Vind hier sleutelhangers met lampjes voor bedrijven tegen een lage prijs

Binnen ons assortiment aan promotionele sleutelhangers, is de sleutelhanger met lampje bedrukken erg populair! In vergelijking met de klassieke variant, is deze namelijk extra praktisch. Door de verlichting kun je in het donker de sleutel moeiteloos gebruiken. Hiermee voorkom je ongelukken. Werken jouw medewerkers vaak 's nachts en wil je hen een gevoel van veiligheid geven? Dat kan met deze sleutelhangers. Je kunt ook deze variant sleutelhanger bedrukken met logo. Zo wordt het extra persoonlijk.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Groen
Oranje
Zilver
Doorzichtig
Bruin
Naturel
Minimale afname
overige filters

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ZAKLAMP SLEUTELHANGERS BEDRUKKEN

Wat voor soort gepersonaliseerde zaklamp sleutelhangers kan ik hier vinden?

We hebben verschillende soorten te bedrukken sleutelhangers met licht om degene te bestellen die het beste past bij uw bedrijf of de campagne die u gaat uitvoeren. Daarnaast zijn er de modellen met een kleine zaklamp die licht uitstraalt via de LED, klein en praktisch, vooral voor donkere omgevingen waarin ondersteuning voor het insteken van de sleutel essentieel is. Dan zijn er grotere zaklampvormige ontwerpen die meer verlichten, maar een iets hogere prijs hebben maar beter zijn qua functies. Daarnaast moeten we enkele speciale noemen, zoals de Logolight, die het verlichte logo heeft en dus een betere zichtbaarheid van het merk, de Bulb, die de vorm heeft van een gloeilamp en zeer origineel is, of de Coblight, die drie lichtvormen heeft. Ontdek onze catalogus.

Wanneer komen de sleutelhangerlampjes aan en hoeveel kost het om te verzenden?

Te bedrukken sleutelhangers met LED licht hebben een verzendtijd van meestal 7-10 werkdagen met gratis standaard verzending. Het moet steeds gerekend worden vanaf de definitieve goedkeuring van het grafisch voorbeeld van het product met uw logo. Als u ervoor kiest om zonder bedrukking te kopen, is het mogelijk om de bestelling te plaatsen zonder dat deze bevestiging nodig is. Als u het sneller nodig heeft, hebben we een expresverzendservice waarmee u deze verzendtijd kunt verkorten, zodat het op tijd aankomt. Stuur ons een e-mail of bel ons zodat wij u kunnen adviseren over de voorwaarden.

Hoe personaliseer je de sleutelhangers met lampjes?

Onder de mogelijkheden om led-sleutelhangers te personaliseren, willen we drie specifieke technieken uitlichten die het meest worden gebruikt. Hierbij moet worden vermeld dat ze niet allemaal in elk model beschikbaar zijn, maar binnen het productblad kunt u de mogelijkheden raadplegen. Ten eerste is er de tampondruk, een van de meest voorkomende reclamegeschenken, omdat het een vorm van tampondruk is die niet duur is, zich aanpast aan alle soorten oppervlakken en het mogelijk maakt het logo in verschillende kleuren te plaatsen. Daarnaast is er full colour digitaal printen, een van de favorieten als je logo's in zeer uiteenlopende kleuren hebt en je een soort merchandising wilt maken die de aandacht trekt. Ten slotte is er lasergravering, verkrijgbaar bij bedrukte metalen sleutelhangers en die zeer moeilijk te beschadigen zijn.

Is er een minimale afname van de sleutelhangers met LED licht?

Jazeker, voor al onze producten hanteren we een minimale afname, in het geval van deze categorie is dit gemiddeld 25 stuks. Dit kan varieren van product tot product. Om de prijs zo laag mogelijk te houden per product bieden we ook kwantumkorting aan voor grotere bestellingen om de prijs per product zo voordelig mogelijk te houden.


★ Reviews