u enkele modellen van te bedrukken touchhandschoenen tegenkomen, die beschermen tegen de kou terwijl u smartphones of tablets kunt bedienen zonder ze te hoeven verwijderen.

Kan ik deze producten bestellen zonder opdruk?

Het is mogelijk dat u op zoek bent naar niet-gepersonaliseerde mutsen en handschoenen. In dit geval kunt u producten zonder bedrukking bestellen en de aankoop direct doen. We raden aan om altijd het merk op het product te laten drukken om het bijbehorende promotie-effect te hebben en zichtbaarheid voor het bedrijf te genereren. Daarom zie je allerlei soorten wintergeschenken voor een lage prijs, met gepersonaliseerde dekens, sjaals en andere accessoires.

Hoe worden de handschoenen bedrukt?

De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken om het logo op de gepersonaliseerde handschoenen te kunnen verwerken zijn van hoge kwaliteit om tot het gewenste resultaat te komen. We moeten de twee beste opties hiervoor benadrukken, namelijk zeefdruk en transfer, die beschikbaar zullen zijn afhankelijk van het type artikel.

Wat is de levertijd van handschoenen met logo?

De bedrukte handschoenen hebben een volledig gratis verzending (voor standaard transport). Daarnaast hebben we een expres transportservice en leveren we kwantumkortingen voor grotere bestellingen. Vraag onze klantenservice naar de voorwaarden. Over het algemeen is de levertijd van de handschoenen is 5 tot 7 werkdagen en voor de versnelde transportservice is de levertijd 4 tot 6 dagen.


★ Reviews