Een EHBO set bedrukken is een onmisbaar item voor iedere ondernemer. Zeker wanneer je met werknemers onder je werkt. Je wilt hen goed kunnen beschermen en verzorgen wanneer er iets gebeurt. Laat daarom bij ons EHBO sets bedrukken. Op deze manier kun je de bedrukte set ook prima toepassen als relatiegeschenk of merchandising. Bijvoorbeeld wanneer je op een evenement werkt. Door een logo te bedrukken op de set, ziet iedereen direct van welk bedrijf je bent. Dit verhoogt de zichtbaarheid.


Kleuren
Blauw
Rood
Wit
Geel
Zilver
Doorzichtig
Minimale afname
Themas

21 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Eerstehulpset met logo

  EHBO-set MedKit

  Eerstehulpset met logo
  Deze etui bevat een heel complete EHBO-set om als relatiegeschenk aan klanten te geven tijdens bedrijfsevenementen en reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 3,68
  Bekijk details >
 • EHBO-reissetje als relatiegeschenk kleur rood

  EHBO-set MediBag

  EHBO-reissetje als relatiegeschenk
  Dit eerstehulpsetje zit in een elegante rode etui en bevat alles wat je nodig hebt bij ongelukjes. Een nuttig relatiegeschenk om te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 5,53
  Bekijk details >
 • EHBO-set met opdruk voor reclame

  EHBO-set MediCare

  EHBO-set met opdruk voor reclame
  Deze elegante EHBO-set bevat al het eerstehulpmateriaal dat je nodig heb. Laat dit promotionele geschenk bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 2,38
  Bekijk details >
 • EHBO-set met verschillende accessoires

  EHBO-set Emergency

  EHBO-set met verschillende accessoires
  Op zoek naar nuttige relatiegeschenken? Laat deze EHBO etui bedrukken en promoot je merk. Verkrijgbaar in diverse kleuren en inclusief ehbo-materiaal.

  Prijs vanaf: € 2,94
  Bekijk details >
 • Goedkoop EHBO-setje voor reclame

  EHBO-set MiniMed

  Goedkoop EHBO-setje voor reclame
  Dit eenvoudige EHBO-setje dat bedrukt kan worden met het logo of de naam van je bedrijf, is een ideaal bedrijfspromotie artikel voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 1,60
  Bekijk details >
 • Promotionele EHBO-set in blik

  EHBO-set DocKit

  Promotionele EHBO-set in blik
  EHBO-kits zijn een veelgebruikt promotioneel artikel om aan klanten te geven. Dit model zit in een leuk blikje dat bedrukt kan worden.

  Prijs vanaf: € 1,83
  Bekijk details >
 • EHBO doos in Polyester tas

  EHBO doos Prevent

  EHBO doos in Polyester tas
  Kleine EHBO-doos met onder andere een schaar, strips, gaasbanden en desinfecterende alcohol om deze bij de hand te hebben in geval van een ongelukje.

  Prijs vanaf: € 2,89
  Bekijk details >
 • EHBO doos resistente doos

  EHBO doos Security

  EHBO doos resistente doos
  Om EHBO-voorwerpen in huis of op kantoor te kunnen hebben, kunt u rekenen op deze set die wordt gepresenteerd in een stevige doos.

  Prijs vanaf: € 2,28
  Bekijk details >
 • EHBO doos in rode koffer

  EHBO doos SOS

  EHBO doos in rode koffer
  EHBO EHBO-koffers met diverse voorwerpen zoals scharen, pleisters of wattenstaafjes, allemaal verpakt in een rode koffer om het overzichtelijk te houden.

  Prijs vanaf: € 2,44
  Bekijk details >
 • reanimatiemasker in zak

  CRP reanimatiemasker

  reanimatiemasker in zak
  Nog een goedkope EHBO-accessoire. Dit masker wordt gevouwen geleverd in een klein polyester zakje waarvan u het label kunt personaliseren met uw logo.

  Prijs vanaf: € 0,93
  Bekijk details >
 • Compacte EHBO-doos

  EHBO doos Essential

  Compacte EHBO-doos
  Deze praktische set bevat verschillende producten zoals tape, schaar, verband, wattenstaafjes, watten, pillendoosje en veiligheidsspelden.

  Prijs vanaf: € 1,50
  Bekijk details >
 • EHBO-doos in transparante doos

  EHBO doos StaySafe

  EHBO-doos in transparante doos
  EHBO-doos gemaakt van kunststof. Perfect om weg te geven als veiligheid en gezondheidsmiddel voor bedrijven.

  Prijs vanaf: € 2,61
  Bekijk details >
 • EHBO-doos in metalen doos

  EHBO doos Metallic Box

  EHBO-doos in metalen doos
  EHBO-doos, goed beschermd door een metalen doos.

  Prijs vanaf: € 2,68
  Bekijk details >
 • EHBO-doos in zakelijke tas

  EHBO doos Bag

  EHBO-doos in zakelijke tas
  EHBO-doos met tien items, die opvalt doordat ze allemaal worden gepresenteerd in een praktische tas met trekkoordsluiting, zodat deze comfortabel kan worden gedragen.

