Maak jouw merk zichtbaar en bedruk een leren slutelhanger met logo

Leren sleutelhangers zijn een zeer gewaardeerd relatiegeschenk omdat ze licht, flexibel, resistent en esthetisch elegant zijn, dus het juiste model. Het zal goed ontvangen worden door klanten en /of medewerkers. Combineer het met een USB-stick met logo dan heb je een compleet pakket in handen. Een praktisch en geliefd relatiegeschenk die ongetwijfeld van pas gaat komen. Kies de versie die jou het meest aanspreekt en wij bedrukken de leren sleutelhanger met logo. Of neem contact op voor persoonlijk advies.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Oranje
Naturel
Groen
Minimale afname
overige filters

12 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

12 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

NUTTIGE INFORMATIE OVER LEREN SLEUTELHANGERS VOOR GRAVERING

 

Leren sleutelhangers: een marketingtool voor jouw bedrijf

Deze kleine voorwerpen kunnen een effectief hulpmiddel worden om jouw merk te promoten, omdat ze de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl bieden.

  • Ze weerspiegelen de huisstijl: Ze helpen de merkidentiteit te versterken. Door het logo in het artikel te verwerken ontstaat er snel een associatie met jouw bedrijf.
  • Ze bieden merkzichtbaarheid: elke keer dat iemand ze gebruikt, laat hij jouw merk zien, of het nu op kantoor, thuis of op straat is .
  • Bevordert de loyaliteit van klanten: ze kunnen de loyaliteit van klanten vergroten door hen het gevoel te geven dat ze gewaardeerd worden, omdat ze het als een speciaal gebaar naar hen beschouwen.

Elegantie en bruikbaarheid, de twee belangrijkste factoren van deze sleutelhangers

Bij het kiezen van een relatiegeschenk is het essentieel dat het een goede perceptie creëert bij de persoon die het ontvangt. In die zin zijn leren sleutelhangers een ideale optie, omdat ze een elegante en hoogwaardige uitstraling weerspiegelen en bovendien nuttige elementen zijn die voorkomen dat ze een vergeten cadeau worden.

Bij welke gelegenheden kan je ze weggeven? Lees het hier!

1- Beurzen en conferenties: bij dit soort evenementen is het erg belangrijk om de aandacht van de deelnemers te trekken en zich te onderscheiden van de concurrentie. Daarom kan je ervoor kiezen om leren sleutelhangers te leveren en bezoekers naar jouw stand te lokken.

2- Geschenken voor partners: als je jouw zakenpartners wilt bedanken voor hun samenwerking en hun inzet voor het onderhouden van toekomstige zakelijke relaties, geef ze dan een sleutelhanger van hoge kwaliteit.

3- Makelaars in vastgoed: creëer een emotionele band met klanten door een leren sleutelhanger met logo, samen met de sleutels van het appartement te geven bij het sluiten van een verkoop, als herinnering aan jouw bedrijf .< /p>

4- Autodealers: een goede manier om de loyaliteit van klanten te vergroten door ze aan autokopers te geven. Op deze manier verbeter je de aankoopervaring van de gebruiker en stimuleer je hun loyaliteit.

5- Herdenkingsevenementen: om belangrijke evenementen zoals jubilea, inauguraties of onderscheidingen te vieren door deze merchandising als belangrijk souvenir aan te bieden.

Lees meer over de verschillende materialen voor deze sleutelhangers

Onze leren sleutelhangers zijn gemaakt van 2 soorten materialen die leer imiteren: kunstleer en PU.

Aan de ene kant is kunstleer een goedkoop alternatief en lijkt het qua uiterlijk en textuur sterk op leer. Er kan een breed assortiment aan kleuren worden geproduceerd, dus het biedt veel flexibiliteit in ontwerp en maatwerk. Bovendien is het waterdicht en gemakkelijk schoon te maken met een doek.

