Met onze sleutelhanger bieropener bedrukken sla je twee vliegen in een klap. Je kunt het item gebruiken als sleutelbos en tegelijkertijd als flesopener. Tevens kun je de sleutelhanger bedrukken met logo om hem zo toe te passen als promotioneel artikel. Dit is een goedkope manier van merchandising. Ideaal als weggeven op evenementen. Onze flesopener sleutelhanger bedrukken is dan ook een populair relatiegeschenk binnen onze webshop. Bekijk ons assortiment.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Geel
Groen
Oranje
Zilver
Fuchsia
Goud
Minimale afname
Themas

11 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Metalen bedrukte sleutelhanger met flesopener

  Sleutelhanger met flesopener Aluhandle

  Metalen bedrukte sleutelhanger met flesopener
  Een sleutelhanger en flesopener in één. Laat deze metalen bieropener sleutelhanger bedrukken met je logo en kies uit de vele vrolijke kleuren. Ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,24
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Sleutelhanger met flesopener voor reclame kleur zwart

  Sleutelhanger met flesopener Alucolors

  Sleutelhanger met flesopener voor reclame
  Een van onze meest populaire bieropener sleutelhanger bedrukken. Bedruk ze met je bedrijfslogo en gebruik ze als merchandising of relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,13
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Sleutelhanger met flesopener kleur glanzend zilver

  Sleutelhanger Bottle

  Sleutelhanger bieropener bedrukken
  Deze stijlvolle metalen sleutelhanger is een reclameartikel dat opvalt vanwege de flesopener. Bovendien heeft het een groot oppervlak om te bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,92
  Bekijk details >
 • Sleutelhanger met flesopener en harslogo

  Sleutelhanger Happyhour

  Sleutelhanger met flesopener en harslogo
  Deze flesopener sleutelhanger met logo is uiterst populair. Laat de sleutelhanger bedrukken met een afbeelding of logo naar keuze onder een harslaagje.

  Prijs vanaf: € 1,13
  Bekijk details >
 • Originele sleutelhanger met flesopener

  Sleutelhanger Openclip

  Originele sleutelhanger met flesopener
  Laat deze sleutelhanger bedrukken met de doming-techniek voor een kleurrijk geheel. Als detail zijn deze promotie artikelen voorzien van een musketonhaak.

  Prijs vanaf: € 1,24
  Bekijk details >
 • Motorvormige sleutelhanger en flesopener

  Sleutelhanger abreFless Motorbike

  Motorvormige sleutelhanger en flesopener
  Is jouw klant dol op motoren? Laat dan deze sleutelhangers met opener bedrukken. Hij heeft namelijk de vorm van een motor en is gemaakt van stoer aluminium.

  Prijs vanaf: € 0,26
  Bekijk details >
 • Sleutelhanger en flesopener in de vorm van een gitaar

  Sleutelhanger abreFless Guitar

  Sleutelhanger en flesopener in de vorm van een gitaar
  Laat deze sleutelhangers met opener bedrukken via lasergravure wanneer je werkt in de muziekbranche. Hij heeft namelijk de vorm van een gitaar.

  Prijs vanaf: € 0,20
  Bekijk details >
 • Sleutelhanger en flesopener in flesvorm

  Sleutelhanger abreFless Beer

  Sleutelhanger en flesopener in flesvorm
  Bedruk deze flesopener en sleutelhanger met logo als multifunctioneel promotieartikel. Hij heeft de vorm van een fles en is hierdoor vrolijk om te zien.

  Prijs vanaf: € 0,26
  Bekijk details >
 • Muntfunctie sleutelhanger en flesopener

  Sleutelhanger Roestvrij staal Multifunction

  Muntfunctie sleutelhanger en flesopener
  Simpel, goedkoop maar erg praktisch. Deze gepersonaliseerde roestvrijstalen sleutelhanger kan ook dienst doen als automunt en heeft een flesopenerfunctie.

  Prijs vanaf: € 0,41
  Bekijk details >
 • Metalen sleutelhanger met opener

  Sleutelhanger met opener Functional

  Metalen sleutelhanger met opener
  Metalen sleutelhanger om te personaliseren met uw logo door middel van gravure. Dit model is verkrijgbaar in meerdere aantrekkelijke kleuren en heeft een flesopenerfunctie.

  Prijs vanaf: € 0,21
  Bekijk details >
 • Flesopener met sleutelhanger

  Sleutelhanger met opener gerecycled

  Flesopener met sleutelhanger
  Om uw merk te promoten en uw klanten te verrassen, heeft u deze sleutelhanger die op zijn beurt een flesopener is. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,25
  Bekijk details >

11 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN SLEUTELHANGER BIEROPENER BEDRUKKEN

Waarom een ​​gepersonaliseerde flesopener sleutelhanger met logo geven?

Promotionele flesopener sleutelhangers zijn erg populair in de reclamegeschenkensector, voornamelijk voor restaurants en hotels. Ze worden gebruikt als merchandising in grote campagnes of voor een specifieke actie. Onder hun kenmerken moeten we benadrukken: ze zijn erg goedkoop, dus je kunt er een groot aantal hebben met een lager budget, ze zijn erg praktisch, ze kunnen in elke zak worden gedragen en tot slot passen ze bij het gegraveerde logo laser, zodat het langer meegaat in betere omstandigheden.

Welke druktechnieken gebruiken jullie voor bieropener sleutelhangers?

Van de technieken om het logo op de sleutelhanger van de flesopener met reclame te kunnen plaatsen, willen we er drie in het bijzonder uitlichten. Allereerst is er de tampondruk, een van de meest populaire methoden omdat het in allerlei producten wordt gebruikt en het ontwerp in één of meerdere kleuren mogelijk maakt. Dan is er de lasergravering, speciaal ontworpen voor metalen oppervlakken, die veel moeilijker te verslechteren is. Ten slotte is er de druppel hars, die een onderscheidende esthetiek mogelijk maakt en tegelijkertijd zeer visueel en opvallend is, terwijl de print wordt beschermd.

Wat voor alternatieve sleutelhangers hebben jullie in het assortiment?

De kans is groot dat je niet alleen maar één type sleutelhanger wilt hebben. Als u besluit om verschillende modellen te leveren, afhankelijk van uw doelgroep, kunt u ervoor kiezen om meerdere modellen te kiezen. Om deze reden hebben we andere houten of leren sleutelhangers, die ook met een laser kunnen worden gegraveerd en met een grote verscheidenheid aan vormen. Wil je daarentegen op zoek naar iets anders, dan verkopen wij metalen sleutelhangers. Hoewel, als uw publiek gericht is op een meer maritieme omgeving, hebben we ook verschillende drijvende sleutelhangers.

Wat is de levertijd van sleutelhangers met openers?

Hoewel het afhangt van de gekozen techniek bij het personaliseren van de opener sleutelhangers, ligt de levertijd gemiddeld tussen de 5 en 9 werkdagen. Voor bestellingen naar de kan de levertijd variëren gebaseerd op het model en de bedrukkingstechniek, dus we raden u aan om ons vooraf een e-mail te sturen of ons te bellen om u de nodige informatie te verstrekken. Onze standaard verzendingen zijn gratis en de dagen moeten worden geteld vanaf de bevestiging van het virtuele voorbeeld.

Wat zijn gepaste momenten om deze bieropener seutelhangers te geven?

We moeten ons niet alleen richten op wat ons merk is, maar ook op de vraag of onze doelgroep dit soort merchandising misschien wil. Om deze reden kunnen massale evenementen een uitstekend alternatief zijn als we onszelf bekend willen maken. Aan de andere kant kunnen ze deel uitmaken van een specifieke promotie, waarbij ze worden weggegeven aan klanten als ze een specifieke aankoop doen. Ze kunnen zelfs samen met andere artikelen zoals bedrukte mokken worden uitgedeeld en maken de impact van uw merk nog groter.

Wat zijn de kosten van een digitale proefdruk?

Gratis! De gratis digitale proefdruk die we u meesturen met uw budget kost niets. Om het bij ons aan te vragen, voert u het gewenste product in, selecteert u kleur, markering en aantal en aan de rechterkant ziet u dat u in een van de opties een virtueel voorbeeld kunt aanvragen. Vervolgens kunt u in de interface die wordt geopend uw logo toevoegen en de gewenste opmerking plaatsen. Binnen ongeveer 24 werkuren zal ons team u vrijblijvend antwoorden met het budget en de proefdruk.


★ Reviews