Laat zien dat je om de gezondheid van jouw klanten geeft door onze EHBO sets weg te geven.

Een EHBO set bedrukken is een onmisbaar item voor iedere ondernemer. Zeker wanneer je met werknemers onder je werkt. Je wilt hen goed kunnen beschermen en verzorgen wanneer er iets gebeurt. Laat daarom bij ons EHBO sets bedrukken. Op deze manier kun je de bedrukte set ook prima toepassen als relatiegeschenk of merchandising. Bijvoorbeeld wanneer je op een evenement werkt. Door een logo te bedrukken op de set, ziet iedereen direct van welk bedrijf je bent. Dit verhoogt de zichtbaarheid.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Zilver
Doorzichtig
Minimale afname
overige filters

21 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

21 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EHBO SETS BEDRUKKEN

Wat zit er in de gepersonaliseerde EHBO sets?

We hebben verschillende gepersonaliseerde EHBO-sets, zodat je degene kunt kiezen die het beste past bij wat je zoekt, zowel qua formaat als qua inhoud. Aan de ene kant is er het feit dat ze praktisch allemaal verschillende soorten verband bevatten, en ook scharen. Er zijn ook modellen met kompressen, pleisters en zelfs handschoenen en een dynamo-zaklamp, afhankelijk van wie ze gaat ontvangen. Daarnaast is er de hoes of doos waarin ze komen, je vindt hier standaard toilettassen met ritsen of stevige dozen te vinden, afhankelijk van uw behoeften. Natuurlijk komen sommige van deze EHBO-sets in verschillende kleuren. Daarnaast zijn logos te bedrukken op de EHBO sets.

Waarom zou ik Gift Campaign kiezen voor mijn EHBO dozen?

We hebben een breed scala aan mogelijkheden, niet alleen voor gepersonaliseerde EHBO-sets, maar ook voor andere producten zoals pennen, tassen, mokken, lanyards, armbanden of bedrukte t shirts, onder vele andere. Onze catalogus is zeer uitgebreid en we vernieuwen deze voortdurend om de best mogelijke service te bieden. Zoals eerder vermeld, zijn onze verzendingen gratis en bovendien hebben we kwantumkortingen die toenemen naarmate de bestelling groter is, waardoor we een zeer concurrerende prijs bereiken. Daarom proberen we bij Gift Campaign niet alleen kwaliteitsgeschenken aan te bieden, maar ook om de klant te begeleiden in hun ervaring.

Kan ik ook onbedrukte EHBO sets bedrukken?

Ja, indien gewenst is het mogelijk om niet-gepersonaliseerde EHBO dozen te bestellen. Dit houdt in dat zowel de verzendtijd als de prijs korter zal zijn, dus het kan een goed alternatief zijn als het doel is om een ​​groot publiek te bereiken. Daarnaast raden we bij Gift Campaign aan dat de geschenken voor klanten altijd het logo van het bedrijf bevatten, aangezien ze op deze manier een zakelijke merchandising zullen zijn die bestemd is voor branding. Om deze reden kunnen promotieartikelen een instrument van zeer interessante en effectieve marketing, aangezien een positieve herinnering zal worden gegenereerd bij degenen die het ontvangen.

Wat is de levertijd van de EHBO sets?

De levertijd van de EHBO sets is 4 tot 6 werkdagen, te rekenen vanaf de goedkeuring van de toegestuurde digitale proefdruk. Dit kan verschillen voor bepaalde producten. Daarom is het raadzaam om elke productpagina te raadplegen om specifieke informatie te vinden over het product dat u heeft uitgekozen.


★ Reviews