Wat is een onmisbaar item voor velen in ons koude kikkerlandje tijdens de winter? Handschoenen natuurlijk! Bij Gift Campaign kun je handschoenen bedrukken met jouw bedrijfslogo, perfect om weg te geven aan loyale klanten of op het kantoor aan alle medewerkers tijdens de winter. Laat deze handschoenen met logo combineren en laat ook sjaals bedrukken gezamelijk met een muts om een compleet pakket te maken en tegelijkertijd ook merkzichtbaarheid te genereren.


Kleuren
Zwart
Blauw
Grijs
Minimale afname
Themas

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Touchscreen handschoenen met logo zwart

  Touchscreen handschoenen

  Touchscreen handschoenen met logo
  Met deze touchscreen handschoenen om te bedrukken, zullen je klanten nooit meer koude handen hebben als ze hun telefoon gebruiken. Let op: wil je beiden handschoen bedrukken, geef het dan duidelijk aan in de opmerkingen voor onze klantenservice.

  Prijs vanaf: € 1,01
  Bekijk details >
 • Antibacteriële Touchscreen handschoenen met logo kleur grijs

  Touchscreen handschoenen Antibacterial

  Antibacteriële Touchscreen handschoenen
  De touchscreen handschoenen zijn door de jaren heen steeds beter geworden en zijn nu ook antibacterieel! Te bedrukken met logo voor een persoonlijke touch.

  Prijs vanaf: € 0,86
  Bekijk details >
 • Gepersonaliseerde handschoenen voor touchscreens kleur zwart

  Touchscreen handschoenen Soft

  Gepersonaliseerde handschoenen voor touchscreens
  Deze zachte handschoenen met logo hebben een touchscreenfunctie. Zo kun je ook in de winter je smartphone gebruiken zonder koude handen te krijgen.

  Prijs vanaf: € 1,28
  Bekijk details >
 • Winterset met sjaal, handschoenen en muts met logo weergave met jouw bedrukking

  RPET winterset

  Winterset met sjaal, handschoenen en muts met logo
  Geef een groen tintje aan je relatiegeschenken met deze RPET winterse set. Om je merk te promoten kun je de handschoenen, muts en sjaal bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 13,26
  Bekijk details >
 • Bedrukte touchscreen handschoenen van RPET weergave met jouw bedrukking

  Touchscreen handschoenen Winter

  Bedrukte touchscreen handschoenen van RPET
  Moeten je werknemers ook in de winter buiten hun smartphone gebruiken, dan zijn deze gepersonaliseerde handschoenen ideaal als merchandising. Gemaakt van RPET.

  Prijs vanaf: € 2,05
  Bekijk details >
 • Tastbare handschoenen van polyester kleur zwart weergave met jouw bedrukking

  Tactiele handschoenen

  Tastbare handschoenen van polyester
  Gepersonaliseerde tactiele handschoenen met drie vingers om te kunnen communiceren met de schermen van smartphones en tablets. Bedrukking op het zwarte etiket.

  Prijs vanaf: € 1,29
  Bekijk details >
 • Set Vingermuts en handschoenenset weergave met jouw bedrukking

  Set Warme muts en handschoenen

  Set Vingermuts en handschoenenset
  Reken op deze set muts en twee handschoenen met voelbare vingers en verstelbare polsen om uw klanten of medewerkers warm te houden in de winter.

  Prijs vanaf: € 4,47
  Bekijk details >

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HANDSCHOENEN BEDRUKKEN

Wat voor handschoenen kan ik hier laten bedrukken?

Gemaakt met fleece voering aan de binnenkant, warmer en ideaal om uit te delen als onderdeel van merchandising in koude tijden. Daarnaast zult u enkele modellen van te bedrukken touchhandschoenen tegenkomen, die beschermen tegen de kou terwijl u smartphones of tablets kunt bedienen zonder ze te hoeven verwijderen.

Kan ik deze producten bestellen zonder opdruk?

Het is mogelijk dat u op zoek bent naar niet-gepersonaliseerde mutsen en handschoenen. In dit geval kunt u producten zonder bedrukking bestellen en de aankoop direct doen. We raden aan om altijd het merk op het product te laten drukken om het bijbehorende promotie-effect te hebben en zichtbaarheid voor het bedrijf te genereren. Daarom zie je allerlei soorten wintergeschenken voor een lage prijs, met gepersonaliseerde dekens, sjaals en andere accessoires.

Hoe worden de handschoenen bedrukt?

De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken om het logo op de gepersonaliseerde handschoenen te kunnen verwerken zijn van hoge kwaliteit om tot het gewenste resultaat te komen. We moeten de twee beste opties hiervoor benadrukken, namelijk zeefdruk en transfer, die beschikbaar zullen zijn afhankelijk van het type artikel.

Wat is de levertijd van handschoenen met logo?

De bedrukte handschoenen hebben een volledig gratis verzending (voor standaard transport). Daarnaast hebben we een expres transportservice en leveren we kwantumkortingen voor grotere bestellingen. Vraag onze klantenservice naar de voorwaarden. Over het algemeen is de levertijd van de handschoenen is 5 tot 7 werkdagen en voor de versnelde transportservice is de levertijd 4 tot 6 dagen.


★ Reviews