Voor bedrijfsfeestjes waarbij er buiten gegeten of gebarbecued gaat worden kunnen promotieartikelen niet ontbreken. Binnen onze collectie aan zomer relatiegeschenken bieden we dan ook tuin & picknick artikelen aan. Van barbecue benodigdheden zoals een bbq met logo tot aan kruidenpotjes. Hierdoor zijn deze promotionele artikelen ook geschikt als relatiegeschenk. Bijvoorbeeld om mee te geven aan de klant na het etentje. Zo heeft hij of zij altijd een aandenken aan de leuke avond en jouw bedrijf.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Grijs
Doorzichtig
Minimale afname
overige filters

48 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

48 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TUINARTIKELEN BEDRUKKEN

Kan ik bij jullie tuinartikelen bedrukken?

Uiteraard! Binnen onze collectie aan zomer relatiegeschenken vind je ook diverse artikelen speciaal voor de tuin om te bedrukken met logo. We vertellen je graag wat meer over ons assortiment. Zo hebben we diverse sets met onder andere handschoenen om in de tuin te kunnen werken zonder je te bezeren, tuingereedschap en andere praktische accessoires voor de klant met groene vingers. Daarnaast hebben we ook diverse potjes (los of samengesteld) met daarin zaadjes van verschillende plantensoorten (zoals mint, peterselie, petunia´s …). Deze artikelen zijn los te geven, of met elkaar te combineren voor een compleet geschenk. Daarnaast tref je hier ook alle benodigdheden aan voor een heerlijke barbecue of een relaxmiddag in de zon (zoals hangmatten).

Sturen jullie een productontwerp mee?

Ja! Want wil je tuinartikelen bedrukken, dan is het wel zo prettig te zien hoe het logo er ongeveer uit komt te zien op het item. Wanneer je het ideale product hebt gevonden, zie je aan de rechterzijde de optie staan “digitaal voorbeeld met jouw logo”. Wanneer je voor deze optie kiest, kun je je logo uploaden en sturen wij je een digitaal voorbeeld toe in de offerte. Zo krijg jij een beter beeld van het eindresultaat. Dit helpt bij je besluitvorming of je wel of niet voor dit specifieke product kiest als relatiegeschenk of dat er nog wijzigingen plaats moeten vinden. Zoals de kleur of de druktechniek. Ons professionele team staat altijd voor je klaar om je te adviseren.

Hebben jullie ook picknick relatiegeschenken?

Naast relatiegeschenken voor de tuin hebben wij ook gepersonaliseerde artikelen speciaal voor de picknick of de barbecue. Voor hen die graag willen genieten van eindeloze zomeravonden in de buitenlucht! Zoals kleine, opvouwbare barbecues voor een vriendelijk prijsje om zo heerlijk te genieten van het buitenleven. Uiteraard te bedrukken met jouw logo! Dit relatiegeschenk is te combineren met speciale barbecuesets met daarin vlees messen en vorken. Uiteraard wil je bij een barbecue of picknick ook lekker kunnen genieten en relaxen. Ook daar hebben we bij Gift Campaign aan gedacht en vandaar dat je in ons assortiment ook promotieartikelen als dekens, buitenlampen, picknickrugzakken en nog veel meer items vindt.

Welke andere zomer relatiegeschenken hebben jullie?

Naast relatiegeschenken voor de tuin, de picknick of barbeque hebben we nog veel meer items die ideaal zijn voor de zomer. Sterker nog: op onze website zie je een compleet assortiment aan zomerse relatiegeschenken. Zoals bedrukte zonnebrillen, petten, slippers en handdoeken. Ideaal en broodnodig wanneer de temperaturen stijgen. Daarnaast hebben we ook items voor hen die graag in het water zijn. Denk aan luchtbedden met logo, een bedrukte strandbal of een beach-tennis set. Of denk aan opties als parasols, strandstoeltjes of een strandset voor kinderen om mee te spelen. Niemand hoeft zich te vervelen en ieder item is te bedrukken met logo voor extra veel zichtbaarheid!


★ Reviews