Laat hier een notitieboekje met pen bedrukken met logo als mooi relatiegeschenk voor praktisch iedere doelgroep. Welk beroep je ook hebt, een notitieboekje met pen bedrukken komt altijd van pas! Doordat dit item ook nog een pen heeft, kan de ontvanger het boekje direct gebruiken. In ons assortiment vind je diverse soorten notitieboekjes met pen. Deze bedrukte notitieboekjes met pen zijn ook handig in het welkomstpakket voor nieuwe werknemers. Zo voelen zij zich direct verbonden met jouw bedrijf!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Paars
Fuchsia
Materialen
Formaat
Type pagina's
Aantal pagina's
Inkt kleur
Minimale afname
overige filters

40 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

40 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN NOTITIEBOEKJE MET PEN BEDRUKKEN

Hoe personaliseer je een notitieboekje met pen?

Op elke productpagina zijn de bedrukkingsmethodes te vinden. De meest voorkomende zijn: tampondruk en serigrafie, die goedkoop zijn en het mogelijk maken om het logo in één of meerdere kleuren op de voor- of achteromslag te plaatsen, afhankelijk van het model. Reliëfdruk, wat een zeer aantrekkelijke optie is, omdat het een opvallend en uniek resultaat mogelijk maakt. En tot slot, voor materialen zoals bamboe, is het mogelijk om lasergravure te gebruiken, die moeilijker te verslijten is en een meer formele afwerking geeft.

Zijn er ook notitieboekjes met andere accessoires beschikbaar?

Ja, in deze categorie vindt u andere ontwerpen die niet alleen de pen bevatten, maar ook een etui met verschillende schrijfaccessoires zoals linialen of puntenslijpers. Bovendien hebben sommigen een potlood in plaats van een pen. Daarnaast nodigen we u uit om de hele categorie bedrukte notitieboekjes te verkennen, je vindt notitieboekjes met non-woven omslagen, andere met binnenvakken, sommige met geïntegreerde oplader. Er is dus genoeg keus.

Waarom notitieboekjes met accessoires bedrukken?

Niet alleen zijn notitieboekjes perfect om weg te geven tijdens een beurs of een ander publiek evenement, het is ook intern te gebruiken op het kantoor. Dit kan bijvoorbeeld als deel van een welkomstpakket met praktische kantoorartikelen voor nieuwe medewerkers. Of als geschenkje voor trouwe klanten en zakelijke partners. Niet alleen is het dus praktisch, maar ook relatief goedkoop in grote getalen te bedrukken met jouw bedrijfslogo. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

In welke formaten zijn de notitieboekjes te bedrukken?

We hebben allerlei reclame notitieboekjes met pennen om te personaliseren aan het type relatiegeschenk dat u wilt maken. Je vindt er standaardformaten zoals A5 of A4, die erg populair zijn als kantoorartikel en voor studenten die deze accessoires nodig hebben om aantekeningen te maken, tot meer specifieke formaten zoals B6, A6, A7 of B7. Daarom kunt u kiezen voor een conventioneel notitieboekje met logo of ook voor een gepersonaliseerde notitieblok met de bijbehorende pen, afhankelijk van de ontvangers aan wie u dit geschenk wilt geven.

Is er een minimale afname voor de notitieboekjes met pen?

Ja, aangezien we werken met gepersonaliseerde producties, zijn de kosten voor het maken van een laag aantal erg hoog, daarom moeten we een limiet vaststellen. Deze minimale afname is te raadplegen op elke specifieke productpagina. Daarnaast hebben we het systeem ingesteld zodat je verschillende maten kunt combineren, zo kan je makkelijker aan het minimum komen. Deze is gemiddeld vanaf 25 stuks, afhankelijk van het gekozen notitieboekje. Heeft u vragen of specifieke wensen, dan staat onze klantenservice altijd klaar.

Wat is de levertijd voor bedrukte notitieboekjes met pen?

Wanneer u de kleur, het aantal en de bedrukking van uw notitieboekjes met opdruk heeft geselecteerd, ziet u aan de rechterkant van de pagina de geschatte levertijd, die gewoonlijk 6 tot 10 werkdagen zijn (vanaf de goedkeuring van het toegestuurde virtuele voorbeeld). Dat komt overeen met onze gratis standaard verzending. Als u de levertijd wilt verkorten, stuur ons dan een e-mail of bel ons en wij zullen u informeren over onze express transportservice, zodat uw bestelling zo snel mogelijk aankomt. Het is daarnaast ook mogelijk om het zonder bedrukking of logo te bestellen. Dit verkort de levertijd tot 4/6 dagen.


★ Reviews