Desinfecterende handgel bedrukken is een manier om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en onbewuste reclame te maken. Binnen deze categorie vind je diverse flesjes hydroalcoholische handgel met logo terug die je kunt personaliseren met je bedrijfslogo. Of je deze nu uitdeelt aan je medewerkers, klanten of zakenrelaties: dit item komt hoe dan ook van pas. Je vindt hier ook desinfecterende doekjes en navulflesjes terug. Allen van handig pocketformaat om zo eenvoudig mee te nemen.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Paars
Doorzichtig
Minimale afname
overige filters

17 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

17 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HYDROALCOHOLISCHE GEL BEDRUKKEN

Waarom hydroalcoholische gel voor bedrijven weggeven?

We denken echter dat het leveren van promotieartikelen die hen helpen besmetting te voorkomen, een manier zal zijn om hen te bereiken. Ook nu er een vaccin is blijft de essentie van hygiene belangrijk. Daarom kan reclame voor hydro-alcoholische gels een goed cadeau zijn voor uw klanten, aangezien ze aan één kant zijn bedrukt met het logo, waardoor het merk zichtbaar wordt, ze altijd bij zich worden gedragen en het is ook een goedkoop product. Als alternatief voor gepersonaliseerde antibacteriële gelflessen kun je ook dozen vochtige doekjes of sachets met zeep met het logo erop weggeven.

Is er een minimale afname voor hydroalcoholische gel?

De limiet voor de aankoop van gepersonaliseerde antibacteriële gels is 25 stuks, maar als er een grotere hoeveelheid wordt gekocht, zal de prijs per eenheid veel lager zijn. Dit komt omdat de vaste kosten van het laten draaien van de drukmachines de prijs voor een paar eenheden hoger maken. Dit is, net als de doekjes of de gepersonaliseerde mondkapjes een ideaal item voor gebruik als een relatiegeschenk voor apotheken, medische centra en andere soorten bedrijven met betrekking tot gezondheid en hygiëne, dus het is belangrijk om voorraad te hebben.

Hoe gebruik je de hydroalcoholische gel en de desinfecterende doekjes?

Wat betreft het gebruik van desinfecterende gel of gepersonaliseerde hydroalcoholische doekjes, zijn er een aantal gebruiksaanbevelingen waarmee rekening moet worden gehouden. Het is belangrijk om 20 tot 30 seconden te wassen, goed te wrijven en volledig te laten drogen (vooral als het gekookt gaat worden). Altijd gebruiken na het aanraken van een reling of knop. Was bij thuiskomst je handen met water en zeep. Het spreekt voor zichzelf.

Wat is antibacteriële gel en waar dient het voor?

Hydro-alcoholische gels zijn een product dat wordt gebruikt om handen te reinigen die tussen de 60% en 85% alcohol bevatten, waardoor het de bacteriën en virussen die erop worden aangetroffen, doodt. Dit antibacteriële artikel kan worden gebruikt als aanvulling op hygiënische maatregelen om infecties zoals het coronavirus te voorkomen. In onze collectie antibacteriële gels voor reclame vindt u verschillende modellen in verschillende maten, van de kleinste zodat uw klanten ze in hun zak kunnen dragen en regelmatig kunnen gebruiken. In alle gevallen worden onze hydroalcoholische en handgels gepersonaliseerd met het bedrijfslogo om te gebruiken als onderdeel van de merchandising.

Wat zijn de verzendvoorwaarden voor hydroalcoholische gel?

De verzendkosten van onze hydro-alcoholische gels, gepersonaliseerde desinfectiedoekjes en zeefdrukzeep met het bedrijfslogo zijn gratis, ongeacht de bestelde hoeveelheid. Dit is inbegrepen bij de standaardservice. Levertijden zijn van 3 tot 5 dagen voor bestellingen zonder bedrukking, en van 6 tot 8 dagen voor bestellingen met markering. Voor het geval ze dringend nodig zijn, hebben we ook een snelle transportservice om het te bezorgen op de dag dat het nodig is. Neem contact met ons op en wij informeren u over alle bijbehorende voorwaarden.

Kan ik de gel ook bestellen zonder opdruk?

Ja, het is mogelijk dat u een grote hoeveelheid van deze ontsmettingsproducten nodig heeft en daarom bieden wij u de mogelijkheid om de aankoop te doen zonder de bedrukking van het product, dus goedkoper en met een snellere levering. Maar als u overweegt een bestelling met een zeer groot volume te plaatsen, is het raadzaam eerst contact met ons op te nemen om de beschikbaarheid van de voorraad te controleren. Zo kunnen wij u helpen en u indien nodig de beste alternatieven aanbieden. Dit geldt natuurlijk ook voor de rest van de veiligheidsartikelen voor covid-19.


★ Reviews