Maak jouw merk bekend onder fitnessfans met onze sportshirts bedrukken

Een sportshirt bedrukken met logo? Deze bedrukte sportshirts zijn ideaal om jouw bedrijf te promoten als het gerelateerd is aan beweging, zoals een sportschool of een sportcentrum. Op dezelfde manier kan het ook een perfect cadeau zijn voor deelnemers aan een race of marathon, omdat ze beter bestand zijn tegen vocht. Bovendien is het bedrukkingsgebied erg groot, waardoor het logo goed zichtbaar zal zijn. We hebben technische t-shirts gezeefdrukt, gesublimeerd of via andere personalisatiemogelijkheden.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Paars
Fuchsia
Bruin
Materialen
Geslacht
Gramgewicht
Merken
Minimale afname
overige filters

34 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

34 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR JOUW SPORTSHIRT BEDRUKKEN

 

Bij welke gelegenheden moet je bedrukte sportshirts weggeven?

Omdat het een zeer veelzijdig kledingstuk is, zijn er veel geschikte momenten om dit product cadeau te doen, maar we gaan de meest relevante momenten uitlichten.

  • Sportevenementen: Het is één van de evenementen die het beste past bij de levering van deze sportshirts. Geef ze aan deelnemers aan races, marathons, triatlons, enz. Ze kunnen worden gebruikt tijdens het evenement en daarna tijdens hun training.
  • Personeel: om werknemers snel te identificeren, vooral degenen die met vaak in contact komen met klanten. In die zin zijn ze zeer geschikt voor fitness trainers, winkelpersoneel of festival personeel.
  • Merkpromoties: Een sportshirt met logo heeft een grote merkzichtbaarheid, waardoor ze een perfect relatiegeschenk zijn, zowel om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen en te promoten.
  • Bedrijfsevenementen en teambuilding: de sportshirts bedrukken voor deze evenementen genereert een gevoel van verbondenheid en bevordert de teamcohesie.

Maak pakketten om jouw evenement te promoten!

Als je een sportevenement organiseert, kan je pakketten voor de deelnemers maken. Op deze manier bied je nuttige producten aan waar ze tijdens het evenement gebruik van kunnen maken, terwijl het tegelijkertijd een zeer krachtig promotiemiddel zal zijn voor toekomstige edities.

Om succesvol te zijn, moet je voorwerpen kiezen die nuttig zijn en verband houden met sport. Enkele ideeën kunnen zijn: hoodies bedrukken, waterflessen, rugzakken met trekkoord of petten.

Polyester: het belangrijkste materiaal in t-shirts

Dit materiaal wordt vaak gebruikt bij de productie van deze sportshirts met logo. Dit komt door hun eigenschappen, waardoor ze ten zeerste worden aanbevolen op het gebied van fysieke activiteiten. Ze onderscheiden zich ook door hun voordelige prijs, lichtheid, elasticiteit en de weerstand tegen vocht.

Hoewel dit het meest voorkomt, hebben we in ons assortiment ook alternatieven gemaakt met ecologische materialen zoals RPET of gerecycled polyester. Ideaal voor wie naast het promoten van zijn merk ook extra zorg wil dragen voor de planeet.


Ademende T-shirts: de beste optie voor sporten

Deze modellen bieden verschillende voordelen waardoor ze ideaal zijn voor fysieke activiteiten:

Ze zijn ontworpen om snel vocht te absorberen uit het lichaam en snel te drogen, waardoor de huid droog blijft en de kans op irritatie wordt verminderd.

Ze regelen de temperatuur; sportshirts laten lucht vrij door de stof circuleren, waardoor de lichaamstemperatuur wordt gereguleerd.

Ze bieden lichtheid en mobiliteitaangezien ze doorgaans licht zijn, wat de mobiliteit en behendigheid tijdens de training vergemakkelijkt. Bovendien hebben ze meer comfort dankzij het gevoel van droogte en omdat ze wrijving verminderen.

Verbetert de prestaties. Bij het sporten is concentratie erg belangrijk. Daarom voorkomt het dragen van comfortabele kleding onnodige afleiding.

Ze passen zich ook aan verschillende omstandigheden aan, wat zowel aan te raden is in warme klimaten als bij koelere temperaturen.

Vooral een sportshirt laten bedrukken van polyester biedt hoge duurzaamheid en weerstand.

Hoe ontwerp je een t-shirt: ontdek onze tips!

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen van een sportshirt met logo:

1- Ontwerp en stijl: dit is een essentieel punt, omdat de shirts, net als elk ander relatiegeschenk, de merkidentiteit moeten uitstralen. Sportkleding met logo is een merkelement waarmee het bedrijf duidelijk en snel geïdentificeerd moet worden. Daarom is het van het grootste belang om kleuren en lettertypen te kiezen die aansluiten bij jouw bedrijfsimago. Daarnaast het logo zichtbaar maken.

2- Op wie zijn ze gericht: het kennen van jouw doelgroep kan een groot verschil maken, want als het evenement bijvoorbeeld voor vrouwen is, kies dan modellen die speciaal voor hen zijn bedoeld of, als de doelgroep voornamelijk jongeren omvat, kun je kiezen voor meer kleurrijke opties. Ken jouw publiek en wat hun voorkeuren zijn.

3- Budget: stel jouw budget in en pas het aan. Om aan de budget eisen te voldoen, zijn er veel elementen die je kunt aanpassen, zoals bijvoorbeeld de materialen, de gekozen hoeveelheden, het gewicht van het kledingstuk, de basiskleur (aangezien de witte meestal de meest goedkope optie is of bedrukkingstechnieken.

In Gift Campaign wordt bij het plaatsen van een bestelling een virtueel voorbeeld verzonden waarmee je het eindresultaat van jouw ontwerp kunt zien en eventuele wijzigingen kunt aanvragen die nodig zijn.


 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN SPORTSHIRT BEDRUKKEN MET LOGO

Kan ik bij Gift Campaign sportshirts bedrukken?

Uiteraard! Wij helpen je bij Gift Campaign graag bij het zoeken en bedrukken van een mooi sportshirt met logo. Al onze sportshirts zijn van hoge kwaliteit en ideaal om in te sporten. Wij hebben rekening gehouden met diverse doelgroepen, stijlen en uiteraard budgetten. Zo kun je bij ons een goedkoop sportshirt bedrukken, maar ook een meer luxe variant met meer features. We hebben sportshirts speciaal voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast tref je in onze collectie technische shirts aan met korte of lange mouwen, geschikt voor diverse seizoenen.

Hoe bedrukken jullie de sportkleding met logo?

Wil je bij ons een sportshirt bedrukken, we hebben diverse technieken waarmee we jouw shirt kunnen bedrukken. We willen er twee in het bijzonder uitlichten. De eerste is de zeefdruktechniek. Hierbij maken we gebruik van een gespannen gaas, waarop diverse inkten worden aangebracht (één voor elke kleur van het logo). Deze techniek is snel en voordelig. Het is een van de meest populaire technieken voor al onze bedrijfskleding met logo. De andere techniek die we veel hanteren is de transfer techniek. Hiermee kunnen we verschillende kleuren printen, voor een prachtig esthetisch resultaat. Je ziet bij ieder individueel item de specifieke afdrukopties. Neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice.

Wat is de levertijd van bedrukte sportshirts met logo?

Onze standaard bezorgservice, heeft een geschatte aankomst van 7 tot 8 werkdagen voor modellen die aanpassing inhouden (het is verminderd in het geval van het niet nodig hebben van het logo). Deze periode moet worden geteld uit de uiteindelijke bevestiging van het grafische monster dat met het ontwerp uit het product wordt verzonden. Evenzo moet rekening worden gehouden met dat deze dagen kan varieren, afhankelijk van het gekozen model. Binnen de pagina ziet u hun schatting wanneer u kleur, markering en kwantiteit selecteert.

Wat betekent het dat een shirt technisch is?

Een technisch T-shirt (oftewel een sportshirt) houdt simpelweg in dat deze is ontworpen om in te sporten. Zoals hardlopen of trainen in de gym. De samenstelling van een technisch T-shirt is ontworpen om ademend te zijn. Wanneer je sport zweet je. Door de ademende eigenschap van het sportshirt, krijgt het zweet de kans om afgevoerd te worden. Dit maakt het sporten voor de sporter een stuk aangenamer. Zo kun je bij ons een thermisch sportshirt bedrukt met jouw logo bestellen. Ideaal voor sporters die graag in koudere maanden buiten willen bewegen.

Kan ik hier verschillende maten sportshirts bestellen en bedrukken?

Ja. Er is geen one size fits all, dat begrijpen wij heel goed. Het allerbelangrijkste is dat tijdens het sporten, het sportshirt comfortabel zit. De juiste maat is hiervoor erg belangrijk. Daarom adviseren wij je altijd om diverse maten te bestellen. Hoe werkt dit precies bij ons? Dat leggen we je graag uit! Wanneer je het gewenste sportshirt selecteert, kun je het gewenste aantal kiezen. Je kunt bij ons een sportshirt laten bedrukken vanaf 25 stuks. Door een combinatie van maten te maken is het veel eenvoudiger om aan dit minimum te voldoen! Onze verzending is altijd gratis, evenals de gratis digitale drukproef!

Waarom is sportkleding met eigen logo zo effectief?

Ten eerste is sportkleding bedrukken met logo relatief goedkoop als artikel, dus ze kunnen worden gegeven aan een groter publiek met een kleiner budget. Ten tweede worden ze gewaardeerd door degenen die regelmatig trainen, dus zullen ze een veilig succes zijn in campagnes voor dit publiek. Ten derde, het gebruik van technische shirts tijdens het hardlopen of in de sportschool zal door veel mensen gezien worden, dus zal het erg effectief zijn als promotiemateriaal voor een bedrijf.


★ Reviews