Iedere ondernemer beschikt over een klok of horloge. Tijd is immers geld en van essentieel belang binnen de bedrijfsvoering. Tijdens een vergadering bijvoorbeeld is er standaard iemand die ´even een blik op de klok werpt´. Oftewel: tijd om af te ronden. Een horloge met logo of klokken bedrukken zijn populaire geschenken. Zo kun je hier een klok bedrukken met jouw bedrijfslogo. Een persoonlijk relatiegeschenk dat echt van pas komt. Goed te combineren met bijvoorbeeld weerstations bedrukken.


Kleuren
Zwart
Wit
Naturel
Zilver
Grijs
Bruin
Minimale afname
overige filters

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Relatiegeschenk wandklok kleur wit

  Merchandising wandklok laten bedrukken TimeZone

  Deze promotionele wandklok is een relatiegeschenk met een hoge merkzichtbaarheid. Door ze te laten bedrukken, zal je logo altijd in het oog springen.

  Prijs vanaf: € 6,73
  Bekijk details >
 • Promotie klok met zilveren wijzerplaat

  Wandklok met zilveren wijzerplaat bedrukken WallClock

  Aantrekkelijke design wandklok om te bedrukken met je bedrijfslogo. Ideaal als bedrijfspromotie artikel of relatiegeschenk voor klanten.

  Prijs vanaf: € 9,48
  Bekijk details >
 • Digitale klok met logo voor klanten

  Digitale bureauklok met bedrukking logo Basic

  Deze eenvoudige bureauklokjes zijn goedkope relatiegeschenken. Je kunt de klok bedrukken met je logo op het ruime oppervlak. Zo is jouw merk altijd zichtbaar.

  Prijs vanaf: € 2,07
  Bekijk details >
 • Wekker met draadloze telefoonoplader

  Wekker met draadloze oplader Woodland

  Deze wekkers om te bedrukken met een logo, zijn te gebruiken als draadloze telefoonoplader. Geef deze gadget als relatiegeschenk aan je klanten.

  Prijs vanaf: € 20,18
  Bekijk details >
 • Bamboe wekkers

  Bamboe kubuswekker met logo Bamboo Cube

  Deze wekker van bamboe geeft jouw slaapkamer direct een moderne touch. Hij is te bedrukken met een logo voor indirecte reclame.

  Prijs vanaf: € 11,50
  Bekijk details >
 • Gepersonaliseerde bamboe wekker

  Wekker van bamboe en LED display met wit licht

  Deze wekker heeft een bamboe behuizing en een LED display met wit licht. Tevens beschikt hij over een temperatuurfunctie.

  Prijs vanaf: € 15,88
  Bekijk details >
 • Wekker met draadloze telefoonoplader kleur wit

  Wekker met draadloze oplader voor mobiele telefoons Morning

  Dit is één van de origineelste technologische relatiegeschenken op de markt: een wekker die ook fungeert als draadloze oplader voor smartphones.

  Prijs vanaf: € 30,89
  Bekijk details >
 • Elegante klok met opdruk

  Horloge bedrukken voor verpleegsters MeditIme

  Dit promotieartikel is een klok om aan verpleegkundigen te geven tijdens promotionele evenementen. Laat hem bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 5,58
  Bekijk details >
 • Duurzame eco klok voor reclame

  Ecologisch en duurzaam horloge dat werkt zonder batterijen Agua

  Deze bureauklok om te bedrukken, is een van de meest originele reclame artikelen uit onze catalogus. Vul de klok met water en hij zal de tijd aangeven.

  Prijs vanaf: € 10,44
  Bekijk details >
 • Gepersonaliseerde klok van bamboe met LED-display

  Rechthoekige bamboe klok met ABS en LED-display ForestChrono LED

  Promotionele klokken met een aantrekkelijk design, ideaal om een ​​natuurlijke touch aan uw bureau te geven. Het heeft een LED-scherm zodat de tijd duidelijk zichtbaar is.

  Prijs vanaf: € 14,59
  Bekijk details >
 • Ronde bamboe bureau klok met logo

  Bamboe bureau klok van gerecycled plastic Bamboo Desk-LCD

  Om überhaupt te weten hoe laat het is zet je een van deze logo klokken op je bureau. Bovendien zal het minimalistische ontwerp ook dienen om uw kantoor te decoreren.

  Prijs vanaf: € 11,17
  Bekijk details >
 • Opladerhorloge van kalksteen en kurk kleur zwart

  Bureauklok met draadloze oplader van kurk en kalksteen Moments

  De Momento bureauklok met draadloze oplader is gemaakt van natuurlijk kalksteen en kurk. Het bovenoppervlak heeft een draadloos oplaadstation van 10 W voor compatibele apparaten. Geleverd met een 100 cm lange TPE vaste USB-kabel.

  Prijs vanaf: € 20,53
  Bekijk details >
 • Witte houten wandklok op batterijen

  Witte houten wandklok met logo White

  Wandklok van hout en wit, waardoor uw logo nog beter tot zijn recht komt. Dit model werkt op batterijen.

  Prijs vanaf: € 6,22
  Bekijk details >
 • Houten wandklok op batterijen

  Houten wandklok als reclamegeschenk Woody

  Om elke ruimte in huis of kantoor te decoreren, kun je deze eenvoudige wandklok van hout plaatsen, die in een doos wordt geleverd.

  Prijs vanaf: € 6,82
  Bekijk details >
 • Waterklok met groot LCD-scherm

  Klok met bamboe behuizing dat werkt zonder batterijen Water Drop

  Zodat u voor geen enkele vergadering te laat komt, kan dit horloge uw bondgenoot zijn. Daarnaast valt hij op doordat hij werkt met water en zout, waardoor batterijen niet nodig zijn.

  Prijs vanaf: € 9,72
  Bekijk details >
 • Wandklok van bamboe

  Bamboe wandklok bedrukken met logo Less

  Om op kantoor te hebben en een andere sfeer aan de omgeving te geven, kunt u rekenen op deze wandklok van bamboe, zodat u het logo kunt lasergraveren.

  Prijs vanaf: € 8,75
  Bekijk details >
 • Bureauklok met oplader

  Bureauklok met oplader en wekker Bamboo

  De tafelklokken zijn opnieuw uitgevonden om een ​​model te bieden met een draadloze oplader voor compatibele apparaten. Dit model kan uw logo in kleur of gegraveerd hebben.

  Prijs vanaf: € 21,83
  Bekijk details >
 • Gepersonaliseerde zandloper van 5 minuten

  Zandloper van 5 minuten met aanpasbare basis Time

  Ben je opzoek naar originele relatiegeschenken, dan is deze stijlvolle zandloper met houten voet een prima keuze. Ideaal voor het spelen van bordspelletjes.

  Prijs vanaf: € 3,22
  Bekijk details >
 • Gepersonaliseerde wekker met snellader

  Wekker met draadloze sneloplader Charge

  Verras je klanten met deze handige relatiegeschenken voor op hun nachtkastje. Je kunt de wekker bedrukken en hij is uitgerust met een draadloze snellader.

  Prijs vanaf: € 13,75
  Bekijk details >

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HORLOGES EN KLOKKEN BEDRUKKEN

Wat voor soort horloges met logo kan ik hier bedrukken?

In deze categorie zie je verschillende varianten over gepersonaliseerde horloges en klokken. We hebben de klassieke wandmodellen, perfect als geschenk met het bedrukte logo of om op verschillende plaatsen in de zaak op te hangen. Dan zijn er de tafelmodellen, met verschillende conventionele en goedkope opties om aan een groot publiek te kunnen leveren of, aan de andere kant, we hebben wekkers met unieke ontwerpen, sommige met bamboe in hun behuizing en andere met een draadloze oplader voor mobiele telefoons.

Hebben jullie ook andere soortgelijke artikelen?

Ja, deze categorie is gewijd aan de horloges en klokken die in de eerste vraag worden genoemd. We hebben ook andere soorten modellen die u in onze catalogus zult zien. We verkopen bijvoorbeeld smartwatches bedrukken, die erg handig zijn in het dagelijks leven omdat ze worden gesynchroniseerd met een app die bepaalde functionaliteiten mogelijk maakt. We maken ook van de gelegenheid gebruik om u uit te nodigen om het gedeelte met weerstationste verkennen, die niet alleen de tijd aangeven, maar ook informatie over het weer en andere nuttige gegevens geven.

Hoe worden de klokken en horloges bedrukt?

De meest gebruikelijke personalisatiemogelijkheden om horloges te bedrukken zijn: tampondruk en zeefdruk in de eerste plaats, die goedkoop zijn en waarmee u een logo in een of meer kleuren op verschillende oppervlakken kunt aanbrengen, daarom zijn ze erg populaire en veelgebruikte technieken in reclamemerchandising . Dan is er lasergravering, alleen voor metalen of houten oppervlakken en dat zorgt voor een eenvoudiger maar formeler resultaat. Ten slotte is er de harsdruppel, die een print mogelijk maakt die beschermd is en veel langer meegaat.

Wat is de levertijd voor bedrukte klokken en horloges?

De standaard levertijd is van 6 tot 9 werkdagen, steeds te rekenen vanaf de definitieve goedkeuring van het virtuele voorbeeld. Deze verzending is gratis. Voor sommige artikelen is het mogelijk om gebruik te maken van een express transportservice. Stuur ons een e-mail of bel ons zodat we u kunnen informeren over alle voorwaarden van deze optie.


★ Reviews