Een frisbee bedrukken is een geschikt promotie artikel voor de zomer. Dit is een goedkope en bovenal leuke manier om aan merchandising te doen. Wie wordt er nu niet vrolijk van een potje frisbee spelen? De frisbee met logo kun je aan een breed publiek weggeven. Bijvoorbeeld op een festival. Door het gunstige oppervlakte is er voldoende ruimte om jouw logo te bedrukken. Zo maken potentiële klanten al spelenderwijs kennis met jouw bedrijf.

Frisbee bedrukken · Voetbal bedrukken · Meer sport & fitness producten


4 artikel(en)

 • MEEST VERKOCHT
  Frisbee met je eigen logo kleur blauw

  Frisbee Santa Monica

  Frisbee met je eigen logo
  Frisbees om te bedrukken, zijn typische bedrijfsgeschenken voor in de zomermaanden. Een ideaal reclameartikel voor bedrijfsevenementen op het strand.

  Prijs vanaf: € 0,55
 • Bedrukte frisbee van bamboevezel

  Frisbee Eco Bamboo

  Bedrukte frisbee van bamboevezel
  Sportiviteit en duurzaamheid gaan samen in deze zomerse merchandising. Laat de bamboevezel frisbee bedrukken en verhoog je merkzichtbaarheid op het strand.

  Prijs vanaf: € 0,84
 • Promotionele frisbee voor bedrijven

  Frisbee California

  Promotionele frisbee voor bedrijven
  Deze frisbee die bedrukt kan worden met het logo van je bedrijf, is een zeer effectief promotie artikel voor reclame-evenementen in de zomer.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Goedkope te bedrukken frisbee

  Frisbee Summer Camp

  Goedkope te bedrukken frisbee
  Frisbees zijn een reclameartikel voor het zomerseizoen, dit model van reclamefrisbee is goedkoop en verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,68

4 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews