Voor een ideaal cadeau op het bureau kun je weerstations bedrukken. Een weerstation lijkt op een dekstopklok. Ze zijn in staat de tijd aan te geven, maar kennen ook vele andere functionaliteiten. Zo heeft een weerstation een temperatuur-, vochtigheids- en alarmmeter. Binnen ons aanbod aan reclame weerstations vind je diverse modellen. Kies de versie die het best past bij jouw huisstijl en ontwerp hem verder naar wens. Ideaal voor de eigen corporate merchandising op kantoor of weg te geven als relatiegeschenk. Het logo wordt in full colour bedrukt middels lasergravering. Hierdoor is het logo vrijwel onuitwisbaar.

7 artikel(en)

 • Te bedrukken weerstation

  Weerstation Clearsky

  Te bedrukken weerstation
  Relatiegeschenk weerstation voor klanten, met blauw LCD-display waarop je de weersvoorspelling, tijd, datum, temperatuur en vochtigheid kan zien.

  Prijs vanaf: € 4,11
 • Weerstation voor merchandising kleur matzilver

  Weerstation Cloudy

  Weerstation voor merchandising
  Weerstation met klok, thermometer en kalender voor bedrijven. Een reclameartikel dat bedrukt kan worden met een goed zichtbaar bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 4,29
 • Originele bureauklok met opdruk

  Weerstation MiniWood

  Originele bureauklok met opdruk
  Deze bureauklok is een relatiegeschenk met een opvallend kubusvormig design en een houten afwerking. Laat hem bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 10,31
 • Digitale bedrukte klok met natuurlijk houteffect

  Weerstation Timber

  Digitale bedrukte klok met natuurlijk houteffect
  Dit design weerstation valt zeker onder de noemer verrassende relatiegeschenken. Je kunt de klok bedrukken met een logo en hij heeft een unieke houtafwerking.

  Prijs vanaf: € 10,20
 • Bedrukte weerstations met de vorm van een huis

  Weerstation Residence

  Bedrukte weerstations met de vorm van een huis
  Met deze promotie artikelen heb je de tijd, datum en temperatuur altijd bij de hand. Laat de huisvormige weerstations bedrukken met je logo voor merkpromotie.

  Prijs vanaf: € 1,58
 • Bedrukte weerstations voor bedrijven

  Weerstation Climate

  Bedrukte weerstations voor bedrijven
  Met deze relatiegeschenken zijn jouw klanten altijd op de hoogte van het weer. Bovendien kun je deze handige weerstations bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 4,21
 • Weerstation met bamboe behuizing kleur hout

  Weerstation Bamboo

  Weerstation met bamboe behuizing
  Dit weerstation met bamboe behuizing kan worden voorzien van logo op het oppervlak. Zo krijgt hij een persoonlijke touch.

  Prijs vanaf: € 6,44

7 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >