Thermosflessen bedrukken om jouw klanten een praktisch en gewaardeerd geschenk te geven

De thermosfles bedrukken is een van de meest succesvolle promotieartikelen als het gaat om het geven van een geschenk. Dankzij de thermosfunctie zijn de dranken namelijk urenlang warm of koud, wat zowel in de winter als in de zomer erg prettig is. In onze collectie vindt je modellen van RVS, met non-drip deksels, met tuit, met kurk voor een betere grip... Alhoewel, we hebben ook meer drinkflessen in onze catalogus. Door ons diverse assortiment aan thermosbekers en thermosflessen is er gegarandeerd een variant te vinden wat past bij jouw bedrijf, perfect voor reclame en promotie campagnes. Een thermosfles of beker is daarnaast ook perfect om naambekendheid te maken!


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Paars
Fuchsia
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 132

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 132

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER THERMOSFLESSEN EN THERMOSBEKERS

Waarom thermosbekers en thermosflessen weggeven?

Hoewel het accessoires zijn die meer met de winter worden geïdentificeerd, zijn zowel gepersonaliseerde thermosbekers als thermosflessen ideaal voor het hele jaar. Ze zorgen ervoor dat een drankje in optimale temperatuursomstandigheden (zowel warm als koud) kan worden bewaard om op het gewenste tijdstip te worden geconsumeerd. Daarom zijn ze erg handig en praktisch. De thermosbekerszijn kleiner (voor een inhoud tussen 280 en 450 ml) en zijn ontworpen voor meer individueel gebruik. Thermosflessen daarentegen zijn groter en perfect om inhoud te delen. Daarom kunt u dit reclamegeschenk zowel aan het team als aan klanten geven.

Hoe worden de gepersonaliseerde thermosbekers en flessen bedrukt?

Aan de ene kant is er zeefdruk in één of meerdere kleuren, die zal dienen om het gewenste logo op de thermobeker of fles te plaatsen. Deze techniek is wat conventioneler maar heel gebruikelijk. Dan is er de 360 printing, voor de cilindervormige producten. Ten slotte, lasergravering, consistenter en met een professionelere afwerking: met dit alternatief is het niet alleen mogelijk om het in de vaatwasser te reinigen, maar heb je ook een steviger logo. Dit zijn de meest voorkomende opties.

Wat zijn de levertijden van thermosflessen en thermosbekers?

Over het algemeen kan de levertijd tussen de 7 en 10 werkdagen duren vanaf de bevestiging van de bestelling als de thermosbekers en thermosflessen met logo worden bedrukt (belangrijk: het ontwerp moet eerst worden goedgekeurd). Aan de andere kant, als u geen logo wilt bedrukken, hebben we het over 5 of 6 werkdagen. Onze verzendingen zijn gratis. Alhoewel er extra kosten bijkomen voor express levering. We nodigen je uit om contact op te nemen met onze klantenservice: zij helpen u graag verder met het bestelprocess.

Is er een minimale afname voor deze producten?

Er is voor onze gehele catalogus een minimale afname van 25 stuks. Dit kan verschillen gebaseerd op het specifieke product. We raden daarom altijd aan om de specifieke productpaginas te raadplegen of contact met ons op te nemen voor het wegnemen van enige onzekerheden. Daarnaast werken we met kwantumkorting voor grotere bestellingen. Dit maakt de prijs per product voor grotere volumes, een stuk voordeliger.


★ Reviews