Leren sleutelhanger bedrukken met een logo zijn zeer gewaardeerde relatiegeschenken. Ze zijn licht, flexibel, resistent en zeer elegant. Door hem te graveren krijgt hij een persoonlijke touch. Combineer het met een USB-stick met logo dan heb je een compleet pakket in handen. Een praktisch en geliefd relatiegeschenk die ongetwijfeld van pas gaat komen. Kies de versie die jou het meest aanspreekt en wij bedrukken de leren sleutelhanger met logo. Of neem contact op voor persoonlijk advies.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Oranje
Naturel
Groen
Minimale afname
Themas

12 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

12 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LEREN SLEUTELHANGERS BEDRUKKEN

Welke technieken gebruiken jullie om leren sleutelhangers te personaliseren?

We hebben verschillende opties om leren sleutelhangers met een logo te kunnen maken en hiervoor maken we verschillende technieken mogelijk, die afhangen van het type product. Allereerst willen we tampondruk noemen, een van de typische alternatieven voor relatiegeschenken vanwege de lage kosten en het feit dat het een of meer kleuren mogelijk maakt. Dan is er full colour bedrukking, ontworpen voor meer uitgebreide ontwerpen die erg opvallen, waardoor ze opvallen tussen het artikel. Dan is er de doming of harsdruppel, een van de meest opvallende vanwege het reliëf dat het genereert en het visuele uiterlijk mooi afwerkt. Ten slotte moeten we de lasergravering benadrukken, een van de meest aanbevolen voor de uiteindelijke afwerking die het genereert en voor zijn duurzaamheid.

Met welke andere relatiegeschenken zijn ze te combineren?

Aangepaste leren sleutelhangers zijn enigszins specifieke items vanwege de manier waarop ze eruitzien. Om deze reden is het belangrijk om goed te selecteren met welke andere producten ze gecombineerd gaan worden als je erover denkt om een ​​klein pakketje te maken. Een mogelijkheid is om ze te combineren met notitieboekjes met logo als er modellen worden gekozen die consistent zijn met dit esthetiek. Als u ten slotte wilt kiezen voor een ander veelgebruikt object, kunt u een paraplu bedrukken die bij deze sleutelhangers past.

Wat is beter om te geven: een gepersonaliseerde leren sleutelhanger of een metalen sleutelhanger?

Er is niet echt een reeks kenmerken die ons in staat stellen om te bepalen of het ene of het andere object beter is, maar afhankelijk van de specificaties en de voorkeuren van de persoon die het geschenk gaat ontvangen, is het mogelijk om te zeggen of een object geschikter is voor de ene of de andere strategie. Aan de ene kant worden promotionele leren sleutelhangers en promotionele metalen sleutelhangers geassocieerd met elegantie en formaliteit en zijn ze behoorlijk duurzaam . Leren exemplaren zijn meestal iets duurder dan metalen, maar de eerste, omdat het een niet-stijf materiaal is, zal het moeilijker zijn om er een logo op te laten zetten als ze een klap krijgen, waardoor het gemakkelijker wordt om ze te behouden. Als je een formeel en klassiek maar meer exclusief cadeau wilt maken, kun je kiezen voor leer en, als je meer mensen wilt bereiken, voor metaal, zowel een conventionele als een gepersonaliseerde sleutelhangeropener.

Wat is de levertijd van leren sleutelhangers met logo?

Gemiddeld duurt het 7 tot 10 werkdagen voordat bestellingen aankomen vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische voorbeeld dat wordt verzonden met de gepersonaliseerde leren sleutelhanger met logo. Deze tijd kan echter variëren afhankelijk van het gekozen product en de bedrukking. Daarom kunt u aan de rechterkant van het tabblad de schatting zien zodra u de kleur, de techniek en het aantal hebt gekozen. Standaard verzending is gratis. Daarnaast kunnen we u informeren over de extra kosten die komen bij het selecteren van express verzending.


★ Reviews