Lever schrijfmappen aan verkopers en laat ze bij elk bezoek jouw merk laten zien

Een schrijfmap bedrukken? Schrijfmappen zijn promotietools die veel worden gebruikt door werknemers op beurzen of als geschenk voor bezoekers van conferenties en trainingen. Door een schrijfmap met logo met bedrijfslogo weg te geven, kun je naamsbekendheid generen ook een goed imago presenteren. Daarnaast zal het ook een zeer functioneel promotieartikel zijn voor congresgangers. Kies jouw favoriete schrijfmap en wij personaliseren het met jouw logo, uiteraard tegen de beste prijs.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Grijs
Naturel
Groen
Materialen
Formaat
Type pagina's
Aantal pagina's
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 55

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 55

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SCHRIJFMAPPEN BEDRUKKEN

Welke omvang hebben de schrijfmappen met logo?

Als we alleen rekening houden met de grootte van de schrijfmappen, kunnen we twee soorten onderscheiden: A4 en A5, de eerste voor papier van dit formaat en met een aspect dat meer convergeert naar dat van een map, maar met een meer professionele esthetische afwerking. In sommige gevallen kunt u met dit formaat allerlei accessoires meenemen. Als we daarentegen de A5 kiezen, zien we dat het formaat lijkt op dat van een notitieboekje, ontworpen om de dagelijkse agenda bij te houden, en een ander klein accessoire zoals een pen. We nodigen u uit om de productpaginas te verkennen om de nodige informatie te vinden voor een specifiek product.

Welke bedrukkingstechnieken worden gebruikt voor bedrukte schrijfmappen?

Op elke productpagina ziet u de beschikbare posities en bedrukkingstechieken uitgelegd. Onder de opties die u zult kunnen zien, moet het volgende worden gemarkeerd: zeefdruk, een van de meest voorkomende in bedrijfsmerchandising, omdat het veelzijdig en goedkoop is en logo's in één of meerdere tinten mogelijk maakt. Dan is er de digitale overdracht, perfect voor zeer kleurrijke ontwerpen. Er is ook lasergravering beschikbaar voor producten met metalen onderdelen of kurken hoezen. Ook zijn er schrijfmappen waarmee je een druppel hars op de print kunt aanbrengen.

Wat is de levertijd van schrijfmappen?

De levertijd 7-10 werkdagen, te rekenen vanaf de definitieve bevestiging op het grafische voorbeeld, maar we hebben indien nodig een expresdienst (onze klantenservice informeert u hierover). We hebben een brede catalogus dat zich aanpast aan wat u zoekt en we zullen u vrijblijvend adviseren zodat u het gewenste model kunt vinden.

Van wat soort materialen zijn de schrijfmappen gemaakt?

In onze catalogus zult u zien dat we een divers aantal materialen hebben om uw schrijfmappen voor werknemers en advertenties te kiezen. Zo hebben we meer klassieke modellen gemaakt van kunstleer of PU, ontworpen om een ​​formelere en serieuzere uitstraling te geven. Dan zijn er modellen gemaakt van polyester, dit is een standaardmateriaal dat aanwezig is in alle soorten kleding. Daarnaast hebben we ook schrijfmappen gemaakt van RPET (gerecycled plastic), kurk en andere met gerecycled papier.

Wat zijn de voordelen van schrijfmappen bedrukken?

Zowel de schrijfmappen als de rest van de artikelen die u op onze webshop vindt, zijn onderworpen aan een kwantumkorting die toeneemt naarmate het volume van de bestelling groter is, dus het is mogelijk om lagere prijzen per product te hebben als u besluit een grote publiek. Onze standaard verzending is gratis en dit geldt voor alle producten in de winkel.

Is er een minimale afname voor schrijfmappen?

Jazeker, onze gehele catalogus werkt met een minimale afname. Voor de schrijfmappen is dit over het algemeen 25 stuks. Dit heeft te maken met de gespecialiseerde productieprocessen die het bij een lage oplage niet rendabel maken. Daarom hanteren we een minimale afname. Contacteer onze klantenservice voor persoonlijk advies sinds de minimale afname kan varieren per product, wat vermeld is op de productpaginas.


★ Reviews