Aan de andere kant is PU of polyurethaan een ander synthetisch materiaal dat in een grote aantal texturen en afwerkingen kan worden geproduceerd. Bovendien valt dit materiaal op door zijn duurzaamheid en slijtvastheid.


Zorg voor de sleutelhangers met deze aanbevelingen en zorg ervoor dat ze lang meegaan

  • Gebruik een schone, zachte doek licht bevochtigd met water om het oppervlak voorzichtig af te vegen.
  • Laat het in de lucht drogen voordat je het opbergt of opnieuw gebruikt. Vermijd drogen direct in de zon of met kunstmatige hitte, omdat dit het materiaal kan beschadigen en verkleuring kan bevorderen.
  • Bewaar sleutelhangers op een koele, droge plaats

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LEREN SLEUTELHANGERS BEDRUKKEN

Welke technieken gebruiken jullie om leren sleutelhangers te personaliseren?

We hebben verschillende opties om leren sleutelhangers met een logo te kunnen maken en hiervoor maken we verschillende technieken mogelijk, die afhangen van het type product. Allereerst willen we tampondruk noemen, een van de typische alternatieven voor relatiegeschenken vanwege de lage kosten en het feit dat het een of meer kleuren mogelijk maakt. Dan is er full colour bedrukking, ontworpen voor meer uitgebreide ontwerpen die erg opvallen, waardoor ze opvallen tussen het artikel. Dan is er de doming of harsdruppel, een van de meest opvallende vanwege het reliëf dat het genereert en het visuele uiterlijk mooi afwerkt. Ten slotte moeten we de lasergravering benadrukken, een van de meest aanbevolen voor de uiteindelijke afwerking die het genereert en voor zijn duurzaamheid.

Met welke andere relatiegeschenken zijn ze te combineren?

Aangepaste leren sleutelhangers zijn enigszins specifieke items vanwege de manier waarop ze eruitzien. Om deze reden is het belangrijk om goed te selecteren met welke andere producten ze gecombineerd gaan worden als je erover denkt om een ​​klein pakketje te maken. Een mogelijkheid is om ze te combineren met notitieboekjes met logo als er modellen worden gekozen die consistent zijn met dit esthetiek. Als u ten slotte wilt kiezen voor een ander veelgebruikt object, kunt u een paraplu bedrukken die bij deze sleutelhangers past.

Wat is beter om te geven: een gepersonaliseerde leren sleutelhanger of een metalen sleutelhanger?

Er is niet echt een reeks kenmerken die ons in staat stellen om te bepalen of het ene of het andere object beter is, maar afhankelijk van de specificaties en de voorkeuren van de persoon die het geschenk gaat ontvangen, is het mogelijk om te zeggen of een object geschikter is voor de ene of de andere strategie. Aan de ene kant worden promotionele leren sleutelhangers en promotionele metalen sleutelhangers geassocieerd met elegantie en formaliteit en zijn ze behoorlijk duurzaam . Leren exemplaren zijn meestal iets duurder dan metalen, maar de eerste, omdat het een niet-stijf materiaal is, zal het moeilijker zijn om er een logo op te laten zetten als ze een klap krijgen, waardoor het gemakkelijker wordt om ze te behouden. Als je een formeel en klassiek maar meer exclusief cadeau wilt maken, kun je kiezen voor leer en, als je meer mensen wilt bereiken, voor metaal, zowel een conventionele als een gepersonaliseerde sleutelhangeropener.

Wat is de levertijd van leren sleutelhangers met logo?

Gemiddeld duurt het 7 tot 10 werkdagen voordat bestellingen aankomen vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische voorbeeld dat wordt verzonden met de gepersonaliseerde leren sleutelhanger met logo. Deze tijd kan echter variëren afhankelijk van het gekozen product en de bedrukking. Daarom kunt u aan de rechterkant van het tabblad de schatting zien zodra u de kleur, de techniek en het aantal hebt gekozen. Standaard verzending is gratis. Daarnaast kunnen we u informeren over de extra kosten die komen bij het selecteren van express verzending.


★ Reviews