Een sportshirt bedrukken met logo? Gift Campaign helpt je daar graag bij! Of je nu bedrukte sportshirts met logo zoekt voor je team, als sportschool merchandising of voor een sportief evenement waaraan jij als bedrijf mee doet: wij hebben een groot assortiment. Een sportshirt noem je ook wel een technisch T-shirt en zijn ideaal voor sporters. Een must als onderdeel van je marketingstrategie. Hiermee krijgt jouw logo meer zichtbaarheid en brand awareness genereren bij potentiële nieuwe klanten.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Paars
Fuchsia
Materialen
Geslacht
Gramgewicht
Merken
Minimale afname
overige filters

17 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

17 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN SPORTSHIRT BEDRUKKEN MET LOGO

Kan ik bij Gift Campaign sportshirts bedrukken?

Uiteraard! Wij helpen je bij Gift Campaign graag bij het zoeken en bedrukken van een mooi sportshirt met logo. Al onze sportshirts zijn van hoge kwaliteit en ideaal om in te sporten. Wij hebben rekening gehouden met diverse doelgroepen, stijlen en uiteraard budgetten. Zo kun je bij ons een goedkoop sportshirt bedrukken, maar ook een meer luxe variant met meer features. We hebben sportshirts speciaal voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast tref je in onze collectie technische shirts aan met korte of lange mouwen, geschikt voor diverse seizoenen.

Hoe bedrukken jullie de sportkleding met logo?

Wil je bij ons een sportshirt bedrukken, we hebben diverse technieken waarmee we jouw shirt kunnen bedrukken. We willen er twee in het bijzonder uitlichten. De eerste is de zeefdruktechniek. Hierbij maken we gebruik van een gespannen gaas, waarop diverse inkten worden aangebracht (één voor elke kleur van het logo). Deze techniek is snel en voordelig. Het is een van de meest populaire technieken voor al onze bedrijfskleding met logo. De andere techniek die we veel hanteren is de transfer techniek. Hiermee kunnen we verschillende kleuren printen, voor een prachtig esthetisch resultaat. Je ziet bij ieder individueel item de specifieke afdrukopties. Neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice.

Wat is de levertijd van bedrukte sportshirts met logo?

Onze standaard bezorgservice, heeft een geschatte aankomst van 7 tot 8 werkdagen voor modellen die aanpassing inhouden (het is verminderd in het geval van het niet nodig hebben van het logo). Deze periode moet worden geteld uit de uiteindelijke bevestiging van het grafische monster dat met het ontwerp uit het product wordt verzonden. Evenzo moet rekening worden gehouden met dat deze dagen kan varieren, afhankelijk van het gekozen model. Binnen de pagina ziet u hun schatting wanneer u kleur, markering en kwantiteit selecteert.

Wat betekent het dat een shirt technisch is?

Een technisch T-shirt (oftewel een sportshirt) houdt simpelweg in dat deze is ontworpen om in te sporten. Zoals hardlopen of trainen in de gym. De samenstelling van een technisch T-shirt is ontworpen om ademend te zijn. Wanneer je sport zweet je. Door de ademende eigenschap van het sportshirt, krijgt het zweet de kans om afgevoerd te worden. Dit maakt het sporten voor de sporter een stuk aangenamer. Zo kun je bij ons een thermisch sportshirt bedrukt met jouw logo bestellen. Ideaal voor sporters die graag in koudere maanden buiten willen bewegen.

Kan ik hier verschillende maten sportshirts bestellen en bedrukken?

Ja. Er is geen one size fits all, dat begrijpen wij heel goed. Het allerbelangrijkste is dat tijdens het sporten, het sportshirt comfortabel zit. De juiste maat is hiervoor erg belangrijk. Daarom adviseren wij je altijd om diverse maten te bestellen. Hoe werkt dit precies bij ons? Dat leggen we je graag uit! Wanneer je het gewenste sportshirt selecteert, kun je het gewenste aantal kiezen. Je kunt bij ons een sportshirt laten bedrukken vanaf 25 stuks. Door een combinatie van maten te maken is het veel eenvoudiger om aan dit minimum te voldoen! Onze verzending is altijd gratis, evenals de gratis digitale drukproef!

Waarom is sportkleding met eigen logo zo effectief?

Ten eerste is sportkleding bedrukken met logo relatief goedkoop als artikel, dus ze kunnen worden gegeven aan een groter publiek met een kleiner budget. Ten tweede worden ze gewaardeerd door degenen die regelmatig trainen, dus zullen ze een veilig succes zijn in campagnes voor dit publiek. Ten derde, het gebruik van technische shirts tijdens het hardlopen of in de sportschool zal door veel mensen gezien worden, dus zal het erg effectief zijn als promotiemateriaal voor een bedrijf.


★ Reviews