Met onze gepersonaliseerde sleutelhangers met flesopener sla je twee vliegen in een klap. Of moeten we zeggen drie? Je kunt het item gebruiken als sleutelbos en tegelijkertijd als flesopener. Tevens kun je de sleutelhanger bedrukken met logo om hem zo toe te passen als promotioneel artikel. Dit is een goedkope manier van merchandising. Ideaal als weggeven op evenementen. Onze sleutelhangers met flesopener zijn dan ook een populair relatiegeschenk binnen onze webshop. Bekijk ons assortiment en kies de versie die het beste bij je huisstijl past.

6 artikel(en)

 • Sleutelhanger met flesopener Alucolors

  Sleutelhanger met flesopener voor reclame
  Een van onze meest populaire sleutelhangers met opener. Bedruk ze met je bedrijfslogo en gebruik ze als merchandising of relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Sleutelhanger met flesopener Aluhandle

  Metalen bedrukte sleutelhanger met flesopener
  Een sleutelhanger en flesopener in één. Laat deze metalen sleutelhanger bedrukken met je logo en kies uit de vele vrolijke kleuren. Ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,14
 • Sleutelhanger Bottle

  Sleutelhanger met flesopener
  Deze stijlvolle metalen sleutelhanger is een reclameartikel dat opvalt vanwege de flesopener. Bovendien heeft het een groot oppervlak om te bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,71
 • Sleutelhanger Happyhour

  Sleutelhanger met flesopener en harslogo
  Deze flesopener sleutelhanger met logo is uiterst populair. Laat de sleutelhanger bedrukken met een afbeelding of logo naar keuze onder een harslaagje.

  Prijs vanaf: € 0,82
 • Sleutelhanger Openclip

  Originele sleutelhanger met flesopener
  Laat deze sleutelhanger bedrukken met de doming-techniek voor een kleurrijk geheel. Als detail zijn deze promotie artikelen voorzien van een musketonhaak.

  Prijs vanaf: € 0,88
 • Team sleutelhanger en opener

  Sleutelhanger/ opener in de vorm van een T-shirt
  Deze sleutelhanger dient ook als opener en heeft de vorm van een T-shirt. Perfect voor bedrijven of sportgerelateerde activiteiten.

  Prijs vanaf: € 0,23

6 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >