Iedere ondernemer beschikt over een klok of horloge. Tijd is immers geld en van essentieel belang binnen de bedrijfsvoering. Tijdens een vergadering bijvoorbeeld is er standaard iemand die ´even een blik op de klok werpt´. Oftewel: tijd om af te ronden. Een horloge met logo of klokken bedrukken zijn populaire geschenken. Zo kun je hier een klok bedrukken met jouw bedrijfslogo. Een persoonlijk relatiegeschenk dat echt van pas komt. Goed te combineren met bijvoorbeeld weerstations bedrukken.


Kleuren
Zwart
Wit
Naturel
Zilver
Grijs
Bruin
Minimale afname
Themas

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HORLOGES EN KLOKKEN BEDRUKKEN

Wat voor soort horloges met logo kan ik hier bedrukken?

In deze categorie zie je verschillende varianten over gepersonaliseerde horloges en klokken. We hebben de klassieke wandmodellen, perfect als geschenk met het bedrukte logo of om op verschillende plaatsen in de zaak op te hangen. Dan zijn er de tafelmodellen, met verschillende conventionele en goedkope opties om aan een groot publiek te kunnen leveren of, aan de andere kant, we hebben wekkers met unieke ontwerpen, sommige met bamboe in hun behuizing en andere met een draadloze oplader voor mobiele telefoons.

Hebben jullie ook andere soortgelijke artikelen?

Ja, deze categorie is gewijd aan de horloges en klokken die in de eerste vraag worden genoemd. We hebben ook andere soorten modellen die u in onze catalogus zult zien. We verkopen bijvoorbeeld smartwatches bedrukken, die erg handig zijn in het dagelijks leven omdat ze worden gesynchroniseerd met een app die bepaalde functionaliteiten mogelijk maakt. We maken ook van de gelegenheid gebruik om u uit te nodigen om het gedeelte met weerstationste verkennen, die niet alleen de tijd aangeven, maar ook informatie over het weer en andere nuttige gegevens geven.

Hoe worden de klokken en horloges bedrukt?

De meest gebruikelijke personalisatiemogelijkheden om horloges te bedrukken zijn: tampondruk en zeefdruk in de eerste plaats, die goedkoop zijn en waarmee u een logo in een of meer kleuren op verschillende oppervlakken kunt aanbrengen, daarom zijn ze erg populaire en veelgebruikte technieken in reclamemerchandising . Dan is er lasergravering, alleen voor metalen of houten oppervlakken en dat zorgt voor een eenvoudiger maar formeler resultaat. Ten slotte is er de harsdruppel, die een print mogelijk maakt die beschermd is en veel langer meegaat.

Wat is de levertijd voor bedrukte klokken en horloges?

De standaard levertijd is van 6 tot 9 werkdagen, steeds te rekenen vanaf de definitieve goedkeuring van het virtuele voorbeeld. Deze verzending is gratis. Voor sommige artikelen is het mogelijk om gebruik te maken van een express transportservice. Stuur ons een e-mail of bel ons zodat we u kunnen informeren over alle voorwaarden van deze optie.


★ Reviews