Leren sleutelhanger bedrukken met een logo zijn zeer gewaardeerde relatiegeschenken. Ze zijn licht, flexibel, resistent en zeer elegant. Door hem te graveren krijgt hij een persoonlijke touch. Combineer het met een USB-stick met logo dan heb je een compleet pakket in handen. Een praktisch en geliefd relatiegeschenk die ongetwijfeld van pas gaat komen. Kies de versie die jou het meest aanspreekt en wij bedrukken de leren sleutelhanger met logo. Of neem contact op voor persoonlijk advies.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Oranje
Minimale afname
Themas

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Klassieke sleutelhanger van leer voor bedrijven

  Sleutelhanger Metalflux

  Klassieke sleutelhanger van leer voor bedrijven
  Deze bedrukte sleutelhanger heeft een klassiek en elegant design dankzij de gebruikte materialen. Dit is een van die relatiegeschenken die je niet mag missen.

  Prijs vanaf: € 1,69
  Bekijk details >
 • Tweekleurige sleutelhanger met laserprint

  Sleutelhanger Uptown

  Tweekleurige sleutelhanger met laserprint
  Dankzij hun musketonhaak zijn deze relatiegeschenken een opvallende verschijning. En na het graveren valt deze sleutelhanger met logo zeer zeker in de smaak.

  Prijs vanaf: € 1,56
  Bekijk details >
 • Klassieke sleutelhanger met logo voor bedrijven

  Sleutelhanger Allure

  Klassieke sleutelhanger met logo voor bedrijven
  Stijlvolle sleutelhanger met logo bestaande uit een mix van kunstleer en metaal. Komt in een geschenkdoos.

  Prijs vanaf: € 1,27
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Sleutelhanger voor bedrijfsmerchandising kleur zwart

  Sleutelhanger Deluxe

  Sleutelhanger voor bedrijfsmerchandising
  Stijlvolle sleutelhanger van metaal en leer om te bedrukken met je logo. Dit reclame geschenk is ideaal om te gebruiken tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 1,56
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Klassieke sleutelhangers voor bedrijven kleur zwart

  Sleutelhanger Elegance

  Klassieke sleutelhangers voor bedrijven
  Dit model sleutelhanger kan voorzien worden van een lasergravure of bedrukt worden met een full colour logo. Ideaal als promotieartikel voor bedrijven.

  Prijs vanaf: € 1,40
  Bekijk details >
 • Mooie sleutelhanger met metalen detail

  Sleutelhanger Downtown

  Mooie sleutelhanger met metalen detail
  Als je op zoek bent naar mooie promotie artikelen is deze bedrukte sleutelhanger van kunstleer met metalen detail aan de onderkant een prima keuze.

  Prijs vanaf: € 1,13
  Bekijk details >
 • Klassieke sleutelhanger van leer en metaal

  Sleutelhanger Insignia

  Klassieke sleutelhanger van leer en metaal
  Deze sleutelhanger met logo heeft een klassieke stijl en draagt de normen, waarden en professionaliteit uit van het afgebeelde merk. Ideale merchandising.

  Prijs vanaf: € 1,34
  Bekijk details >
 • Rechthoekige sleutelhanger van metaal en leer

  Sleutelhanger Charm

  Rechthoekige sleutelhanger van metaal en leer
  Sleutelhanger van kunstleer en metaal. Deze bedrukte sleutelhanger wordt geleverd in een geschenkdoos.

  Prijs vanaf: € 1,39
  Bekijk details >
 • Sleutelhanger met musketonhaak

  Sleutelhanger Metalclip

  Sleutelhanger met musketonhaak
  Deze sleutelhanger met logo is zeer gewild als merchandising. Hij is gemaakt van kunstleer en metaal en aan de bovenzijde voorzien van een handige musketonhaak.

  Prijs vanaf: € 1,74
  Bekijk details >
 • Stijlvolle sleutelhanger met logo voor bedrijven

  Sleutelhanger Lux

  Stijlvolle sleutelhanger met logo voor bedrijven
  Ben je op zoek naar merchandising van hoge kwaliteit voor VIP-klanten? Laat dan dit stijlvolle model sleutelhanger bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 1,53
  Bekijk details >
 • Leren sleutelhanger met opdruk

  Sleutelhanger MultiKey

  Leren sleutelhanger met opdruk
  Deze originele sleutelhanger is gemaakt van metaal en leer en kan bedrukt worden. Het promotie artikel is voorzien van ringetjes om je sleutels aan te hangen.

