Binnen ons assortiment aan promotionele sleutelhangers, is de sleutelhanger met lampje bedrukken erg populair! In vergelijking met de klassieke variant, is deze namelijk extra praktisch. Door de verlichting kun je in het donker de sleutel moeiteloos gebruiken. Hiermee voorkom je ongelukken. Werken jouw medewerkers vaak 's nachts en wil je hen een gevoel van veiligheid geven? Dat kan met deze sleutelhangers. Je kunt ook deze variant sleutelhanger bedrukken met logo. Zo wordt het extra persoonlijk.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Oranje
Zilver
Doorzichtig
Bruin
Groen
Naturel
Minimale afname
Themas

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Vrolijk gekleurde sleutelhangers met lampje

  Sleutelhanger PocketLight

  Vrolijk gekleurde sleutelhangers met lampje
  Deze sleutelhanger met logo is voorzien van een lampje en verkrijgbaar in diverse kleuren die passen bij je merk. Ideale merchandising die je niet mag missen.

  Prijs vanaf: € 0,31
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Zaklamp met oplichtend logo kleur zwart

  Sleutelhanger Logolight

  Zaklamp met oplichtend logo
  Verras je klanten met dit relatiegeschenk dat gepersonaliseerd kan worden met een bedrijfslogo en oplicht als je de zaklamp aanzet. De batterijen zijn niet vervangbaar.

  Prijs vanaf: € 0,52
  Bekijk details >
 • Zaklamp met karabijnhaak en verlicht logo

  Sleutelhanger Logolight Clip

  Zaklamp met karabijnhaak en verlicht logo
  Je logo zal prachtig oplichten als je deze zaklamp met karabijnhaak aanzet. Een origineel reclameartikel voor beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,75
  Bekijk details >
 • Originele sleutelhanger met zaklamp kleur zwart

  Sleutelhanger MiniLight

  Originele sleutelhanger met zaklamp
  Dit reclame artikel is een leuke sleutelhanger met lampje om te bedrukken met het logo van je bedrijf en te gebruiken als merchandising.

  Prijs vanaf: € 1,00
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Reclame sleutelhanger met gloeilampje

  Sleutelhanger Bulb

  Reclame sleutelhanger met gloeilampje
  Dit originele promotionele artikel voor beurzen en congressen is een sleutelhanger om te bedrukken, in de vorm van een echt werkend gloeilampje.

  Prijs vanaf: € 0,75
  Bekijk details >
 • Bamboe zaklamp sleutelhanger met logo

  Sleutelhanger BambooLight

  Bamboe zaklamp sleutelhanger met logo
  Ga voor praktische merchandising met een groen tintje en laat deze zaklamp sleutelhanger bedrukken met je logo. Bevat een ledlampje en bamboe behuizing.

  Prijs vanaf: € 0,95
  Bekijk details >
 • Aluminium sleutelhanger met LED-zaklamp

  Sleutelhanger Torch

  Aluminium sleutelhanger met LED-zaklamp
  Gepersonaliseerde zaklamp sleutelhanger met 3 witte LED's en een kleine karabijnhaak. Een relatiegeschenk dat gewaardeerd zal worden door een publiek dat graag op avontuur gaat.

  Prijs vanaf: € 1,27
  Bekijk details >
 • Sleutelhanger Zaklamp van Kurk

  Zaklamp Sleutelhanger Kurk

  Sleutelhanger Zaklamp van Kurk
  Als u praktische reclamemerchandising met een natuurlijke esthetiek wilt hebben, kunt u kiezen voor deze gepersonaliseerde kurken sleutelhangers met zaklamp.

  Prijs vanaf: € 0,66
  Bekijk details >
 • Bamboe zaklampsleutelhanger

  Sleutelhanger zaklampje LED

  Bamboe zaklampsleutelhanger
  Bamboe sleutelhanger om uw bedrijf te promoten. Daarnaast heeft het een zaklampfunctie met een led-lamp om het slot te verlichten bij weinig licht.

  Prijs vanaf: € 0,88
  Bekijk details >

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ZAKLAMP SLEUTELHANGERS BEDRUKKEN

Wat voor soort gepersonaliseerde zaklamp sleutelhangers kan ik hier vinden?

We hebben verschillende soorten te bedrukken sleutelhangers met licht om degene te bestellen die het beste past bij uw bedrijf of de campagne die u gaat uitvoeren. Daarnaast zijn er de modellen met een kleine zaklamp die licht uitstraalt via de LED, klein en praktisch, vooral voor donkere omgevingen waarin ondersteuning voor het insteken van de sleutel essentieel is. Dan zijn er grotere zaklampvormige ontwerpen die meer verlichten, maar een iets hogere prijs hebben maar beter zijn qua functies. Daarnaast moeten we enkele speciale noemen, zoals de Logolight, die het verlichte logo heeft en dus een betere zichtbaarheid van het merk, de Bulb, die de vorm heeft van een gloeilamp en zeer origineel is, of de Coblight, die drie lichtvormen heeft. Ontdek onze catalogus.

Wanneer komen de sleutelhangerlampjes aan en hoeveel kost het om te verzenden?

Te bedrukken sleutelhangers met LED licht hebben een verzendtijd van meestal 7-10 werkdagen met gratis standaard verzending. Het moet steeds gerekend worden vanaf de definitieve goedkeuring van het grafisch voorbeeld van het product met uw logo. Als u ervoor kiest om zonder bedrukking te kopen, is het mogelijk om de bestelling te plaatsen zonder dat deze bevestiging nodig is. Als u het sneller nodig heeft, hebben we een expresverzendservice waarmee u deze verzendtijd kunt verkorten, zodat het op tijd aankomt. Stuur ons een e-mail of bel ons zodat wij u kunnen adviseren over de voorwaarden.

Hoe personaliseer je de sleutelhangers met lampjes?

Onder de mogelijkheden om led-sleutelhangers te personaliseren, willen we drie specifieke technieken uitlichten die het meest worden gebruikt. Hierbij moet worden vermeld dat ze niet allemaal in elk model beschikbaar zijn, maar binnen het productblad kunt u de mogelijkheden raadplegen. Ten eerste is er de tampondruk, een van de meest voorkomende reclamegeschenken, omdat het een vorm van tampondruk is die niet duur is, zich aanpast aan alle soorten oppervlakken en het mogelijk maakt het logo in verschillende kleuren te plaatsen. Daarnaast is er full colour digitaal printen, een van de favorieten als je logo's in zeer uiteenlopende kleuren hebt en je een soort merchandising wilt maken die de aandacht trekt. Ten slotte is er lasergravering, verkrijgbaar bij bedrukte metalen sleutelhangers en die zeer moeilijk te beschadigen zijn.

Is er een minimale afname van de sleutelhangers met LED licht?

Jazeker, voor al onze producten hanteren we een minimale afname, in het geval van deze categorie is dit gemiddeld 25 stuks. Dit kan varieren van product tot product. Om de prijs zo laag mogelijk te houden per product bieden we ook kwantumkorting aan voor grotere bestellingen om de prijs per product zo voordelig mogelijk te houden.


★ Reviews