Laat bij ons als relatiegeschenk gereedschap bedrukken voor de DIY mensen. Overigens ook handig om standaard op kantoor te hebben liggen! In ons assortiment aan gereedschap logo bedrukt vind je uiteenlopende producten. Van zaklampen bedrukken tot aan hamers en een reparatieset voor fietsen: we´ve got you covered! Praktisch, nuttig en door het logo ook nog eens persoonlijk. Dit is een niet al te dure manier van merchandising en daardoor economisch ook aantrekkelijk.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 167

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 167

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GEREEDSCHAP BEDRUKKEN

Wat voor gereedschap met logo kan ik hier bestellen?

Als u op zoek bent naar gereedschap als relatiegeschenk, hetzij om aan de arbeiders zelf te geven voor hun dagelijkse taken, hetzij om te leveren op een evenement of een andere gelegenheid, wij hebben een ruime keuze. U zult meetlinten met logo zien, daarnaast ook messen of zaklampen, deze zijn het populairst binnen de sectie vanwege hun veelzijdigheid en gebruiksfrequentie. We hebben echter ook andere mogelijkheden zoals complete sets met diverse gereedschappen voor wie een kleine accessoireset nodig heeft, multitools of juist kleine sets gereedschappen om fietsen te repareren.

Kan ik meerdere gereedschappen tegelijk bestellen als pakket?

Ja! Verken ons assortiment en voer de artikelen in waarin u geïnteresseerd bent. Binnen elke pagina vind je verschillende mogelijkheden (offerte downloaden in PDF, offerte aanvragen, online kopen als je geen bedrukking nodig hebt...). U hoeft ons alleen de verzoeken te sturen voor degenen bij wie u een bestelling wilt plaatsen en ons team zal ze in één lijn verenigen, zodat het veel gemakkelijker te beheren is. Daarnaast moet worden vermeld dat we u vrijblijvend zullen adviseren gedurende het gehele proces.

Is er een minimale afname voor deze categorie?

Jazeker, ons gehele assortiment werkt met een minimale afname, dit heeft te maken met het feit dat de kosten voor het produceren en bedrukken van een klein aantal producten erg hoog zou zijn. Daarom moet er een minimale afname worden gehanteerd. Dit is over het algemeen 25 stuks maar kan varieren per product.

Hoe wordt gereedschap bedrukt met logo?

Op elke productpagina kunt u raadplegen welke technieken zijn ingeschakeld, aangezien u, afhankelijk van het promotieproduct diverse opties heeft. De meest voorkomende in het geval van aanpasbare tools zijn: tampondruk, wat bestaat uit het gebruik van een tampon voor elke kleur inkt die op het oppervlak wordt aangebracht. Het is eenvoudig, goedkoop en past zich aan alle soorten reclamegeschenken aan. Dan is er lasergravering, erg populair op metalen producten voor de uiteindelijke afwerking. Ten slotte is de harsdruppel een andere optie om te overwegen.

Krijg ik een preview voordat ik de bestelling doe?

Nadat u de gewenste gereedschapset met logo hebt geselecteerd, kunt u in de interface van de pagina een virtueel voorbeeld aanvragen. Ons team zal u binnen 24 werkuren antwoorden met een grafisch voorbeeld van hoe ze eruit zouden zien met uw gedrukte logo. Dit systeem stelt u in staat om een ​​exact beeld te krijgen van het eindresultaat voordat u de bestelling plaatst. Bovendien kan ons team dankzij dit de beste aanbeveling doen.

Wat is de verzendtijd van een gereedschapskist bedrukken?

Gewoonlijk is de levertijd van onze bestellingen 7 tot 10 werkdagen, altijd gerekend vanaf de goedkeuring van het uiteindelijke grafische voorbeeld en dit is onze standaard gratis verzendservice. Afhankelijk van het gekozen product en of u kiest voor bedrukking, kan deze termijn variëren (wanneer u kleur, bedrukking en aantal selecteert, ziet u de gegevens). Ook als u ziet dat deze tijd onvoldoende is, kunt u ons een e-mail sturen of bellen zodat wij u kunnen informeren over de voorwaarden van ons sneltransport.


★ Reviews