Met onze sleutelhanger bieropener bedrukken sla je twee vliegen in een klap. Je kunt het item gebruiken als sleutelbos en tegelijkertijd als flesopener. Tevens kun je de sleutelhanger bedrukken met logo om hem zo toe te passen als promotioneel artikel. Dit is een goedkope manier van merchandising. Ideaal als weggeven op evenementen. Onze flesopener sleutelhanger bedrukken is dan ook een populair relatiegeschenk binnen onze webshop. Bekijk ons assortiment.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Zilver
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN SLEUTELHANGER BIEROPENER BEDRUKKEN

Waarom een ​​gepersonaliseerde flesopener sleutelhanger met logo geven?

Promotionele flesopener sleutelhangers zijn erg populair in de reclamegeschenkensector, voornamelijk voor restaurants en hotels. Ze worden gebruikt als merchandising in grote campagnes of voor een specifieke actie. Onder hun kenmerken moeten we benadrukken: ze zijn erg goedkoop, dus je kunt er een groot aantal hebben met een lager budget, ze zijn erg praktisch, ze kunnen in elke zak worden gedragen en tot slot passen ze bij het gegraveerde logo laser, zodat het langer meegaat in betere omstandigheden.

Welke druktechnieken gebruiken jullie voor bieropener sleutelhangers?

Van de technieken om het logo op de sleutelhanger van de flesopener met reclame te kunnen plaatsen, willen we er drie in het bijzonder uitlichten. Allereerst is er de tampondruk, een van de meest populaire methoden omdat het in allerlei producten wordt gebruikt en het ontwerp in één of meerdere kleuren mogelijk maakt. Dan is er de lasergravering, speciaal ontworpen voor metalen oppervlakken, die veel moeilijker te verslechteren is. Ten slotte is er de druppel hars, die een onderscheidende esthetiek mogelijk maakt en tegelijkertijd zeer visueel en opvallend is, terwijl de print wordt beschermd.

Wat voor alternatieve sleutelhangers hebben jullie in het assortiment?

De kans is groot dat je niet alleen maar één type sleutelhanger wilt hebben. Als u besluit om verschillende modellen te leveren, afhankelijk van uw doelgroep, kunt u ervoor kiezen om meerdere modellen te kiezen. Om deze reden hebben we andere houten of leren sleutelhangers, die ook met een laser kunnen worden gegraveerd en met een grote verscheidenheid aan vormen. Wil je daarentegen op zoek naar iets anders, dan verkopen wij metalen sleutelhangers. Hoewel, als uw publiek gericht is op een meer maritieme omgeving, hebben we ook verschillende drijvende sleutelhangers.

Wat is de levertijd van sleutelhangers met openers?

Hoewel het afhangt van de gekozen techniek bij het personaliseren van de opener sleutelhangers, ligt de levertijd gemiddeld tussen de 5 en 9 werkdagen. Voor bestellingen naar de kan de levertijd variëren gebaseerd op het model en de bedrukkingstechniek, dus we raden u aan om ons vooraf een e-mail te sturen of ons te bellen om u de nodige informatie te verstrekken. Onze standaard verzendingen zijn gratis en de dagen moeten worden geteld vanaf de bevestiging van het virtuele voorbeeld.

Wat zijn gepaste momenten om deze bieropener seutelhangers te geven?

We moeten ons niet alleen richten op wat ons merk is, maar ook op de vraag of onze doelgroep dit soort merchandising misschien wil. Om deze reden kunnen massale evenementen een uitstekend alternatief zijn als we onszelf bekend willen maken. Aan de andere kant kunnen ze deel uitmaken van een specifieke promotie, waarbij ze worden weggegeven aan klanten als ze een specifieke aankoop doen. Ze kunnen zelfs samen met andere artikelen zoals bedrukte mokken worden uitgedeeld en maken de impact van uw merk nog groter.

Wat zijn de kosten van een digitale proefdruk?

Gratis! De gratis digitale proefdruk die we u meesturen met uw budget kost niets. Om het bij ons aan te vragen, voert u het gewenste product in, selecteert u kleur, markering en aantal en aan de rechterkant ziet u dat u in een van de opties een virtueel voorbeeld kunt aanvragen. Vervolgens kunt u in de interface die wordt geopend uw logo toevoegen en de gewenste opmerking plaatsen. Binnen ongeveer 24 werkuren zal ons team u vrijblijvend antwoorden met het budget en de proefdruk.


★ Reviews