Neemt jouw bedrijf binnenkort deel aan een beurs gericht op toerisme en reizen? Laat bijvoorbeeld reisaccessoires bedrukken. Denk aan slaapmaskers, oordoppen of naaisetjes. Of laat een kofferlabel bedrukken. Door dit label weet iemand zijn of haar koffer moeiteloos terug te vinden op een vliegveld! Zo krijgt jouw merk positieve associaties. Uiteraard zijn reisaccessoires bedrukt met logo ook ideaal voor wanneer je zelf veel reist. Of om weg te geven aan je medewerkers. Laat je verrassen door ons assortiment.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Oranje
Roze
Naturel
Zilver
Groen
Minimale afname
overige filters

33 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

33 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER REISACCESSOIRES BEDRUKKEN

Wat voor reisaccessoires kan ik hier vinden

We hebben een groot assortiment aan gepersonaliseerde details voor op reis, waarin u uw logo met verschillende technieken kunt verwerken. U vindt weegschalen voor koffers, essentieel voor koffers die ingecheckt moeten worden, opblaasbare kussens, die erg handig zijn tijdens zeer lange reizen, koffer-ID's, die praktisch zijn, cijfercombinatiesloten, universele stopcontactadapters, covers, oogmaskers, sets met diverse accessoires en nog veel meer. Daarnaast hebben we buiten deze rubriek ook artikelen die ideaal zijn voor op reis. Ontdek de categorie van rugzakken met logo.

Hoe werkt het aankoopproces?

Nadat u de categorie hebt verkend, hoeft u alleen maar de productpagina in te voeren, de kleur, het type bedrukking en de hoeveelheid van het artikel te selecteren. Vervolgens kunt u een pdf downloaden (voor het geval u uw budget wilt afdrukken), een virtueel voorbeeld van de artikelen aan te vragen of, aan de andere kant, een directe online aankoop doen (in het geval u geschenken koopt zonder opdruk en u op deze manier de grafische simulatie niet hoeft te zien).

Hoe kan ik meerdere reisaccessoires bestellen?

Het is mogelijk dat u een klein pakket wilt maken om aan uw werknemers te geven of dat u daarentegen verschillende soorten accessoires wilt hebben, zodat uw klanten kunnen kiezen wat ze het liefste hebben. Om meerdere producten tegelijkertijd te bestellen, is het simpel, stuur ons de verschillende offertes en wij zullen ze in één bestand zetten om het gemakkelijk te kunnen personaliseren.

Bij welke gelegenheden is het goed om reisaccessoires te geven?

Aangezien het zeer specifieke producten zijn, worden er twee belangrijke aanbevelingen geïdentificeerd voor het moment van geven. Enerzijds is er het feit dat ze aan medewerkers zelf worden afgeleverd voor het geval ze met het vliegtuig of de trein naar andere steden moeten reizen, waardoor ze deze kleine voorwerpen nodig hebben. Aan de andere kant, als uw bedrijf zich toelegt op een activiteit die verband houdt met toerisme of reizen, kan het een goed idee zijn om sommige van deze cadeaus (of een set) te geven aan klanten die uw diensten gebruiken.

Wat is de levertijd voor reisaccessoires?

Doorgaans is de standaard levertijd voor producten in deze categorie 5 tot 7 werkdagen, steeds te rekenen vanaf de definitieve goedkeuring van het grafisch voorbeeld van het geschenk met logo. Deze service is gratis. Daarnaast hebben we spoedverzending tegen extra kosten. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen informeren over de voorwaarden.

Is er een minimale afname voor de reisaccessoires met logo?

Jazeker, er is een minimale afname van gemiddeld 25 stuks voor deze reisaccessoires. Dit heeft te maken met de vaste kosten voor het opstartproces van de gespecialiseerde machines. Dit maakt het voor kleine oplages erg duur per product. De minimale afname zorgt ervoor dat we de meest optimale prijs kunnen bieden en bovendien kwantumkorting kunnen geven voor grotere bestellingen.


★ Reviews