Een smartwatch bedrukken met logo wordt steeds populairder om weg te geven als relatiegeschenk. Dit komt door de vele mogelijkheden die dit item je biedt. De smartwatch werkt in eerste instantie als een horloge, waarmee je dus altijd de tijd kunt bekijken. Daarnaast kun je dit item ook gebruiken om bijvoorbeeld bepaalde mobiele app´s te bekijken. Dit hangt wel af van het model. Tevens kun je een smartwatch met logo gebruiken tijdens het sporten. Met een gepersonaliseerde smartwatch hoef je eigenlijk je smartphone niet meer te raadplegen, maar heb je aan je horloge voldoende. Binnen ons assortiment aan te bedrukken smartwatches vind je diverse producten. Kijk welk item aansluit bij jouw wensen en wij personaliseren hem vervolgens naar wens voor jou.

9 artikel(en)

 • Activity tracker Crossfit

  Activity tracker als relatiegeschenk
  Deze activiteitentracker met verschillende functies is een heel nuttig en sportief relatiegeschenk voor klanten uit de sportsector.

  Prijs vanaf: € 1,44
 • Yoho Sports Activity-armband

  Bluetooth 4.0 activiteitsarmband
  Deze armbanden zijn ontworpen voor sporters en laten je de hoeveelheid gezette stappen zien, je afstand en tijd.

  Prijs vanaf: € 10,50
 • Activity tracker Runclub

  Activity tracker als relatiegeschenk
  Deze activiteitentrackers zijn een heel innovatief relatiegeschenk. Laat ze bedrukken met het logo van je bedrijf en geef ze cadeau tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 23,08
 • Smartwatch Crossfit

  Relatiegeschenk smartwatch voor klanten
  De smartwatch als promotiegeschenk is een feit. Laat hem bedrukken met het logo van je bedrijf voor reclamecampagnes en promotioneel gebruik.

  Prijs vanaf: € 11,06
 • Smartwatch Fitring

  Promotie smartwatch als relatiegeschenk
  Deze smartwatch registreert de activiteit van de drager. Een ideaal relatiegeschenk dat je kunt laten bedrukken met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 17,42
 • Smartwatch Wearfit

  Smartwatch met logo
  Deze smartwatch verzameld via een app gegevens over de tijd, stappen, route etc. Een relatiegeschenk voor atleten.

  Prijs vanaf: € 21,27
 • Smartwatch Ekston® Sportive

  Sportieve smartwatch voor reclame
  Leg je beste klanten in de watten met dit relatiegeschenk: een smartwatch die al je activiteit in de gaten houdt. Zo zullen ze met plezier je merk promoten.

  Prijs vanaf: € 50,44
 • Smartwatch Ekston® Elegance

  Smartwatch met leren bandje voor klanten
  Ook een smartwatch kan er klassiek uitzien. Dit model met leren bandje is een relatiegeschenk dat je klanten zal verrassen. Dat is pas echte merkpromotie.

  Prijs vanaf: € 50,45
 • Smartwatch Ekston® Explorer

  Promotionele smartwatch in giftbox
  Als je relatiegeschenken zoekt voor je meest exclusieve klanten is deze smartwatch een must. Je kunt de prachtig afgewerkte smartwatch bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 81,01

9 artikel(en)