Kantoorartikelen laten bedrukken is een effectieve manier om de zichtbaarheid van een merk binnen het bedrijf van klanten te vergroten. Deze relatiegeschenken liggen op het bureau van de medewerkers, die elke keer wanneer ze deze gebruiken of simpelweg hun blik op het tafelblad richten, jouw bedrijfslogo zien. In onze collectie vind je diverse kantoorbenodigdheden om te bedrukken met een logo en daarna aan klanten of werknemers te geven. Het assortiment varieert van de typische bedrukte muismatten tot de modernste rekenmachines. We zijn er zeker van dat je hier het ideale promotiemateriaal voor jouw kantoor zult vinden om weg te geven in de volgende marketingcampagne.


Rekenmachines · Muismatten · Visitekaarthouders · Meetlat · Pennenhouders · Meer kantoorartikelen

Items 1 van 39 van 65 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Rekenmachine BasiCal

  Design rekenmachines voor promotie
  Deze bedrijfsrekenmachines met een aantrekkelijk design kunnen bedrukt worden met je logo om als promotioneel geschenk aan klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 1,29
 • Rekenmachine ClearKey

  Transparante rekenmachines voor reclame
  Deze design rekenmachines zijn gemaakt van doorzichtig plastic en werken op zonne-energie. Bedruk ze met je logo en gebruik ze als reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 1,67
 • Rekenmachine DigiCal

  Promotie rekenmachine voor bedrijven
  Elegant model rekenmachine om te bedrukken met je bedrijfslogo. Ideaal als merchandising of relatiegeschenk voor klanten en personeel.

  Prijs vanaf: € 2,13
 • Rekenmachine DeskCal

  Rekenmachine met opdruk voor bedrijven
  Elegante rekenmachine om te bedrukken met je logo. Ideaal als merchandising of klassiek relatiegeschenk tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 2,87
 • Kaarthouder SilconCase

  Siliconen kaartjeshouder met logo
  Eenvoudige siliconen kaartjeshouders om op de achterkant van een smartphone te plakken. Laat ze bedrukken met je logo en gebruik ze als reclameartikel.

  Prijs vanaf: € 0,21
 • Visitekaarthouder MobileCase

  Lanyard met kaarthouder voor reclame
  Lanyard om rond de nek te hangen, inclusief kaarthouder om snel en gemakkelijk de visitekaartjes in de verschillende vakjes op te bergen.

  Prijs vanaf: € 0,51
 • Visitekaarthouder AluCase

  Aluminium visitekaarthouders voor bedrijven
  Dit model visitekaarthouder is een reclameartikel gemaakt van hoogwaardig aluminium en kan gepersonaliseerd worden met een full colour logo of lasergravure.

  Prijs vanaf: € 0,57
 • Kaarthouder ClassiCase

  Verchroomde visitekaarthouder met opdruk
  Binnen de corporatieve merchandising zijn bedrukte visitekaarthouders een klassiek bedrijfscadeau voor personeel om hun visitekaartjes in mee te nemen.

  Prijs vanaf: € 1,51
 • Muismat Image

  Muismat met fotohouder
  Muismat voor de computer met een gleuf om een foto in te schuiven. Ideaal om als origineel reclamegeschenk aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 1,14
 • Balpen met meetlat Mensura

  Zo heb je altijd een meetlat bij de hand
  De huls van deze te bedrukken reclame balpen is een echte houten meetlat. Een ideaal reclame geschenk voor klanten uit de bouwsector.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Liniaal Loop

  Liniaal met vergrootglas voor reclame
  Deze met een bedrijfslogo te bedrukken liniaal is 15 cm lang en voorzien van een vergrootglas. Ideaal als promotieartikel voor reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 0,17
 • Pennenhouder Curve

  Te bedrukken pennenhouder met kalender
  Pennenhouder met kalender, klok en thermometer om te bedrukken met je logo. Ideaal als bedrijfsgeschenk of reclameartikel voor klanten en medewerkers.

  Prijs vanaf: € 2,69
 • Ledlampje Alucapsule

  Schommelend bureaulampje voor reclame
  Dit lampje is ontworpen om je merkzichtbaarheid te vergroten op het bureau van je klanten. Een ideaal promotieartikel voor je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 3,04
 • Pen met houder Budget

  Pennenstandaard met pen en opdruk
  Als je klanten bij jouw bedrijf vaak formulieren in moeten vullen en hiervoor om een pen vragen, is deze balpen met pennenstandaard onmisbaar voor op kantoor.

  Prijs vanaf: € 0,63
 • Pen met pennenstandaard Metalised

  Pen met metalen standaard
  Deze pen is voorzien van een standaard en een kettinkje en is ideaal om op kantoor door klanten te laten gebruiken. Kan bedrukt worden met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 3,12
 • Memoclip Castellets

  Set memoclips voor op bureau
  Deze leuke set memoclips bestaat uit een magnetische basis om te bedrukken en clips in de vorm van poppetjes. Leuk voor op kantoor en als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,45
 • Memoclip Block

  Memoclip met opdruk
  Dit klemmetje voor foto's of notities is een veelvuldig gebruikt promotieartikel. Laat het door ons bedrukken met je logo en gebruik het als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Memoclip Love

  Hartvormige memoclip
  Als je op zoek bent naar een goedkoop bedrijfscadeau met een hoge merkzichtbaarheid, is deze clip met hartvormige standaard een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 0,36
 • Trofee met wereldbol

  Trofee met glazen wereldbol voor reclame
  Een ideaal bedrijfscadeau voor klanten en personeel als waardering voor hun verleende diensten. Geef ze deze te bedrukken trofee met glazen wereldbol.

  Prijs vanaf: € 4,93
 • Presse-papier Globe

  Presse-papier met wereldbol
  Dit is een mooie presse-papier bestaande uit een glazen wereldbol en een basis die bedrukt kan worden met een bedrijfslogo. Leuk als relatiegeschenk!

  Prijs vanaf: € 6,96
 • Presse-papier Bubble

  Gepersonaliseerde glazen bol presse-papier
  Gepersonaliseerde presse-papiers zijn een zeer origineel relatiegeschenk voor op kantoor. Deze versie bestaat uit een glazen halve bol in een mooie doos!

  Prijs vanaf: € 3,41
 • Bureauset DeskSet

  Doosje met kantoorartikelen
  Dit doosje is een leuk reclameproduct voor op beurzen en evenementen. Het bevat verschillende kantoorartikelen en kan bedrukt worden met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 1,52
 • Anti-stress Zen

  Set stressballen voor publiciteit
  Deze promotionele geschenk bestaat uit een met je bedrijfslogo te bedrukken basis en twee metalen ballen om de stress van je klanten te verminderen.

  Prijs vanaf: € 6,77
 • Gum Duo

  Gum met puntenslijper
  Dit reclameartikel is bedoeld voor een jong publiek. Deze gummetjes met puntenslijper kunnen in het midden bedrukt worden met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Wereldbol Voyager

  Leuke wereldbol van kurk
  Op deze wereldbol met je logo kunnen klanten markeren welke landen ze bezocht hebben. Een origineel relatiegeschenk dat ze zeker zal verrassen.

  Prijs vanaf: € 21,49
 • Bureaulamp Forecast

  Bureaulamp met weerstation
  Deze opvouwbare lamp om te bedrukken, is een interessant relatiegeschenk dat je klanten op kantoor op hun bureau kunnen zetten.

  Prijs vanaf: € 15,03
 • Bureaulamp Energy

  Lamp met draadloze oplaadfunctie
  Deze gadget om te bedrukken, is een combinatie van een bureaulamp en een draadloze oplader. Het laatste snufje wat betreft technologische relatiegeschenken.

  Prijs vanaf: € 15,03
 • Fotolijst Bamboo Plus

  Fotolijst met weerstation
  Deze technologische gadget is een fotolijst en een weerstation in één. Met dit relatiegeschenk weten je klanten altijd wat voor weer er op komst is.

  Prijs vanaf: € 7,49
 • Wereldkaart Voyager

  Kras-wereldkaart als relatiegeschenk
  Deze wereldkaart waarop je landen open kunt krassen, is een ideaal promotieartikel voor reislustige klanten. De koker kan bedrukt worden met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 2,75
 • Kalender Bamboo

  Houten bureaukalender met logo
  Originele houten tafelkalender voor op kantoor. Laat dit promotionele artikel bedrukken met je logo en gebruik het als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 5,55
 • Bureaulamp Slim

  Inklapbare lamp voor thuis of op kantoor
  En lamp die niet op het lichtnet hoeft worden aangesloten, is altijd handig. Daarom hebben we deze COB-lamp als relatiegeschenk in onze collectie opgenomen.

  Prijs vanaf: € 4,87
 • Leeslamp Curve

  Bedrukt leeslampje met klem
  Deze handige bureaulamp met bedrijfslogo zal zeker bij je klanten in de smaak vallen. Dankzij de klem kun je deze promotie artikelen overal aan vast klemmen.

  Prijs vanaf: € 6,12
 • Fotolijst Alu

  Stijlvolle fotolijstjes met logo
  Gebruik deze stijlvolle fotolijstjes bedrukt met je bedrijfslogo als relatiegeschenken voor klanten of promotie artikelen voor puntenprogramma’s of acties.

  Prijs vanaf: € 1,34
 • Fotolijst Aluver

  Fotolijst met logo voor klanten
  Zowel aan de boven- als aan de onderzijde kun je deze elegante fotolijstjes als relatiegeschenk bedrukken met een laserlogo of reclameboodschap van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 1,30
 • Memoklem Notch

  Memoclip met telefoonhouder
  Deze handige memoclips kun je ook gebruiken als verticale telefoonhouder. Met deze verrassende relatiegeschenken met logo blijft het bureau van klanten netjes.

  Prijs vanaf: € 2,12
 • Liniaal Clip

  Liniaal van 15cm met clip
  Deze liniaal is ideale merchandising voor op beurzen en evenementen. De liniaal heeft een grappig design met een handige clip om papieren bij elkaar te houden.

  Prijs vanaf: € 0,14
 • Liniaal 25cm

  Liniaal van 25cm met logo voor reclame
  Deze linialen van 25cm hebben extra veel ruimte voor een logo en je kunt er lange lijnen mee tekenen. Ideale merchandising voor op evenementen en beurzen.

  Prijs vanaf: € 0,18
 • Liniaal 30cm

  Liniaal van 30cm met logo voor reclame
  Deze liniaal van 30cm is de langste uit de collectie. Dankzij de grote beschikbare ruimte kun je deze promotie artikelen laten bedrukken met een enorm logo.

  Prijs vanaf: € 0,22
 • Rekenmachine DeskCal Light

  Stijlvolle solar rekenmachine voor bedrijven
  Je zult ervan versteld staan hoe vaak we nog rekenmachines gebruiken. Dit stijlvolle model werkt op zonne-energie. Ideaal om te gebruiken als merchandising.

  Prijs vanaf: € 2,68

Items 1 van 39 van 65 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >