Iedere ondernemer beschikt over een klok of horloge. Tijd is immers geld en van essentieel belang binnen de bedrijfsvoering. Ongemerkt kijken we dan ook vaak naar de tijd. Tijdens een vergadering bijvoorbeeld is er standaard iemand die ´even een blik op de klok werpt´. Oftewel: tijd om af te ronden. Een horloge of klok zijn veelbekeken items en daardoor ideaal om aan te passen naar de corporate huisstijl. Zo kun je hier een klok bedrukken met logo. Of kies voor een bedrukt horloge, wat ook zeer geschikt is als relatiegeschenk. Deze bedrukken we met een logo of persoonlijke boodschap via de zeefdruktechniek. Een persoonlijk relatiegeschenk die echt van pas komt.

13 artikel(en)

 • Klok voor verpleegkundige MediTime

  Elegante klok met opdruk
  Dit promotieartikel is een klok om aan verpleegkundigen te geven tijdens promotionele evenementen. Laat hem bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 3,95
 • Reiswekker ClassicBox

  Reiswekker in doosje voor reclame
  Deze mooie reiswekker zit in een metalen doosje dat bedrukt kan worden met je bedrijfslogo. Ideaal om te gebruiken als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 4,13
 • Bureauklok Agua

  Duurzame eco klok voor reclame
  Deze bureauklok om te bedrukken, is een van de meest originele reclame artikelen uit onze catalogus. Vul de klok met water en hij zal de tijd aangeven.

  Prijs vanaf: € 7,82
 • Wandklok TimeZone

  Relatiegeschenk wandklok
  Deze promotionele wandklok is een relatiegeschenk met een hoge merkzichtbaarheid. Door ze te laten bedrukken, zal je logo altijd in het oog springen.

  Prijs vanaf: € 5,63
 • Wandklok WallClock

  Promotie klok met zilveren wijzerplaat
  Aantrekkelijke design wandklok om te bedrukken met je bedrijfslogo. Ideaal als bedrijfspromotie artikel of relatiegeschenk voor klanten.

  Prijs vanaf: € 9,29
 • Wekker Morning

  Wekker met draadloze telefoonoplader
  Dit is één van de origineelste technologische relatiegeschenken op de markt: een wekker die ook fungeert als draadloze oplader voor smartphones.

  Prijs vanaf: € 27,69
 • Horloge WoodTime

  Houten horloge voor reclame
  Ecologisch houten horloge om als relatiegeschenk aan je klanten te geven. Op de wijzerplaat kun je een lasergravure met je logo aan laten brengen.

  Prijs vanaf: € 19,92
 • Wekker Woodland

  Wekker met draadloze telefoonoplader
  Deze wekkers om te bedrukken met een logo, zijn te gebruiken als draadloze telefoonoplader. Geef deze gadget als relatiegeschenk aan je klanten.

  Prijs vanaf: € 18,27
 • Digitale LED klok

  Een wekker met een uniek design
  Het design van deze wekkers is een ware blikvanger. Geef ze als relatiegeschenk aan je klanten en ze zullen iedere dag met jouw merk wakker worden.

  Prijs vanaf: € 9,83
 • Horloge Natural

  Horloge met leren bandje voor reclame
  Deze eco horloges kunnen bedrukt worden met een logo en geven een milieuvriendelijk imago aan je bedrijf. Ideaal als merchandising of relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 12,71
 • Bureauklok Basic

  Digitale klok met logo voor klanten
  Deze eenvoudige bureauklokjes zijn goedkope relatiegeschenken. Je kunt de klok bedrukken met je logo op het ruime oppervlak. Zo is jouw merk altijd zichtbaar.

  Prijs vanaf: € 1,27
 • Bamboo wekker

  Gepersonaliseerde bamboe wekker
  Deze wekker heeft een bamboe behuizing en een LED display met wit licht. Tevens beschikt hij over een temperatuurfunctie.

  Prijs vanaf: € 12,33
 • Wekker Bamboo Cube

  Bamboe wekkers
  Deze wekker van bamboe geeft jouw slaapkamer direct een moderne touch. Hij is te bedrukken met een logo voor indirecte reclame.

  Prijs vanaf: € 10,18

13 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >