Een smartwatch bedrukken met logo wordt steeds populairder om weg te geven als relatiegeschenk. Dit komt door de vele mogelijkheden die dit item je biedt. De smartwatch werkt in eerste instantie als een horloge, waarmee je dus altijd de tijd kunt bekijken. Tevens kun je een smartwatch met logo gebruiken tijdens het sporten. Een gepersonaliseerde smartwatch is perfect voor liefhebbers van de nieuwste gadgets. Binnen ons assortiment aan te bedrukken smartwatches vind je diverse producten.


Kleuren
Zwart
Wit
Grijs
Blauw
Groen
Minimale afname
overige filters

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SMARTWATCHES BEDRUKKEN

Wat voor smartwatches kan ik hier laten bedrukken?

In ons assortiment smartwatches met logo, onderscheiden we drie best wel opvallende types. Ten eerste zijn er de klassieke gepersonaliseerde activiteitsarmbanden, die de hartslag aangeven, een stappenteller hebben, calorieën tellen. kortom, met alle functies die zijn ontworpenvoor sporten. Ten tweede zijn er de meer conventionele smartwatches, die in een breed prijsbereik verkrijgbaar zijn en het meest bekend staan ​​om het kunnen plaatsen van apps die allerlei functionaliteiten mogelijk maken. Op deze manier heb je niet alleen een instrument om de tijd te meten, maar ook een multifunctioneel apparaat. Ten slotte zijn er exclusieve high-end Ekston smartwatches, ontworpen als speciale geschenken.

Wat is de levertijd van smartwatches?

Net als bij andere gadgets, zoals horloges of gepersonaliseerde draadloze koptelefoons, is de standaard levertijd voor smartwatches, 7 tot 10 werkdagen, te rekenen vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische voorbeeld. Evenzo kan deze tijd variëren, aangezien deze afhangt van het gekozen artikel en of er voor bedrukking is gekozen. Onze standaard verzending is altijd gratis, maar daarnaast bieden we onze klanten een exprestransportservice voor het geval een snellere levering nodig is. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Zijn er goedkope smartwatches te vinden?

Ja, ondanks het feit dat smartwatches voor bedrijven dure accessoires lijken en ontworpen zijn voor grote budgetten, vindt u in onze catalogus twee in het bijzonder die nuttig zullen zijn voor bedrijven die een detail willen geven aan klanten die meer afgestemd zijn op hun smaak voor technologische snufjes. Enerzijds is er de Crossfit-activiteitsarmband, eenvoudig, met verschillende kleuren om uit te kiezen voor de band en met basisfuncties zoals een stappenteller, afgelegde afstand, tijd. Het is ideaal voor bedrijven die verband houden met sport, Het kan bijvoorbeeld een welkomstgeschenk zijn om lid te worden van het sportschool. Aan de andere kant is er de Activity smartwatch, met meer functies vergeleken met het bovengenoemende model en met een iets hogere prijs. Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en het ontwerp is moderner. Evenzo heeft het een app die compatibel is met IOS en Android.

Met welke apps is het compatibel?

Om te beginnen hebben sommige van deze smartwatches en activiteitenarmbanden geen app of zijn ze niet compatibel omdat ze geen systeem hebben dat deze functie mogelijk maakt, maar het apparaat zelf is al voorbereid om deze vooraf bepaalde functies uit te voeren. Aan de andere kant zijn er smartwatches die werken met een specifieke app, voorbereid voor het gekochte model en die, de bijbehorende functies heeft. Over het algemeen zijn deze apps beschikbaar op zowel IOS als Android. Op elke productpagina van het artikel wordt deze informatie gespecificeerd, dus we raden u aan om een ​​kijkje te nemen voordat u de aankoop doet. Als er vragen zijn over dit of een ander onderdeel in het bijzonder, helpen we u graag verder: ons team helpt u bij het gehele proces met persoonlijk advies.


★ Reviews