Werkkleding met logo is geschikt voor heel veel verschillende doeleinden. Zo kun je de bedrijfskleding bedrukken als onderdeel van je merchandising, waarmee jouw bedrijfsnaam meer zichtbaarheid krijgt. Ook kan de kleding dienen als teken van herkenning voor klanten. Uiteraard kun je de kleding ook prima uitdelen op evenementen of als relatiegeschenken. Binnen dit assortiment kan je diverse textiel bedrukken. Van T-shirt tot polo´s en hesjes.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Meerkleurig
Fuchsia
Goud
Materialen
Geslacht
Gramgewicht
Merken
Minimale afname
Themas

Artikelen 1 tot 39 van 232

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 39 van 232

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN

Wat voor bedrijfskleding kan ik hier laten bedrukken?

We hebben allerlei kleding te koop om te bedrukken met jouw bedrijfslogo. We hebben de klassieke bedrukte t-shirts, zowel basic als sport varianten, om te leveren in verschillende promoties of evenementen. U zult ook overhemden en poloshirts laten bedrukken, perfect om als werkkleding te integreren en een serieuzere en formelere uitstraling aan de klant over te brengen. Er is geen tekort aan warme kleding, sweatshirts (met of zonder capuchon) en verschillende jassen (softshell, jassen, parka's...) en fleece voeringen.

Hoe personaliseren jullie de bedrijfskleding met logo?

Er zijn verschillende technieken beschikbaar, zoals zeefdruk (goedkoop, maakt snel en eenvoudig meerkleurenlogo's mogelijk), full colour bedrukking (voor complexere ontwerpen die verschillende tinten vereisen) of digitale transfer (voor een hogere kwaliteit van het resultaat), maar elk stuk is uniek door zijn materialen en samenstelling. Op elke productpagina vindt u de ingeschakelde opties voor elk product en als u vragen heeft, helpen we u graag verder.

Waarmee zijn deze artikelen goed te combineren?

Omdat er een divers aantal producten in deze categorie te vinden is, zal het ook gemakkelijk zijn om ze te combineren met bijvoorbeeld notitieboekjes, pennen met logo, rugzakjes of tote bags om een compleet combinatiepakket te geven aan klanten, als welkosmtpakket voor nieuwe medewerkers of als relatiegeschenk tijdens beurzen en evenementen.

Waarom zou ik textiel bedrukken als promotieartikelen?

Kleding is om verschillende redenen een van de meest populaire relatiegeschenken. Ten eerste zorgen ze op advertentieniveau voor een grote zichtbaarheid door aanzienlijke bedrukkingsgebieden en gevarieerde kleuren te hebben en zijn ze geschikt voor vele doelgroepen. Daarnaast kunnen ze dienen als werkuniform, hetzij om op het kantoor te dragen of om jezelf te beschermen tegen de kou buiten.

Is er een minimale afname voor bedrijfskleding?

Ja, de minimale afname is 25 stuks. We moeten een limiet stellen aan de bestelling omdat we met maatwerk werken, dus de kosten voor het maken van een paar promotionele kledingstukken zouden erg hoog zijn. Daarom zetten we deze eis op aankopen. Dit systeem stelt ons echter in staat kwantumkortingen aan te bieden op onze volledige catalogus (of het nu gaat om poloshirts, sportshirts met logo, jassen). Op deze manier zal, naarmate het bestelde volume groter en groter wordt, de prijs per eenheid steeds goedkoper worden.

Wat is de levertijd voor bedrukte bedrijfskleding?

De levertijd voor bedrijfskleding met een logo is 6 tot 8 werkdagen, zonder bedrukking is dit 2 tot 3. Dit kan variëren afhankelijk van de gekozen merchandising. Zodra u het bestand invoert en bedrukking, kleur en aantal kiest, ziet u de schatting aan de rechterkant. Dit komt overeen met onze standaardservice, die gratis is en waarvan de tijd moet worden geteld vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische voorbeeld van het artikel dat per e-mail wordt verzonden.


★ Reviews