Een paraplu bedrukken met logo is in Nederland zeer effectief. Met de hoeveelheid regen die er in ons land valt, krijgt jouw bedrijfsnaam op deze manier veel zichtbaarheid. Ons assortiment aan paraplu´s zijn allemaal aanpasbaar naar jouw huisstijl. Voor ultieme merchandising! Een paraplu met logo is tegelijkertijd ook een mooi relatiegeschenk. Een praktisch item die je klant ongetwijfeld veel gebruikt en daarbij iedere keer aan jou denkt.


Klassieke paraplu´s · Opvouwbare paraplu · Golfparaplu´s (XXL) · Stormparaplu´s · Regenjas & Poncho´s bedrukken

Items 1 van 39 van 52 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Handmatige paraplu Basic

  Bedrukte paraplu van 23” met houten handvat
  Middelgrote paraplu’s om te gebruiken als merchandising of bedrijfsgeschenk. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo tegen de beste prijs.

  Prijs vanaf: € 2,69
 • Automatische paraplu Basic

  Automatische paraplu met opdruk, 23"
  Reclame paraplu voor bedrijven en reclame. Te bedrukken met een logo en te gebruiken als relatiegeschenk of gift op evenementen en beurzen.

  Prijs vanaf: € 2,89
 • Paraplu Reciclo Essence

  Elegante paraplu voor bedrijven
  Deze elegante paraplu’s om te bedrukken, hebben een klassiek design. Een mooi relatiegeschenk dat een professioneel imago uitstraalt.

  Prijs vanaf: € 6,69
 • Paraplu Reciclo Plus

  Paraplu voor bedrijven, 23”
  Deze actuele en trendy paraplu kan bedrukt worden met een verschillend logo op ieder paneel. Een heel effectief relatiegeschenk voor als het regent.

  Prijs vanaf: € 7,50
 • Paraplu Monsoon

  Paraplu van 27" om te bedrukken met logo
  Deze paraplu’s van groot formaat kun je laten bedrukken met je bedrijfslogo. Een heel aantrekkelijk en praktisch promotieartikel voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 4,45
 • Paraplu Blizzard

  Windbestendige unicolor paraplu van 23"
  Automatische paraplu voor marketing en reclame. Laat dit reclame artikel bedrukken met een full colour bedrijfslogo en geef het aan je klanten.

  Prijs vanaf: € 3,68
 • Paraplu Nightvision

  Paraplu met bovenverlichting en zaklamp
  Deze paraplu’s zijn ontworpen om altijd zichtbaar te zijn. Het reclameartikel heeft LED-bovenverlichting en een zaklamp in het handvat.

  Prijs vanaf: € 8,09
 • Paraplu Bright Night

  Reflecterende paraplu om te personaliseren
  Laat deze paraplu´s bedrukken met logo via full colour. Zo maken je medewerkers of klanten onbewust reclame tijdens regenachtige dagen.

  Prijs vanaf: € 7,81
 • Paraplu Bride

  Te bedrukken paraplu van 23” met 8 panelen
  Paraplu met 8 panelen die bedrukt kan worden met je bedrijfslogo. Ideaal als bedrijfsgeschenk tijdens evenementen waar regen wordt verwacht.

  Prijs vanaf: € 2,91
 • Paraplu Splash

  Promotie paraplu van 23” met EVA handvat
  Deze middelgrote automatische paraplu’s voor bedrijven kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo om als promotie artikel te gebruiken tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 4,41
 • Paraplu Extra

  Paraplu met rugzakbeschermer
  Dit zijn originele paraplu’s om als relatiegeschenk aan klanten of personeel te geven. Ze kunnen bedrukt worden en zijn voorzien van een rugzakbeschermer.

  Prijs vanaf: € 7,49
 • Opvouwbare paraplu Basic

  Te bedrukken paraplu voor vrouwen, 21"
  Deze paraplu’s van 21” kunnen bedrukt worden met een full colour logo en hebben een formaat dat gemakkelijk in een tas of koffer past. Leuk als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,27
 • Opvouwbare paraplu Executive

  Te bedrukken opvouwbare paraplu van 23''
  Deze winddichte paraplu’s openen en sluiten automatisch. Laat ze bedrukken en gebruik ze als reclameartikel of bedrijfsgeschenk voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 8,31
 • Opvouwbare paraplu Uptown

  Automatische paraplu met opdruk, 21"
  Deze resistente paraplu’s om te bedrukken, vouwen automatisch op en zitten in een bijpassend hoesje. Verhoog je merkzichtbaarheid met dit promotieartikel.

  Prijs vanaf: € 5,83
 • Opvouwbare paraplu Urban

  Corporatieve paraplu van 21” voor bedrijven
  Met logo te bedrukken automatische paraplu’s voor bedrijven. Voorzien van zwart rubberen handvat en ideaal als merchandising of bedrijfsgeschenk.

  Prijs vanaf: € 4,53
 • Opvouwbare paraplu Reflex

  Opvouwbare reclame paraplu van 21"
  Opvouwbare automatische paraplu om te bedrukken als promotieartikel. Inclusief hoesje en voorzien van een aantrekkelijk reflecterend randje.

  Prijs vanaf: € 4,52
 • Paraplu Reciclo Fold

  Opvouwbare paraplu voor bedrijven, 21”
  Deze paraplu's die bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo, zijn een goedkoop reclame artikel om je bedrijf te promoten tijdens het voor- en najaar.

  Prijs vanaf: € 6,92
 • Paraplu Royal Country

  Te bedrukken paraplu van 30'’ voor bedrijven
  Dit reclameartikel is de grootste te bedrukken paraplu uit onze collectie. Windbestendig, handmatig te openen en met een diameter van 30 inch (76 cm).

  Prijs vanaf: € 5,28
 • Paraplu Typhoon

  Windbestendige paraplu voor reclame, 23”
  Zeer sterke promotionele paraplu met opdruk bestand tegen storm. Misschien niet het goedkoopste, maar wel een heel duurzaam promotieartikel.

  Prijs vanaf: € 5,15
 • Paraplu Blanc

  Transparante paraplu met logo
  Doorzichtige paraplu’s zijn populaire relatiegeschenken. Dit witte model met wit handvat is elegant en je logo zal extra goed uitkomen op deze bedrukte paraplu.

  Prijs vanaf: € 2,64
 • Paraplu Essence

  Goedkope paraplu met logo voor bedrijven
  Deze klassieke paraplu’s zijn goedkope relatiegeschenken. Je kunt de paraplu bedrukken en dankzij de vele verkrijgbare kleurtjes passen ze altijd bij je logo.

  Prijs vanaf: € 2,50
 • Paraplu Rainfall

  Bedrukte paraplu in diverse kleuren
  Het handvat van deze paraplu heeft dezelfde kleur als de stof. Bovendien kun je de paraplu bedrukken met je bedrijfslogo. Vrolijk en ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 2,92
 • Paraplu Trend

  Resistente reclame paraplu met kleurdetails
  De baleinen van deze promotie artikelen zijn gemaakt van glasvezel en hebben opvallende kleuren. Geen storm is te sterk voor deze opvallende paraplu met logo.

  Prijs vanaf: € 4,99
 • Paraplu Englishmen

  Zwarte reclame paraplu met 12 baleinen
  Ben je op zoek naar relatiegeschenken voor langdurig gebruik? Deze elegante zwarte paraplu met logo heeft 12 sterke baleinen en zal dus niet snel kapot gaan.

  Prijs vanaf: € 4,74
 • Paraplu Gentlemen

  Exclusieve paraplu van 16 staafjes
  Als je op zoek bent naar relatiegeschenken voor de betere klant is deze stevige paraplu een echte aanrader. Je kunt de zwarte paraplu bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 5,94
 • Paraplu Ecostyle

  Originele reclame paraplu van kurk
  Dit is een van onze meest originele duurzame relatiegeschenken: een paraplu gemaakt van kurk. Laat de paraplu bedrukken en verras je klanten.

