Bekijk ons uitgebreide assortiment aan producten om veilig te werken. Zo kun je bij ons veiligheidshesjes bedrukken. Ideaal voor omstanders om te zien namens welk bedrijf jouw werknemer werkt. Je treft in de collectie ook noodhamers, fietslampjes, EHBO-sets en rookmelders aan. Alles om de veiligheid op kantoor en van jouw medewerkers te waarborgen! Ieder product is te bedrukken met logo.


Reflecterende veiligheidshesjes · Zichtbaarheidsartikelen · EHBO-sets · Pillendoosje met logo · Gezondheidsartikelen · Meer producten

Items 1 van 39 van 56 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Pillendoosje Elipse

  Ovaal pillendoosje met drie vakjes
  Je kunt deze pillendoosjes bedrukken met je logo, zodat klanten dagelijks aan jouw merk herinnerd worden. Ideale merchandising voor bedrijven in de zorgsector.

  Prijs vanaf: € 0,08
 • Veiligheidsvest

  Veiligheidsvesten met opdruk
  Deze veiligheidsvesten om te bedrukken met een bedrijfslogo, zijn zeer geschikt om als promotie artikel uit te delen op beurzen, congressen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,79
 • Veiligheidsvest Mini

  Veiligheidsvest met opdruk voor kinderen
  Laat deze reflecterende veiligheidsvesten voor kinderen bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als reclame geschenk tijdens promotionele activiteiten.

  Prijs vanaf: € 1,36
 • Set met fietsverlichting

  2 fietslampjes als relatiegeschenk
  Set met 2 fietslampjes, een rode en een witte, in een doosje dat bedrukt kan worden me je bedrijfslogo. Een leuk relatiegeschenk voor fietsliefhebbers.

  Prijs vanaf: € 1,84
 • Reflecterende armband VisiBand

  Lichtgevende band om gezien te worden
  Deze reflecterende armband voorzien van 2 ledlampjes kan bedrukt worden met je bedrijfslogo om te gebruiken als merchandising of relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,07
 • Reflecterende armband VisiPulse

  Een armband om gezien te worden
  Deze reflecterende armband wordt gebruikt om de zichtbaarheid van mensen op straat te verhogen en kan bedrukt worden als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,24
 • Noodlamp Luzy

  Promotie noodlamp voor in de auto
  Mooie zaklamp om te bedrukken met je logo. Voorzien van een magneet en te gebruiken als noodlamp in de auto. Een nuttig relatiegeschenk voor onderweg.

  Prijs vanaf: € 0,94
 • Noodlamp Attention

  Noodlamp promotieproduct
  Deze noodverlichting is een nuttig reclameartikel dat je klanten mee zullen nemen in de auto om hun positie aan te geven tijdens noodgevallen.

  Prijs vanaf: € 3,63
 • EHBO-set MiniMed

  Goedkoop EHBO-setje voor reclame
  Dit eenvoudige EHBO-setje dat bedrukt kan worden met het logo of de naam van je bedrijf, is een ideaal bedrijfspromotie artikel voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 1,31
 • EHBO-set MediBag

  EHBO-reissetje als relatiegeschenk
  Dit eerstehulpsetje zit in een elegante rode etui en bevat alles wat je nodig hebt bij ongelukjes. Een nuttig relatiegeschenk om te bedrukken.

  Prijs vanaf: € 5,65
 • EHBO-set MediCare

  EHBO-set met opdruk voor reclame
  Deze elegante EHBO-set bevat al het eerstehulpmateriaal dat je nodig heb. Laat dit promotionele geschenk bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 2,09
 • EHBO-set Emergency

  EHBO-verbandtrommel
  Deze verbandtrommel om te bedrukken met een bedrijfslogo is een nuttig relatiegeschenk dat je klanten altijd bij de hand zullen hebben.

  Prijs vanaf: € 2,63
 • EHBO-set DocKit

  Promotionele EHBO-set in blik
  EHBO-kits zijn een veelgebruikt promotioneel artikel om aan klanten te geven. Dit model zit in een leuk blikje dat bedrukt kan worden.

  Prijs vanaf: € 1,72
 • EHBO-set MedKit

  Eerstehulpset met logo
  Deze etui bevat een heel complete EHBO-set om als relatiegeschenk aan klanten te geven tijdens bedrijfsevenementen en reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 3,01
 • Tandenborstel PocketBrush

  Opvouwbare tandenborstel met logo
  Deze opvouwbare tandenborstels kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo en zijn daarom ideaal als merchandising of reclamegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,23
 • Pleisters BandAid

  Pleisters in een plastic doosje
  Dit plastic doosje bevat vijf pleisters en kan bedrukt worden met het logo van je bedrijf om als promotie geschenk aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Papieren zakdoekjes Sneeze

  Papieren zakdoekjes met opdruk
  Als je op zoek bent naar een goedkoop en origineel promotieartikel, zijn deze papieren zakdoekjes met opdruk een goede keuze.

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Rookmelder SmokeGuard

  Een nuttig relatiegeschenk voor klanten
  Als jouw bedrijf werkzaam is in de bouw of een industriële omgeving, kan deze rookmelder met logo een heel interessant relatiegeschenk zijn.

  Prijs vanaf: € 3,89
 • Blusdeken Protect

  Relatiegeschenk blusdeken
  Hoewel blusdekens zeldzaam zijn als relatiegeschenk, zijn ze heel interessant voor de juiste doelgroep. Bovendien kunnen ze bedrukt worden met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 7,44
 • Noodhamer SaveGuard

  Goedkope noodhamer voor in de auto
  Dit goedkope promotieartikel is een multifunctionele noodhamer. Laat hem bedrukken met je logo voor een hogere merkzichtbaarheid.

  Prijs vanaf: € 1,55
 • Noodhamer MultiHammer

  Multifunctionele zaklamp voor reclame
  Dit 9-in-1 promotieproduct is het meest multifunctionele relatiegeschenk uit onze collectie, inclusief hamer, zaklamp, mes, schaar... Altijd verrassend.

  Prijs vanaf: € 5,77
 • Nooddeken EmerBlank

  Deken om lichaamswarmte te behouden
  Deze promotionele nooddeken is een bedrijfsgeschenk om in de auto te leggen om in geval van een ernstig ongeval het slachtoffer warm te houden.

  Prijs vanaf: € 0,90
 • Tandenborstel Colors

  Gekleurde tandenborstel voor reclame
  Deze tandenborstels om te bedrukken met je bedrijfsnaam, zijn een ideaal klantengeschenk op beurzen met betrekking tot gezondheid en welzijn.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Lampje NightVision

  Veiligheidslicht in verschillende kleuren
  Een origineel en goedkoop reclame artikel om te bedrukken. Met dit veiligheidslicht aan hun rugzak, zullen je klanten beter zichtbaar zijn.

  Prijs vanaf: € 0,31
 • Veiligheidsset Roadster

  De meest complete powerbank voor in de auto
  Deze powerbank van 1.400mAh om te bedrukken, is een relatiegeschenk met diverse extra accessoires die heel nuttig kunnen zijn bij verkeersongevallen.

  Prijs vanaf: € 14,49
 • Armband Vision

  Sportieve armband van lycra
  Deze armbanden om te bedrukken, zijn heel interessant als sportief relatiegeschenk. De reflecterende delen verminderen de risico’s tijdens het sporten.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Lampje NightVision Tube

  Lichtstok voor reclame
  Deze promotionele gadget kun je aan een rugzak of jas hangen, zodat ongelukken onderweg voorkomen kunnen worden. Een nuttig klantengeschenk met logo.

  Prijs vanaf: € 1,23
 • Reflecterende armband VisiSoft

  Bedrukt polsbandje met zachte binnenkant
  Reflecterende armbandjes zijn nuttige relatiegeschenken voor in de sportwereld. Deze hebben een zachte voering en je kunt de polsbandjes bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Hoofdlampje Nightview

  Waterbestendige zaklamp met logo
  Deze lampjes zijn ideale relatiegeschenken voor klanten die ‘s avonds sporten. Met verstelbaar riempje om de handen vrij te houden. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

  Prijs vanaf: € 1,56
 • Sleutelhanger Visifant

  Sleutelhanger met zacht olifantje
  Deze sleutelhangers zijn leuke promotie artikelen voor klanten met kinderen. De olifantjes zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en je kunt de sleutelhanger bedrukken.

  Prijs vanaf: € 1,37
 • Reflecterende sleutelhanger Bear

  Bedrukte sleutelhanger met beervorm
  Deze schattige sleutelhangers zijn promotie artikelen waar kinderen dol op zullen zijn. Het beertje geeft licht in het donker en kan bedrukt worden met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Reflecterende sleutelhanger Fluohome

  Reflecterende sleutelhanger met logo
  Dit zijn leuke promotie artikelen voor makelaars. Je kunt de sleutelhanger bedrukken met je logo en het reflecterende huisje staat symbool voor het nieuwe huis.

  Prijs vanaf: € 0,18
 • EHBO-set TravelAid

  Bedrukte eerstehulpset voor reclame
  Deze compacte EHBO-set bevat allerlei benodigdheden voor noodgevallen. Je kunt het tasje bedrukken met je bedrijfslogo. Ideale merchandising voor bedrijven.

  Prijs vanaf: € 1,54
 • Hoofdlamp Headlight

  Reclame lampjes voor sportievelingen
  Voor de nachtelijke sporters onder ons zijn deze hoofdlampjes ideale relatiegeschenken. Bedruk ze met je logo zodat jouw merk zichtbaar is tijdens het sporten.

  Prijs vanaf: € 2,30
 • Zaklamp Cord

  Hoofdlampje met band, gesp en logo
  Dankzij het bevestigingssysteem van deze lamp heb je altijd je handen vrij in het donker. Bedrukt met je logo is het ideale merchandising voor sportevenementen.

  Prijs vanaf: € 4,83
 • Noodhamer Visible

  Noodhamer met 3 functies voor in de auto
  Draag bij aan de veiligheid van werknemers en klanten door ze deze multifunctionele noodhamer met logo als relatiegeschenk te geven. Handig voor in de auto.

  Prijs vanaf: € 3,46
 • Driehoekige reflecterende sleutelhanger

  Sleutelhanger met veiligheidsdriehoek
  Ben je op zoek naar relatiegeschenken die verwijzen naar verkeersveiligheid? Laat de lichtgevende gevarendriehoek van deze sleutelhanger bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,15
 • Fietsverlichting Duo

  2 x led-fietslampjes met logo
  Zoek je relatiegeschenken die de veiligheid van je klanten waarborgen? Deze set met fietslampjes zorgt dat ook ‘s nachts voor goede zichtbaarheid op de weg.

  Prijs vanaf: € 1,73
 • Reflecterende armband Elastic

  Verstelbare reflecterende armbandjes met naam
  Laat deze reflecterende armbandjes bedrukken en niet alleen jij bent zichtbaar, maar ook je merk. Ideale merchandising die je kunt verstellen en bedrukken!

  Prijs vanaf: € 0,57

Items 1 van 39 van 56 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >