Bekijk ons uitgebreide assortiment aan veiligheidsartikelen bedrukken Zo kun je bij ons veiligheidshesjes bedrukken. Ideaal voor omstanders om te zien namens welk bedrijf jouw werknemer werkt. Je treft in de collectie ook noodhamers, fietslampjes, EHBO-sets en rookmelders aan. Alles om de veiligheid op kantoor en van jouw medewerkers te waarborgen! Ieder product is te bedrukken met logo.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 122

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 122

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER VEILIGHEIDSPRODUCTEN BEDRUKKEN

Wat voor producten kan ik hier vinden?

In deze sectie vindt u gepersonaliseerde veiligheidsproducten die zijn ontworpen om zowel als zakelijk detail te leveren aan klanten of voor de werknemers zelf. Op het gebied van werk kunnen we veiligheidshesjes bedrukken. Dan zijn er EHBO-sets, die op bepaalde momenten erg handig kunnen zijn. Daarnaast ziet u promotionele pillendoosjes, een van de stergeschenken in apotheken en andere gerelateerde entiteiten. Er is ook geen tekort aan geschenken die verband houden met zichtbaarheid, zoals reflecterende armbanden of sleutelhangers. Ten slotte zijn er andere gezondheidsgerelateerde alternatieven zoals tandenborstels of pleisters.

Wat is de levertijd van veiligheids merchandising?

Het hangt af van het product. Sommige, zoals pillendozen, kunnen bij edrukking 3-6 werkdagen duren. De levertijd wordt beïnvloed door zowel het type merchandising als de bedrukking. Gewoonlijk is de termijn voor standaardzendingen 7 tot 10 werkdagen. In elk geval ziet u in het productbestand, de schatting wanneer u kleur, bedrukkingstechniek en hoeveelheid kiest. Deze gegevens moeten altijd worden geteld vanaf het moment dat het te verzenden grafische voorbeeld definitief is goedgekeurd. Als u tijd wilt besparen, nodigen wij u uit om ons te vragen naar onze snelle transportservice.

Krijg ik een digitaal voorbeeld toegestuurd?

Ja. Of u nu kiest voor pillendoosjes met logo of vesten of een ander producten. Om te beginnen kunt u, wanneer u het budget opvraagt ​​voor uw gewenste relatiegeschenk, uw logo toevoegen. Binnen 24 werkuren sturen we je een virtuele proef zodat je een simulatie kunt zien van hoe het item eruit zou zien met de personalisatie.Op deze manier kun je het eindresultaat zien voordat je het koopt en we kunnen u betere aanbevelingen doen voor uw bestelling. Evenzo moet worden opgemerkt dat we geen fysieke previews met het logo sturen, maar u kunt ons vragen naar de mogelijkheid om er een te ontvangen zonder bedrukking.

Is er een minimale afname voor veiligheidsproducten?

We hebben niet de mogelijkheid om hele kleine bestellingen te doen. Omdat het een geïndividualiseerde productie betreft, zijn de kosten voor het maken van een paar eenheden erg hoog, dus dat zou een impact hebben op de uiteindelijke prijs en daarom moeten we een minimum vaststellen. Dit zijn meestal 25 eenheden (te raadplegen bij elk product). Dit systeem stelt ons in staat om de prijs per eenheid te optimaliseren naarmate de bestelling groter is. Op deze manier stellen we kwantumkortingen in in onze hele winkel, waardoor we een groter publiek kunnen bereiken met een lagere prijs. Als u desondanks een specifiek verzoek heeft met betrekking tot het aantal eenheden, zal ons klantenserviceteam u adviseren over alles wat u nodig heeft.


★ Reviews