  Prijs vanaf: € 1,60
  Bekijk details >
 • Simpele, gekleurde sleutelhanger voor merchandise

  Sleutelhanger Monocolor

  Simpele, gekleurde sleutelhanger voor merchandise
  Laat deze sleutelhanger personaliseren met logo. Ideaal als merchandise of om uit te delen aan medewerkers. Hij is van hoge kwaliteit en heeft levendige kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,26
  Bekijk details >
 • PU-sleutelhanger met metalen ring

  Sleutelhanger Classic

  PU-sleutelhanger met metalen ring
  Gepersonaliseerde sleutelhanger van synthetisch leer, met een lage prijs en metalen ring. Daarnaast is dit model geschikt voor het lasergraveren van uw logo.

  Prijs vanaf: € 0,61
  Bekijk details >

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LEREN SLEUTELHANGERS BEDRUKKEN

Welke technieken gebruiken jullie om leren sleutelhangers te personaliseren?

We hebben verschillende opties om leren sleutelhangers met een logo te kunnen maken en hiervoor maken we verschillende technieken mogelijk, die afhangen van het type product. Allereerst willen we tampondruk noemen, een van de typische alternatieven voor relatiegeschenken vanwege de lage kosten en het feit dat het een of meer kleuren mogelijk maakt. Dan is er full colour bedrukking, ontworpen voor meer uitgebreide ontwerpen die erg opvallen, waardoor ze opvallen tussen het artikel. Dan is er de doming of harsdruppel, een van de meest opvallende vanwege het reliëf dat het genereert en het visuele uiterlijk mooi afwerkt. Ten slotte moeten we de lasergravering benadrukken, een van de meest aanbevolen voor de uiteindelijke afwerking die het genereert en voor zijn duurzaamheid.

Met welke andere relatiegeschenken zijn ze te combineren?

Aangepaste leren sleutelhangers zijn enigszins specifieke items vanwege de manier waarop ze eruitzien. Om deze reden is het belangrijk om goed te selecteren met welke andere producten ze gecombineerd gaan worden als je erover denkt om een ​​klein pakketje te maken. Een mogelijkheid is om ze te combineren met notitieboekjes met logo als er modellen worden gekozen die consistent zijn met dit esthetiek. Als u ten slotte wilt kiezen voor een ander veelgebruikt object, kunt u een paraplu bedrukken die bij deze sleutelhangers past.

Wat is beter om te geven: een gepersonaliseerde leren sleutelhanger of een metalen sleutelhanger?

Er is niet echt een reeks kenmerken die ons in staat stellen om te bepalen of het ene of het andere object beter is, maar afhankelijk van de specificaties en de voorkeuren van de persoon die het geschenk gaat ontvangen, is het mogelijk om te zeggen of een object geschikter is voor de ene of de andere strategie. Aan de ene kant worden promotionele leren sleutelhangers en promotionele metalen sleutelhangers geassocieerd met elegantie en formaliteit en zijn ze behoorlijk duurzaam . Leren exemplaren zijn meestal iets duurder dan metalen, maar de eerste, omdat het een niet-stijf materiaal is, zal het moeilijker zijn om er een logo op te laten zetten als ze een klap krijgen, waardoor het gemakkelijker wordt om ze te behouden. Als je een formeel en klassiek maar meer exclusief cadeau wilt maken, kun je kiezen voor leer en, als je meer mensen wilt bereiken, voor metaal, zowel een conventionele als een gepersonaliseerde sleutelhangeropener.

Wat is de levertijd van leren sleutelhangers met logo?

Gemiddeld duurt het 7 tot 10 werkdagen voordat bestellingen aankomen vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische voorbeeld dat wordt verzonden met de gepersonaliseerde leren sleutelhanger met logo. Deze tijd kan echter variëren afhankelijk van het gekozen product en de bedrukking. Daarom kunt u aan de rechterkant van het tabblad de schatting zien zodra u de kleur, de techniek en het aantal hebt gekozen. Standaard verzending is gratis. Daarnaast kunnen we u informeren over de extra kosten die komen bij het selecteren van express verzending.


★ Reviews