Het ideale item om elke werkplek op kantoor of thuis aan te vullen

Voor een ideaal cadeau op het bureau kun je een weerstation bedrukken. Een weerstation lijkt op een dekstopklok. Ze zijn in staat de tijd aan te geven, maar kennen ook vele andere functionaliteiten. Zo heeft een weerstation een temperatuur-, vochtigheids- en alarmmeter. Goedkoop weerstations bedrukken? We hebben diverse modellen. Ideaal voor de eigen corporate merchandising op kantoor of weg te geven als relatiegeschenk. Het logo wordt in full colour bedrukt middels lasergravering. Hierdoor is het logo vrijwel onuitwisbaar.


Kleuren
Bruin
Zwart
Zilver
Minimale afname
overige filters

8 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

8 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WEERSTATIONS BEDRUKKEN

Wat is een weerstation?

Een weerstation is een gadget dat lijkt op een wekker en dat niet alleen de tijd aangeeft, maar ook bepaalde gegevens over het weer geeft, zoals temperatuur of luchtvochtigheid. Deze apparaten zijn erg handig omdat ze meestal een ruimte in de keuken of woonkamer innemen om snel te kunnen raadplegen. Daarnaast hebben veel van hen extra functies zoals een alarm (ideaal om in de slaapkamer te plaatsen) of een kalender. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten, dus het is mogelijk om een ​​zeer aantrekkelijk en nuttig relatiegeschenk te geven.

Wat is de levertijd van weerstations met logo?

De gebruikelijke levertijd voor de weerstations en voor andere merchandisinggadgets is van 7 tot 10 werkdagen. Daarnaast is de standaard levering altijd gratis. De schatting verschijnt op de artikelpagina wanneer de kleur, het aantal en de bedrukkingstechniek worden geselecteerd aangezien het leveringstermijn hierdoor kan variëren. Er moet ook rekening mee worden gehouden dat deze werkdagen moeten worden geteld vanaf het moment waarop de digitale proefdruk goedgekeurd is.

Worden de weerstations geleverd inclusief batterijen?

Meestal wel. Om het systeem te kunnen opstarten heeft u 1 knoopcel of meerdere AAA-batterijen nodig. U kunt deze informatie raadplegen op elke productpagina, waar u ook de beschikbare specificaties en functies ziet voor elk gepersonaliseerd weerstation. Bovendien zijn er enkele die op het stroomnet zijn aangesloten. Dat scheelt natuurlijk het vervangen van batterijen.

Waarom zou ik weerstations bedrukken?

Deze technologische gadget is erg praktisch. In veel huizen is er een weerstation, dat een ruimte inneemt in de slaapkamer, woonkamer, keuken. Het is niet een product waar je direct aan denkt als het gaat om promotieartikelen of merchandising. Dit maakt het een erg origineel idee. Bovendien zal het een lange tijd meegaan, wat natuurlijk merkzichtbaarheid vergroot.


★ Reviews