Voor een ideaal cadeau op het bureau kun je een weerstation bedrukken. Een weerstation lijkt op een dekstopklok. Ze zijn in staat de tijd aan te geven, maar kennen ook vele andere functionaliteiten. Zo heeft een weerstation een temperatuur-, vochtigheids- en alarmmeter. Goedkoop weerstations bedrukken? We hebben diverse modellen. Ideaal voor de eigen corporate merchandising op kantoor of weg te geven als relatiegeschenk. Het logo wordt in full colour bedrukt middels lasergravering. Hierdoor is het logo vrijwel onuitwisbaar.


Kleuren
Bruin
Zilver
Minimale afname
Themas

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Te bedrukken weerstation

  Weerstation Clearsky

  Te bedrukken weerstation
  Relatiegeschenk weerstation voor klanten, met blauw LCD-display waarop je de weersvoorspelling, tijd, datum, temperatuur en vochtigheid kan zien.

  Prijs vanaf: € 5,33
  Bekijk details >
 • Weerstation voor merchandising kleur matzilver

  Weerstation Cloudy

  Weerstation voor merchandising
  Weerstation met klok, thermometer en kalender voor bedrijven. Een reclameartikel dat bedrukt kan worden met een goed zichtbaar bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 5,04
  Bekijk details >
 • Bedrukte weerstations voor bedrijven

  Weerstation Climate

  Bedrukte weerstations voor bedrijven
  Met deze relatiegeschenken zijn jouw klanten altijd op de hoogte van het weer. Bovendien kun je deze handige weerstations bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 5,48
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Weerstation met bamboe behuizing kleur hout

  Weerstation Bamboo

  Weerstation met bamboe behuizing
  Dit weerstation met bamboe behuizing kan worden voorzien van logo op het oppervlak. Zo krijgt hij een persoonlijke touch.

  Prijs vanaf: € 7,23
  Bekijk details >
 • bamboe weerstation bedrukken

  Weerstation voor in huis

  bamboe weerstation bedrukken
  Een praktisch aanpasbaar weerstation gedeeltelijk gemaakt van bamboe, met een zuignap om het op verschillende oppervlakken te kunnen plaatsen.

  Prijs vanaf: € 5,74
  Bekijk details >
 • Bamboe weerstation met logo (3 functies)

  Weerstation Hall

  Bamboe weerstation met logo (3 functies)
  Wees altijd op de hoogte van de tijd/datum, vochtigheid en temperatuur met deze bedrukte gadgets. Het stijlvolle weerstation is gemaakt van bamboe.

  Prijs vanaf: € 10,08
  Bekijk details >
 • Digitale bedrukte klok met natuurlijk houteffect

  Weerstation Timber

  Digitale bedrukte klok met natuurlijk houteffect
  Dit design weerstation valt zeker onder de noemer verrassende relatiegeschenken. Je kunt de klok bedrukken met een logo en hij heeft een unieke houtafwerking.

  Prijs vanaf: € 13,35
  Bekijk details >
 • Bedrukte weerstations met oplaadfunctie

  Weerstation Charge

  Bedrukte weerstations met oplaadfunctie
  Deze goedkope gadgets zijn een schot in de roos. Het praktische houten weerstation is uitgerust met een draadloze oplader voor je smartphone en andere apparaten.

  Prijs vanaf: € 13,26
  Bekijk details >
 • Bedrukte weerstations met bamboe voorkant

  Weerstation Suncity

  Bedrukte weerstations met bamboe voorkant
  Met deze stijlvolle relatiegeschenken weten jouw klanten altijd welk weer ze kunnen verwachten. De bamboe weerstations tonen temperatuur, vochtigheid en datum.

  Prijs vanaf: € 6,45
  Bekijk details >

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WEERSTATIONS BEDRUKKEN

Wat is een weerstation?

Een weerstation is een gadget dat lijkt op een wekker en dat niet alleen de tijd aangeeft, maar ook bepaalde gegevens over het weer geeft, zoals temperatuur of luchtvochtigheid. Deze apparaten zijn erg handig omdat ze meestal een ruimte in de keuken of woonkamer innemen om snel te kunnen raadplegen. Daarnaast hebben veel van hen extra functies zoals een alarm (ideaal om in de slaapkamer te plaatsen) of een kalender. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten, dus het is mogelijk om een ​​zeer aantrekkelijk en nuttig relatiegeschenk te geven.

Wat is de levertijd van weerstations met logo?

De gebruikelijke levertijd voor de weerstations en voor andere merchandisinggadgets is van 7 tot 10 werkdagen. Daarnaast is de standaard levering altijd gratis. De schatting verschijnt op de artikelpagina wanneer de kleur, het aantal en de bedrukkingstechniek worden geselecteerd aangezien het leveringstermijn hierdoor kan variëren. Er moet ook rekening mee worden gehouden dat deze werkdagen moeten worden geteld vanaf het moment waarop de digitale proefdruk goedgekeurd is.

Worden de weerstations geleverd inclusief batterijen?

Meestal wel. Om het systeem te kunnen opstarten heeft u 1 knoopcel of meerdere AAA-batterijen nodig. U kunt deze informatie raadplegen op elke productpagina, waar u ook de beschikbare specificaties en functies ziet voor elk gepersonaliseerd weerstation. Bovendien zijn er enkele die op het stroomnet zijn aangesloten. Dat scheelt natuurlijk het vervangen van batterijen.

Waarom zou ik weerstations bedrukken?

Deze technologische gadget is erg praktisch. In veel huizen is er een weerstation, dat een ruimte inneemt in de slaapkamer, woonkamer, keuken. Het is niet een product waar je direct aan denkt als het gaat om promotieartikelen of merchandising. Dit maakt het een erg origineel idee. Bovendien zal het een lange tijd meegaan, wat natuurlijk merkzichtbaarheid vergroot.


★ Reviews