Paraplu's bedrukken zijn te vinden in vele soorten en maten, van grote golfparaplus tot weerbestendige stormparaplus, bestel ze hier!

Een paraplu bedrukken is altijd zeer effectief als promotieartikel in zowel herfst- als voorjaars reclamecampagnes. Bovendien is het bedrukkingsgebied zeer uitgebreid, aangezien het op de panelen wordt afgedrukt. In onze catalogus vindt u alle soorten promotie paraplu's: van opvouwbare exemplaren, die goedkoper zijn, tot diverse grote, uiteraard met klassieke ontwerpen, en met extra functies zoals handmatig of automatisch openen, handgrepen in verschillende ontwerpen en modellen. Ook winddichte en golfparaplu´s zijn hier te bestellen.


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Meerkleurig
Goud
Paraplu diameter
Materialen
Product materiaal
vorm van paraplu handvat
Systeem voor het openen en sluiten van paraplu's
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 91

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 91

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR UW PARAPLU MET LOGO

 

Paraplu soorten

Welke soorten promotionele bedrukte paraplu's kan ik kiezen?

We hebben verschillende modellen om aan alle smaken en behoeften te voldoen:

 • Klassiekers: Zoals de naam aangeeft, is het de bekendste en meest gebruikte. Deze paraplus zijn over het algemeen comfortabeler in gebruik als het regent dan andere ontwerpen, hoewel ze veel redelijk veel ruimte innemen en moeilijker te vervoeren zijn. Ontdek een van onze best verkochte modellen, de Automatische paraplu basic.
 • Opvouwbaar: ze zijn een goede optie voor mensen die veel reizen en constant onderweg zijn, dankzij hun klein formaat, zijn ze perfect om in elke rugzak of tas te dragen. Bekijk onze Opvouwbare paraplu Urban.
 • Ultrabestendig: op dagen dat de regen gepaard gaat met wind, zijn stormparaplus een erg goede optie. Met dit type gemaakt van bijzonder resistente materialen zoals vezels, aluminium en polyester, zal het zorgen voor een betere bescherming tegen stormen. Kies voor een van onze duurzame ontwerpen: de Paraplu Windproof.
 • Golf: Dit zijn de grotere modellen. Ze zijn perfect om te beschermen tegen regen en zon en om het gebruik ervan met iemand anders te delen. Bovendien zijn ze dankzij hun formaat ook degenen die uw logo beter zichtbaar maken dankzij hun grote bedrukkingsgebied. Als u geïnteresseerd bent in een XXL-model, raden wij u onze Royal Country paraplu aan.

Niet alle paraplus zijn hetzelfde: ontdek stoffen materialen

 • Polyester: dit is de minst dure optie, is minder waterafstotend in vergelijking met andere materialen en kan gemakkelijker scheuren.
 • Pongee: het heeft goede waterdichte eigenschappen en is bovendien een meer resistente stof.
 • RPET: Het is een duurzaam alternatief. Het is perfect voor die bedrijven die de waarden van milieubescherming ondersteunen.
 • Plastic: Dit materiaal wordt voornamelijk gebruikt om heldere of transparante paraplu's te maken. Het zijn opvallende en originele modellen.
 • Kurk: geeft sterkte en weerstand aan de paraplu en maakt het dankzij de natuurlijke eigenschappen van kurk, waterdicht en licht.
 • Nylon: het voelt heel zacht aan, is licht en flexibel. Als een groot voordeel kunnen we het vermogen om snel te drogen benadrukken.
Paraplu steel

De schachten en de steel: de sleutel voor weerstand

Voordat u de beste beslissing kunt nemen bij het kiezen van een paraplu om uw merk te promoten, leggen we uit met welke materialen twee van de belangrijkste elementen zijn gemaakt.

Als u op zoek bent naar duurzaamheid en een voordelige prijs, raden wij metaal aan, ideaal voor bestellingen van grote hoeveelheden, hoewel het aan de andere kant niet flexibel is en kan buigen bij sterke windvlagen wind en is gevoelig voor roest.

Dan is er glasvezel, een kwalitatief, flexibel en licht materiaal, waardoor de paraplu's comfortabel gedragen worden en de weerstand tegen de wind beter is. Bovendien is het bestand tegen corrosie. Het wordt aanbevolen voor kleinere bestellingen waarbij het de bedoeling is om een geschenk te geven aan werknemers en loyale klanten.

Tot slot zult u modellen gemaakt van hout zien, dat zorgt voor een klassieke, elegante en natuurlijke uitstraling. Het enige nadeel is de kwetsbaarheid voor vocht.


Waarom zou je paraplu’s laten bedrukken? Vergroot de zichtbaarheid van uw merk!

Ontdek de sleutels die deze merchandising effectief maken voor uw advertenties

 • Ze zijn praktisch: Ze zijn handig, vooral op regenachtige dagen. Dit betekent dat uw geschenk een grote kans heeft om in bepaalde tijden en regio's te worden gebruikt, waardoor uw merkzichtbaarheid toeneemt.
 • Effectieve advertenties: ze worden gebruikt in openbare ruimtes, zodat uw merk overal te zien is. Dit kan helpen bij het opbouwen van herkenning.
 • Uitgebreide aanpassing: dit zijn elementen met uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden: ontwerp, kleuren, stijlen en formaten. Zo kunt u de paraplu's aanpassen aan de visuele identiteit van uw bedrijf. Met deze aanpassingsmogelijkheid kunt u een exclusief en uniek geschenk maken, waardoor de gepercipieerde waarde door ontvangers wordt verhoogd.
 • Langdurig cadeau: deze hebben de neiging om een lange levensduur te hebben, omdat ze duurzaam zijn en lang kunnen worden gebruikt. Dit betekent dat uw geschenk uw merk in de loop van de tijd zal blijven promoten, voortdurende aandacht zal genereren en mensen zal herinneren aan hun relatie met uw bedrijf, elke keer dat ze het gebruiken.
 • Veelzijdigheid: dit zijn items die kunnen worden gebruikt door mensen van alle leeftijden en in verschillende contexten. Dit vergroot het bereik van uw merk, aangezien u paraplu's kunt schenken aan verschillende mensen, zoals klanten, werknemers, zakenpartners of bezoekers van evenementen.
bedrukte paraplu met logo

Kleine details om de kwaliteit van jouw merchandising te verhogen

Afhankelijk van de functionaliteiten die ze hebben, zullen het basis- of meer premium geschenken zijn. Ken uw doelgroep en kies de meest geschikte optie.

 • Dubbellaagse bescherming: deze functie voorkomt dat de paraplu zal druipen tijdens langdurig gebruik.
 • Met ventilatie aan de bovenkant: deze producten hebben een andere waterdichte stof bovenop de hoofdstof die dient om te voorkomen dat de paraplu opvouwt met sterke wind.

Tips om van jouw logo een succes te maken

Om ervoor te zorgen dat jouw designs ook in de regen intact blijven, raden we je aan om te kiezen voor sublimatie of zeefdruk met watervaste inkten, aangezien dit technieken zijn waarbij de kleur wordt geïmplementeerd of rechtstreeks op de stof wordt overgebracht van de paraplu.

Wat is de beste plek om mijn design te laten bedrukken?

U kunt kiezen uit verschillende bedrukkingsgebieden:

Aan de ene kant, raden we de meest populaire optie aan vanwege het grote oppervlak en de hoge zichtbaarheid die het biedt: panelen. Als u het in één paneel wilt opnemen, kunt u dit rechtstreeks vanaf onze website doen. Als u het op meerdere panelen wilt, dient u contact op te nemen met onze klantenservice.

Als u daarentegen een discreter logo met een elegantere afwerking wilt, kunt u ervoor kiezen om het op het handvat te plaatsen. Op deze manier kan het ontwerp worden gewaardeerd wanneer het in een paraplubak staat en zal het opvallen tussen de rest van de paraplu's.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN PARAPLU MET OPDRUK

Hoe worden logos op paraplu´s bedrukt?

De paraplu's kenmerken zich door een groot bedrukkingsgebied in elk van de segmenten waar het logo in verwerkt kan worden. Het aantal kleuren daarvan bepaalt echter welke bedrukkingstechiek we zullen gebruiken. Als we voor een kleur of twee gaan kiezen, is zeefdruk de beste optie, wat een minder gedefinieerd eindresultaat kan hebben, maar met een uiteindelijke prijs die goedkoper zal zijn.

In het geval dat u een paraplu wilt met een logo met meer dan twee kleuren, dan zou de digitale overdracht worden gebruikt, waarbij het eerst wordt afgedrukt op een speciaal vel papier dat vervolgens op de stof van het accessoire wordt geplaatst om uiteindelijk die afbeelding met behulp van warmte over te brengen. Daarnaast zal dit afhangen van het model, aangezien niet elk model de mogelijkheid deelt om elk van de beschikbare technieken toe te passen.

Wat zijn de beschikbare maten voor de paraplu's voor bedrijven?

Meestal kunnen we vier verschillende maten vinden voor bedrijfsparaplu's. Ten eerste de 21-inch exemplaren, de kleinste in de collectie en opvouwbare modellen. Deze hebben meestal een diameter tussen de 93 en 99 cm. Dan zijn er de 23inch, die een standaardmaat hebben en overeenkomen met de klassieke modellen: deze zijn het populairst. De diameter is ongeveer 102-107 cm. Ten slotte hebben we de 27-inch en 30-inch, dit zijn grote accessoires die betere bescherming bieden en hun markeringsgebied is natuurlijk groter. Hierin varieert de diameter tussen 116 en 132 cm.

Uit welke onderdelen bestaat een paraplu?

Paraplu's hebben verschillende componenten, maar de meest prominente zijn de volgende. Enerzijds de tip of grondpunt, dat is het deel dat aan het uiteinde is geplaatst dat direct contact met de grond verhindert. De waterdichte stof of capuchon, een van de belangrijkste onderdelen, aangezien deze ons tegen de regen beschermt en uit panelen bestaat. De verlengers, ook wel staven genoemd, geven de structuur en vorm aan de paraplu. Een ander element dat we niet kunnen negeren, is de centrale stok die de hele structuur ondersteunt. En tot slot, de vuist of het handvat, dat is het gebied waar de paraplu wordt vastgehouden.

Is een reclame paraplu een effectief marketingmiddel en wanneer geef ik het?

Omdat het handige, praktische objecten zijn die het logo veel zichtbaarheid geven, zijn ze bovendien het perfecte cadeau voor zowel werknemers als klanten. Zo kan het geleverd worden op bedrijfsevenementen, beurzen of congressen. Deel ze uit bij deze gelegenheden! Voor een completer cadeau kun je ze zelfs combineren en merchandisingpakketten vormen met bijvoorbeeld t-shirts bedrukken met lange mouwen, bekers of pennen, dit zijn 3 van de promotieartikelen die het logo de meeste zichtbaarheid geven.

Wat is de levertijd voor paraplu´s bedrukken?

Over het algemeen worden de paraplu's tussen de 5 en 10 werkdagen geleverd, afhankelijk van het model, de hoeveelheid en de gekozen bedrukkingstechniek. Die dagen beginnen te tellen zodra het virtuele voorbeeld dat naar de gebruiker is verzonden is goedgekeurd. Als er geen type bedrukking is geselecteerd, zal de transporttijd korter zijn (tussen 5 en 6 werkdagen). Daarnaast willen we graag meegeven dat alle verzendingen, ongeacht de waarde van de aankoop, gratis zijn.

Is er voor deze promotieproducten ook een express transportservice beschikbaar?

Ja! Voor veel modellen vindt u de optie voor snelle levering, zodat u uw bestelling op het juiste moment kunt ontvangen. U heeft deze informatie in het productbestand, in het gedeelte ''Kies de verzendmethode'' of met behulp van de categoriefilters. Houd er rekening mee dat dit type verzending extra kosten met zich meebrengt die worden aangegeven op het moment van aankoop.


★ Reviews