Voeg een vleugje elegantie toe aan jouw merchandising en laat een sleutelhanger graveren

Een metalen sleutelhanger graveren geeft dit elegante item een persoonlijke twist. De materiaalsoort van een metalen sleutelhanger zorgt ervoor dat hij lang meegaat en duurzaam is. Daarnaast kun je de metalen sleutelhangers bedrukken met logo via lasergravering. Dit verhoogt de mate van elegantie en geeft een professionele look. Bekijk gerust ons assortiment en kies de variant die het beste aansluit bij je wensen. Toch opzoek naar andere sleutelhangers bedrukken? Ontdek ons diverse assortiment


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Zilver
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

47 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

47 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN METALEN SLEUTELHANGER GRAVEREN

Hoe wordt een metalen sleutelhanger bedrukt?

Voor metalen sleutelhangers, of ze nu van staal, aluminium of een ander materiaal zijn, hebben we verschillende technieken om het logo te kunnen plaatsen, maar voor deze gelegenheid willen we er twee in het bijzonder noemen. Ten eerste is er de tampondruk, een van de goedkoopste, waardoor een groter aantal eenheden tegen een lagere prijs mogelijk is. Daarnaast is er voor een eleganter resultaat voor de metalen sleutelhangers, laser gravering. Dit geeft een luxere uitstraling en zal lang meegaan!

Wat is het voordeel van metalen sleutelhangers?

Niet alleen is het elegant, maar het is ook praktisch. Een metalen sleutelhanger laten bedrukken zal voor iedere doelgroep van pas komen. Daarnaast is het door lasergravering, een product dat een lange tijd mee zal gaan. Zodoende werkt het als promotieartikel dat zichtbaarheid zal genereren op lange termijn. Natuurlijk is het ook te graveren met naam, wat het ook nog eens erg persoonlijk maakt!

Wat is de levertijd van de metalen sleutelhanger met logo?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus van onze online shop. Gemiddeld is de levertijd van een bestelling meestal 7 tot 10 werkdagen voor bedrukte metalen sleutelhangers, altijd te rekenen vanaf de bevestiging dat het ontvangen virtuele voorbeeld van het artikel met het logo goedgekeurd is. Voor het geval u deze verzendtijd wilt verkorten, hebben wij onze spoed verzendingservice. U kunt de informatie hierover raadplegen per telefoon of door ons een e-mail te sturen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u door het volledige proces te helpen.

Wanneer zijn de metalen sleutelhangers aan te raden als geschenk?

Door het grote aanbod aan modellen die we hebben, kunnen we ons aanpassen aan alle soorten bedrijven. Enerzijds hebben we promotionele sleutelhangers in de vorm van een huis of een sleutel, ideaal voor makelaars die met een origineel detail de sleutels van hun toekomstige woning willen overhandigen aan hun nieuwe huurders. Omdat sleutelhangers niet specifiek tot een bepaalde doelgroep behoren, en altijd van pas komen, is het een praktische en relatief goedkope optie om als promotiemateriaal te gebruiken om jouw merk te promoten, waar je ook bent.

Waarmee zijn de sleutelhangers goed te combineren?

De metalen sleutelhangers zijn perfect te combineren met diverse diverse promotieartikelen. Gelukkig hebben wij een uitgebreide catalogus met vele verschillende producten. Deel bijvoorbeeld de sleutelhangers uit als deel van een goodiebag op een evenement of beurs. Gevuld met een totebag met jouw logo, een bedrukt notitieboekje of laat pennen graveren. Kom je er toch niet uit? onze klantenservice staat altijd klaar met persoonlijk advies.

Is er een minimale bestelling voor graveren sleutelhangers?

Voor al onze producten geldt er een minimale bestelling. We werken namelijk met productie op maat. Daarom werken we met een minimale bestellingshoeveelheid van over het algemeen 25 stuks. Dit kan natuurlijk varieren per product. Daarom raden wij altijd aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de minimale hoeveelheid te vinden. Daarnaast werken we met kwantumkortingen voor grotere bestellingen waardoor de prijs per stuk minder is. Vraag onze klantenservice voor de voorwaarden.


★ Reviews