Laat bij ons een zakmes bedrukken als elegant en tegelijkertijd nuttig relatiegeschenk. Onze zakmes logo is gemaakt van hoogwaardig metaal. Zo kan je het zakmes met logo bedrukken via de zeefdruktechniek. Doordat je deze zakmessen aan je sleutelbos kunt hangen, geeft dit ook nog eens zichtbaarheid van je merk. Overigens kun je ook sleutelhangers bedrukken met logo. Binnen ons aanbod vind je een grote variëteit aan zakmessen. Van eenvoudige versies tot aan de typische Zwitserse zakmes!


Kleuren
Bruin
Zwart
Rood
Naturel
Zilver
Minimale afname
overige filters

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN ZAKMES BEDRUKKEN

Voor welke doelgroep zijn zakmessen een goed promotieartikel?

Omdat de zakmessen vrij veelzijdig en functioneel zijn is het in principe handig voor iedereen. Daarnaast is het perfect voor avonturiers en mensen die graag kamperen. Dan is een multitool zakmes niet te missen! Combineer het bijvoorbeeld met een smartwatch bedrukken, een stappenteller of activitytracker is ook perfect voor een actieve avontuurlijke doelgroep. Kom je er toch niet helemaal uit na onze suggesties, dan staat onze klantenservice altijd klaar met persoonlijk advies.

Wat voor varianten aan zakmessen kan ik hier bedrukken?

We hebben verschillende zakmessen in ons assortiment. Naast onze goedkopere varianten is een van de meest aantrekkelijke alternatieven, de Pocketblade, een kleine pocket sleutelhanger die in elke zak past. Als u op zoek bent naar een meer conventioneel model maar met een lage prijs, dan is er de Inox, heel eenvoudig en gemaakt van staal. Dan hebben we enkele multifunctionele zakmessen, zoals de multipocket (met 7 functies), de Minimax (met een klein formaat) of de Maitre, de laatste is gemaakt van hout. Laat je verassen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Kan ik de zakmessen zonder bedrukking bestellen?

Ja, op elke specifieke productpagina, in de personalisatiesectie, vindt u de optie zonder bedrukking. Hierdoor kunt u sneller een aankoop doen doordat het logo niet hoeft te worden verwerkt en is de verzendtijd natuurlijk verkort. Het kan zijn dat uw bedrijf al eigen procedures heeft voor het maken van prints, waardoor u alleen de artikelen nodig heeft. We raden in ieder geval altijd aan om corporate merchandising te personaliseren om hun reclame-effect zo effectief mogelijk te maken en potentieel nieuwe klanten te kunnen trekken. Dit geldt natuurlijk ook voor de zakmessen bedrukken!

Hoe wordt een zakmes bedrukt?

De meest gebruikelijke methode om het logo op een zakmes te verwerken, is lasergraveren. Deze techniek integreert jouw logo of de naam op het handvat. Daarnaast is het erg kwalitatief goed en zal het daarom een blijvend resultaat zijn. Ook geeft het een serieuzere en formelere uitstraling. Het is een van de aanbevolen technieken omdat de kosten hoger zijn dan bijvoorbeeld zeefdruk of digitale print. Als alternatief, als u op zoek bent naar een logo dat meer aandacht trekt, hebben we tampondruk en andere technieken (afhankelijk van het product) voor meer kleurrijke afbeeldingen en logos.

Wat is de levertijd van een zakmes met logo?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus van onze online shop. Gemiddeld is de levertijd van een zakmes bestelling meestal 5 tot 7 werkdagen, altijd te rekenen vanaf de bevestiging dat het ontvangen virtuele voorbeeld van de zakmes met het logo goedgekeurd is. Voor het geval u deze verzendtijd wilt verkorten, hebben wij onze spoed verzendingservice. (2 tot 4 werkdagen). Zonder bedrukking is de levertijd voor zakmessen 4 tot 6 werkdagen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u door het volledige proces te helpen.

Is er een minimale bestelling voor de relatiegeschenken zakmes?

Voor al onze producten geldt er een minimale bestelling. Dit heeft te maken met het feit dat we met op maat gemaakt productie werken. Dit maakt het voor kleine bestellingen een stuk duurder voor ons en voor jou. Daarom werken we met een minimale bestellingshoeveelheid van 25 stuks voor de zakmessen. Dit kan varieren per product. Daarom raden wij altijd aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de minimale hoeveelheid te vinden. Daarnaast werken we met kwantumkortingen voor grotere bestellingen waardoor de prijs per stuk minder is. Vraag onze klantenservice voor de voorwaarden.


★ Reviews