In deze categorie zul je diverse producten vinden, die erg leuk zijn om samen te stellen tot een pakket van relatiegeschenken en promotieartikelen. Laat bijvoorbeeld handschoenen bedrukken in combinaties met mutsen en sjaals. Je vindt hier genoeg opties om een leuk pakket samen te stellen en laat een fles bedrukken voor jouw klanten en zakelijke relaties. Kom je er niet helemaal uit, onze klantenservice helpt graag met persoonlijk advies om de beste opties voor u te vinden.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Meerkleurig
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 141

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 141

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ACCESSOIRES BEDRUKKEN

Wat voor accessoires kan ik hier laten bedrukken?

In deze categorie vindt u een breed scala aan accessoires, zodat u degene kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en de smaak van uw doelgroep. We hebben items die meer zijn ontworpen voor de zomerseizoenen, zoals petten. Maar ook items voor als de kou nadert zoals mutsen, handschoenen, sjaals en regenjassen. Zo kunt u het hele jaar door rekenen op dit soort producten en deze leveren op elk evenement ongeacht het seizoen waarin u zich bevindt.

Waarom zou ik bij Gift Campaign bestellen?

Wij bieden u een persoonlijke klantenservice die u zal helpen met alles wat u nodig heeft. Daarnaast sturen wij u binnen 24 uur geheel vrijblijvend een virtueel voorbeeld toe zodat u voor het plaatsen van de bestelling kunt zien hoe uw producten er met uw bedrijfslogo uit komen te zien. Aan de andere kant hebben we standaard gratis verzending en kunnen we overal op internet kwantumkortingen aanbieden, dat wil zeggen: hoe groter de gevraagde hoeveelheid, hoe beter de prijs die u krijgt.

Wanneer geef je dit soort artikelen weg?

Add-ons zijn altijd een goed idee en kunnen bij veel verschillende gelegenheden worden gegeven. Ten eerste als relatiegeschenk voor de medewerkers van uw bedrijf. Het is een goede manier voor hen om zich onderdeel van het team te voelen en de merkidentiteit te tonen. Ten tweede bij sportevenementen zoals een toernooi of een race. Ze kunnen aan aanwezigen worden gegeven om jezelf te promoten en als souvenir na het evenement. Ten derde, op beurzen en congressen zijn ze perfect dankzij hun formaat, hun bruikbaarheid en de grote zichtbaarheid die ze bieden aan uw logo, hiermee kunt u bezoekers naar uw stand lokken en kunt u uzelf bekend maken.

Welke producten zijn ideaal om een pakket samen te stellen?

Een goed idee is om de accessoires te combineren, zoals handschoenen en mutsen of mutsen en sjaals. Daarnaast kan er naast kleding ook andere pakketten worden gemaakt, zoals t-shirts met logo, poloshirts of overhemden. Daarnaast kunnen ze worden gecombineerd met drinkflessen met logo als het deel uitmaakt van een welkomstpakket voor nieuwe werknemers of bedrukte lanyards als u ze wilt maken om ze af te leveren op een zakelijk evenement voor uw klanten. De opties zijn eindeloos, je hoeft alleen maar na te denken over welke producten het beste passen bij jouw merk en jouw doelgroep.


★ Reviews