  Prijs vanaf: € 1,16
  Bekijk details >
 • Rode plastic EHBO-doos

  EHBO doos Basic

  Rode plastic EHBO-doos
  Pak met pleisters, doekjes, tape, schaar en spons. Personaliseer het met uw logo en lever dit relatiegeschenk in als onderdeel van uw campagne.

  Prijs vanaf: € 1,30
  Bekijk details >
 • Compleet pakket voor bedrijven

  EHBO doos Assistance

  Compleet pakket voor bedrijven
  Gepersonaliseerde EHBO-doos met allerlei producten zoals verband, veiligheidsspelden, scharen, verband, gaas, deken, vest en zaklamp.

  Prijs vanaf: € 12,58
  Bekijk details >
 • Aanpasbare rode medicijnkast

  EHBO doos Traveller

  Aanpasbare rode medicijnkast
  Promoot uw bedrijf of geef zorg voor klanten en medewerkers door middel van deze kits met oa verbandmiddelen, scharen, pleisters en doekjes.

  Prijs vanaf: € 4,55
  Bekijk details >
 • EHBO-doos van polyester

  EHBO doos Crisis

  EHBO-doos van polyester
  Wilt u een complete EHBO-doos hebben voor medewerkers of om aan klanten te geven, dan kunt u kiezen voor dit model met allerlei accessoires.

  Prijs vanaf: € 2,40
  Bekijk details >
 • Kit met pleisters en doekjes

  EHBO doos Urgency

  Kit met pleisters en doekjes
  Dit is een van de goedkoopste gepersonaliseerde kits omdat het alleen pleisters en verschillende doekjes bevat. Een kleine set voor bepaalde noodgevallen.

  Prijs vanaf: € 0,93
  Bekijk details >
 • Plastic EHBO-kit

  EHBO doos sumergible

  Plastic EHBO-kit
  Perfect voor die mensen die constant in wateromgevingen zijn. Deze kit is ontworpen om onderdompelbaar te zijn en heeft een riem om hem te dragen.

  Prijs vanaf: € 2,00
  Bekijk details >
 • EHBO-doos met diverse accessoires kleur blauw eerste weergave

  EHBO doos Alert

  EHBO-doos met diverse accessoires
  Een complete EHBO-set met ritssluiting die alcohol, antiseptische crème, gaas, verband, tape en andere accessoires bevat die nuttig zijn.

  Prijs vanaf: € 1,31
  Bekijk details >

21 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EHBO SETS BEDRUKKEN

Wat zit er in de gepersonaliseerde EHBO sets?

We hebben verschillende gepersonaliseerde EHBO-sets, zodat je degene kunt kiezen die het beste past bij wat je zoekt, zowel qua formaat als qua inhoud. Aan de ene kant is er het feit dat ze praktisch allemaal verschillende soorten verband bevatten, en ook scharen. Er zijn ook modellen met kompressen, pleisters en zelfs handschoenen en een dynamo-zaklamp, afhankelijk van wie ze gaat ontvangen. Daarnaast is er de hoes of doos waarin ze komen, je vindt hier standaard toilettassen met ritsen of stevige dozen te vinden, afhankelijk van uw behoeften. Natuurlijk komen sommige van deze EHBO-sets in verschillende kleuren. Daarnaast zijn logos te bedrukken op de EHBO sets.

Waarom zou ik Gift Campaign kiezen voor mijn EHBO dozen?

We hebben een breed scala aan mogelijkheden, niet alleen voor gepersonaliseerde EHBO-sets, maar ook voor andere producten zoals pennen, tassen, mokken, lanyards, armbanden of bedrukte t shirts, onder vele andere. Onze catalogus is zeer uitgebreid en we vernieuwen deze voortdurend om de best mogelijke service te bieden. Zoals eerder vermeld, zijn onze verzendingen gratis en bovendien hebben we kwantumkortingen die toenemen naarmate de bestelling groter is, waardoor we een zeer concurrerende prijs bereiken. Daarom proberen we bij Gift Campaign niet alleen kwaliteitsgeschenken aan te bieden, maar ook om de klant te begeleiden in hun ervaring.

Kan ik ook onbedrukte EHBO sets bedrukken?

Ja, indien gewenst is het mogelijk om niet-gepersonaliseerde EHBO dozen te bestellen. Dit houdt in dat zowel de verzendtijd als de prijs korter zal zijn, dus het kan een goed alternatief zijn als het doel is om een ​​groot publiek te bereiken. Daarnaast raden we bij Gift Campaign aan dat de geschenken voor klanten altijd het logo van het bedrijf bevatten, aangezien ze op deze manier een zakelijke merchandising zullen zijn die bestemd is voor branding. Om deze reden kunnen promotieartikelen een instrument van zeer interessante en effectieve marketing, aangezien een positieve herinnering zal worden gegenereerd bij degenen die het ontvangen.

Wat is de levertijd van de EHBO sets?

De levertijd van de EHBO sets is 4 tot 6 werkdagen, te rekenen vanaf de goedkeuring van de toegestuurde digitale proefdruk. Dit kan verschillen voor bepaalde producten. Daarom is het raadzaam om elke productpagina te raadplegen om specifieke informatie te vinden over het product dat u heeft uitgekozen.


★ Reviews