  Prijs vanaf: € 18,33
 • Paraplu Monsoon Plus

  Opvallende paraplu voor bedrijven
  Deze opvallende paraplu's met zilverkleurige binnenkant, zijn stijlvolle en originele reclameartikelen om te gebruiken als merchandising voor je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 5,43
 • Paraplu Rainstorm

  Elegante paraplu met gekleurd randje
  Deze klassieke paraplu met logo is ideale merchandising waarmee je jouw kanten voor de ergste stormen beschermt. Ze zijn voorzien van een leuk gekleurd randje.

  Prijs vanaf: € 2,96
 • Paraplu Rainwalk

  Polyester paraplu met logo
  Paraplu’s zijn nuttige relatiegeschenken. Dit model zit in een draagbaar hoesje, is verkrijgbaar in 3 kleuren en je kunt de paraplu bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 10,19
 • Paraplu Color Splash

  Paraplu met logo en gekleurde panelen
  Laat deze veelkleurige paraplu bedrukken met je logo en jouw merk zal overal in het oog springen als het regent. Effectieve merchandising voor op evenementen.

  Prijs vanaf: € 2,64
 • Opvouwbare paraplu Downtown

  Opvouwbare paraplu met logo
  Deze reclame paraplu met logo opent met een knopje en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Bedruk ook het hoesje voor extra zichtbaarheid. Ideale merchandising.

  Prijs vanaf: € 4,29
 • Opvouwbare paraplu Cloudburst

  Reclame paraplu met bijpassend handvat
  Deze opvouwbare paraplu’s zijn goedkope relatiegeschenken die onmisbaar zijn. Je kunt de paraplu bedrukken met je merk. Verkrijgbaar in diverse leuke kleuren.

  Prijs vanaf: € 2,15
 • Opvouwbare paraplu Hurricane

  Moderne opvouwbare paraplu met logo
  Opvouwbare paraplu's om te bedrukken zijn een goedkoop en praktisch reclamecadeau om te gebruiken op beurzen en reclame-evenementen.

  Prijs vanaf: € 7,76
 • Paraplu Pluvial

  Opvouwbare paraplu met logo
  Deze reclame paraplu past in elke tas. Ideaal om bedrukt met je logo te gebruiken als merchandising op evenementen. Opvouwbaar en verkrijgbaar in drie kleuren.

  Prijs vanaf: € 5,81
 • Paraplu Forecast

  Opvouwbare paraplu met logo en kleurdetail
  Deze merchandising is een must voor regenachtige dagen. Laat de opvouwbare paraplu bedrukken en promoot je merk. Voorzien van gekleurd randje en kleurdetail.

  Prijs vanaf: € 6,28
 • Klassiek opvouwbare paraplu

  Bedrukte opvouwbare paraplu voor bedrijven
  Een opvouwbare paraplu bedrukken met logo als relatiegeschenk. Deze klassieke paraplu heeft 5 panelen, een aluminium handvat en zwarte buitenkant.

  Prijs vanaf: € 3,59
 • Paraplu Pebble Beach

  Groot formaat paraplu met logo
  Deze klassieke paraplu’s zijn relatiegeschenken die niet mogen ontbreken als het regent. Je kunt deze grote paraplu bedrukken. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 3,82
 • Paraplu Seasons

  Windbestendige paraplu met logo
  Deze windbestendige paraplu’s zijn ideale relatiegeschenken in de winter. Ze hebben een opvallend handvat en je kunt de paraplu bedrukken. Inclusief hoesje.

  Prijs vanaf: € 7,47
 • Paraplu Hurricane

  Omkeerbare paraplu van 23''
  Deze paraplu's worden gekenmerkt door hun weerstand tegen wind en regen en zijn ideaal als bedrijfsgeschenk. Bedruk ze met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 9,38

Items 1 van 39 van 52 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >