Ontdek hier onze merchandising voor huisdieren

Onze geschenken voor huisdieren hebben een hoge impact op klanten die dol zijn op hun huisdier. Met huisdier cadeautjes maak je de klant en hun huisdier gegarandeerd blij. Binnen onze collectie vind je diverse items die te personaliseren zijn met logo. Hierdoor zijn deze promotie artikelen ook geschikt voor evenementen gericht op huisdieren. Deel ze uit aan voorbijgangers en blijf zo in hun gedachten.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Naturel
Fuchsia
Bruin
Minimale afname
overige filters

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HUISDIER RELATIEGESCHENKEN BEDRUKKEN

Wat voor huisdier geschenkjes kan ik hier laten bedrukken?

We hebben verschillende opties om aan dierenliefhebbers te geven. De meest voorkomende zijn de volgende: er is speelgoed zoals de frisbee, een fantastisch alternatief om leuke momenten met jouw huisdier te beleven. Verschillende speeltjes voor de huisdieren, poepzakjeshouders, fluitjes en riemen om jouw hond uit te laten.

Hoe worden de geschenken voor huisdieren bedrukt?

Er zijn verschillende opties voor het personaliseren van huisdierartikelen. Aan de ene kant is er tampondruk en zeefdruk, twee van de meest populaire omdat ze het mogelijk maken om het logo in één of meerdere kleuren op verschillende ondergronden te plaatsen op een efficiënte, snelle en goedkope manier. Aan de andere kant is het in sommige gevallen mogelijk om voor complexere logo's een digitale transfer in full colour te maken.

Wat zijn passende momenten om deze geschenken voor huisdieren te geven?

Er zijn verschillende ideale momenten om zo'n geschenk te kunnen geven. Aan de ene kant is er een grote diversiteit aan beurzen die u kunt bezoeken: het idee zou zijn om dan op deze sector gerelateerde beurzen, deze geschenken voor huisdieren weg te geven om merkzichtbaarheid te genereren. Of als een dierenasiel of dierenambulance, dezze geschenkjes weg te geven aan bezoekers.

Wat is de levertijd voor deze producten met logo?

Geschatte levertijd voor huisdier geschenken en andere producten (zoals reisaccessoires met logo) is 8-10 werkdagen. Dit komt overeen met onze gratis levering. Deze periode is afhankelijk van het gekozen type artikel en kan dus variëren. Evenzo hebben we spoedverzendingen. Neem contact op met onze klantenservice voor de voorwaarden.


★ Reviews